Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@dani24687 - to jo, ale zase když chybí nějaký lék, dává lekarnice jiný se stejnou látkou..a pokud se pán spletl a dal kapky s lihem(tak to bylo tenkrát u mě), tak smůla ![]()
@ivculka ale tohle je docela vazne pochybeni…okamzite te meli zavolat zpet a lek dat spravny a jeste malemu darek a OBROVSKOU OMLUVI za velk epochybeni…plect se v lecich? to uz je hoodne vazny OMYL
@ivculka píše:
@Ester13 tohle mi dal samotný majitel, je to takovej namachrovanej chlápek, takže i kdybych si stěžovala, zamet by to pod koberec
Já bych tam šla, nechala ho zavolat a pěkně nahlas před všema mu řekla, že vydal špatný lék pro moje dítě. Když bude každý uvažovat jak ty, budou namachrovaný chlápci furt namachrovanější, když se člověk ozve, tak třeba se příště ozve jiný zákazník a po pár stížnostech mu ten hřebínek trochu spadne a místo machrování si dá bacha.
Ale teda potom bych tam už nos nestrčila ![]()
Udelala bych tam takove toco pred plnou lekarnou, ze by dotycny rozhodne uz nikdy nic nespletl
@ivculka uvedom si prosim ze tohle neni zadn alegrace, muze to ohrozit i neco zivot…cili urcite tam zajit…ne ze to nechas tak
@KackaDoup no já si to právě uvědomuji, okamžitě se mi vybavila ta chudák těhotná maminka, co vypila tu dezinfekci místo…
![]()
Omyl lékárníka nebo zdravotníka je, kur.va, problém. Pochopení pro roztržitost mám, ale jsou prostě profese, kde na omyly NENÍ a NESMÍ být prostor. Jak jsem jindy empatická, tak na tohle bych teda do lékárny přišla udělat pořádek.
@TýnkaK píše:
Omyl lékárníka nebo zdravotníka je, kur.va, problém. Pochopení pro roztržitost mám, ale jsou prostě profese, kde na omyly NENÍ a NESMÍ být prostor.
Sice ti rozumim, ale chtela bych vedet, jak bys zaridila, aby se nic podobneho nestalo, kdyz i tam pracuji jen lide. Ma snad nekdo patetnt na neomylnost?
Chyby se stavaji a stavaji se vsude, zabranit se tomu da tezko, i kdyz se dela vse proto, aby se to nestalo.
Já tam zítra zajdu, mrzí mě, že přestože jim doktorka volala a oni vědí, že pochybili, nikdo nezavolal, neomluvili se… ![]()
@mroe píše:
Sice ti rozumim, ale chtela bych vedet, jak bys zaridila, aby se nic podobneho nestalo, kdyz i tam pracuji jen lide. Ma snad nekdo patetnt na neomylnost?
Chyby se stavaji a stavaji se vsude, zabranit se tomu da tezko, i kdyz se dela vse proto, aby se to nestalo.
Nemá. A právě proto by měl pracovat s tímto vědomím na zřeteli. V každém okamžiku.
@blumen lékárna samozřejmě moje číslo nemá, ale kdyby chtěli, mohli si ho třeba vyžádat od doktorky a mám tak založenou kartu, kde je email…, takže kdyby jen trochu chtěli, mohli se ozvat. Navíc tam chodím docela často a znají mě, i když ne osobně, ale určitě o mně vědí… ![]()