Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Líbí se mi concord fusion. Máte s ním někdo zkušenosti? Díky za každou odpověď.
Lucka
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionHolky,nemate s timto kocarem nektera zkusenost?Take se mi moc libi a nevim,jestli neni poruchovy a tak..........moc diky
diskuze od sousedů, možná trochu stará, ale třeba aspoň inspirace:
ahoj, tak zrovna dneska jsem tento kočárek skládala se švagrovou, moc se mi líbí, hlavně sporták, je prostornej, položíš ho skoro do lehu, lehounce ovladatelnej a velkej nákupní koš. Švagrová čeká mimčo až v srpnu, takže ještě ho nemá vyzkoušenej, tak nemůžu napsat, jestli má nějaké chyby, ale já jsem z něho byla nadšená.
Tak jsem si ho pořídila. Jezdím s ním asi 3 týdny. Zatím nemám špatné zkušenosti. Možná mohli udělat trochu jinak stříšku. Je tam celý jeden díl udělaný jako zasíťované slidové okno, tak tam hodně svítí sluníčko. Jinak si ho moc chválím. Je hodně prostrorný, jednoduchý, ve výbavě má pláštěnku a nánožník, dobře se z něj myje zmrzlina
. Hluboký vypadá snad ještě líp, ale ten si vyzkoušim až v listopadu. Zatim zajiždíme s Rozárkou sporťák. Myslím, že jsme neprohloupili.
Lucka
Jsem zvědavá jak s ním bude spokojená švagrová, už jsem jich pár ve městě potkala, ale zatím jen sportáky. Toho okna ve stříšce jsem si vůbec nevšimla. Mně se líbilo to, že ta stříška je hodně dlouhá, takže prckovi nesvítí do očí.