Concord Fusion - došití stříšky

2021
30.9.12 09:08

concord fusion došití stříšky

Ahoj maminky! Kdo máte kočárek concord fusion 2010 a při sklopení zad u sportovní verze máte krátkou stříšku - nechávali jste si ji došít? a kde? děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
radush11
30.9.12 10:07

Já jsem našla na mimibazaru paní, a ta mi ušila boudičku úplně novou i s nánožníkem na zimu(budeš potřebovat pravděpodobně taky), sama jsem si vybrala barvy a kombinace a byla jsem moc spokojená, teď už mám zpátky zase originál boudičku, protože už mám kluka velkýho..ale když na mimibazaru zadáš boudička tak jí určitě najdeš podle výrobků..já k tomu ještě nechala udělat i tašku na zadní kolečka na pláštěnku a na madlo taštičku na klíče, peněženku

• Citovat
  • Upravit
2021
30.9.12 10:38

Děkuju moc za radu. ale když byl malej větší, tak jsi vrátila tu původní proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.9.12 10:42

Je toho tam víc, můžu poprosit jestli bys mi se tam nekoukla od koho jsi to měla, není nad to když už si to nechám od někoho ověřenýho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.9.12 11:01

Ahoj, já si nechala šít na concord fusion v barvě apple následující v barvě tyrkys a černé : 2 zimní nánožníky, 2 nová madélka se všitou pláštěnkou, 2 vložky do kočárku, 2 sluneční clony - zakryla sem tím to slídové okénko, a 2× prodloužení boudičky. Jo a ještě 2 tašky na kočárek… odkaz na paní http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… MAximalní spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.9.12 20:01

Já mám concord 2010, tak tam nemám to okýnko. moc děkuju za odpověď a typ!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radush11
30.9.12 20:10

Tak natydom byla prodejkyně, kterou jsem oslovila já a naprostá spokojenost, ten kočárek pak vypadal fakt úplně jinak a bylo to pěkný..ale když už je mladej trochu větší sluníčko mu nijak nevadí, vrátila jsem se k původní boudičce. ani nevím proč, jednou jsem tu náhradní vyprala a nasadila zatím tu originál a už jsem jí tam nechala..já mám concorda s tou celou boudičkou neoprenovou, ne ten starší typ s okýnkem, ale ta ušitá boudička je hodně podobná tomu staršímu typu a okýnka mi tam paní taky udělala, tak jsem si na mladýho i viděla..to bylo fajn :)

• Citovat
  • Upravit
Vaver
26.2.13 17:29

Dobry den, nabizim na prodej novou, nepouzitou boudicku, original Concord :-) nema nekdo zajem misto te neoprenove?

• Citovat
  • Upravit
rady86
24.3.13 15:45

Mohla bych na mail fotku stříšky???Sháním neoprénovou. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Vaver
24.3.13 16:23

Jeee a jak najdu Váš email :-) foto ráda pošlu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4