Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky! Kdo máte kočárek concord fusion 2010 a při sklopení zad u sportovní verze máte krátkou stříšku - nechávali jste si ji došít? a kde? děkuji za rady ![]()
Já jsem našla na mimibazaru paní, a ta mi ušila boudičku úplně novou i s nánožníkem na zimu(budeš potřebovat pravděpodobně taky), sama jsem si vybrala barvy a kombinace a byla jsem moc spokojená, teď už mám zpátky zase originál boudičku, protože už mám kluka velkýho..ale když na mimibazaru zadáš boudička tak jí určitě najdeš podle výrobků..já k tomu ještě nechala udělat i tašku na zadní kolečka na pláštěnku a na madlo taštičku na klíče, peněženku
Děkuju moc za radu. ale když byl malej větší, tak jsi vrátila tu původní proč?
Je toho tam víc, můžu poprosit jestli bys mi se tam nekoukla od koho jsi to měla, není nad to když už si to nechám od někoho ověřenýho ![]()
Ahoj, já si nechala šít na concord fusion v barvě apple následující v barvě tyrkys a černé : 2 zimní nánožníky, 2 nová madélka se všitou pláštěnkou, 2 vložky do kočárku, 2 sluneční clony - zakryla sem tím to slídové okénko, a 2× prodloužení boudičky. Jo a ještě 2 tašky na kočárek… odkaz na paní http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… MAximalní spokojenost.
Já mám concord 2010, tak tam nemám to okýnko. moc děkuju za odpověď a typ!!! ![]()
Tak natydom byla prodejkyně, kterou jsem oslovila já a naprostá spokojenost, ten kočárek pak vypadal fakt úplně jinak a bylo to pěkný..ale když už je mladej trochu větší sluníčko mu nijak nevadí, vrátila jsem se k původní boudičce. ani nevím proč, jednou jsem tu náhradní vyprala a nasadila zatím tu originál a už jsem jí tam nechala..já mám concorda s tou celou boudičkou neoprenovou, ne ten starší typ s okýnkem, ale ta ušitá boudička je hodně podobná tomu staršímu typu a okýnka mi tam paní taky udělala, tak jsem si na mladýho i viděla..to bylo fajn ![]()
Dobry den, nabizim na prodej novou, nepouzitou boudicku, original Concord
nema nekdo zajem misto te neoprenove?
Mohla bych na mail fotku stříšky???Sháním neoprénovou. Děkuji