Concord Neo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Neo?

Přidejte zkušenost s Concord Neo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gama.V.
28.5.12 10:22

pro Rene85 chci se vás zeptat jako jse si vibrala hl.korbu viděla jsete korbičku sleepr???příjde mi že ty korbičky dělají čímdál menší :,( jinak sedačka se opravdu nedá otáčet po i proti směru,ale myslím si že to není tak závažné…

• Citovat
  • Upravit
Rene85
28.5.12 10:42

My jsme se byli podívat v hradeckém babiezu a paní nám ty variace vyloženě ukazovala přímo na kočárku, tak proto vím, že ta možnost tu je. Mluvím teda o tom nejnovějším typu nea pro rok 2012. Co se týká korbičky tak ano, je menší než u předchozích typů, ale tím, že čekáme miminko na listopad to až tak neřeším jelikož na tu první zimu budeme mrnavý, takže s fusakem problém nebude a v létě už hupsnem do sportáku. Nevím, jak to výjde cenově, ale je samozřejmě možné si vybrat kombinaci korbičky staršího typu (tedy prostornější) se sportakem a vajíčkem typu novějšího. Pokud je možnost Prahy nebo Hradce, určitě bych doporučovala zajet do bebiezu nebo jiné prodejny kde je skvělá obsluha, která vám vše ukáže, poradí a doporučí.
Já jdu tedy konkrétně do tohoto
 http://www.detske-kocarky.cz/…y-slu-p-5983

• Citovat
  • Upravit
Gama.V.
28.5.12 11:07

díky moc za radu no já jsem byla v Pardibicích přímo na tento tip jsem se dívala,ale jsme z vesnice takže jsem volila klasický podvozek,ale jinak korbička je úplně stejná co máte vybranou tak máme i mi,sporták to samé a vajíčko taky,líbí se mi kočárek je užasny,ale kamarádka má ten starší ten je opravdu o něco málo prostornější.Čekáme mimi na začátku října,ale právě řeším jestli viměnit korbičku za tu starší a prostornější verzi nebo ponechat nepřemýšlím o ničem jiném :,(

• Citovat
  • Upravit
Gama.V.
28.5.12 11:23

jinak konkrétně máme Concord Fusion Travel set v té červené barvě(líbila se na první pohled)ale musim dokoupit tašku ta u toho nebyla a ještě mi byl doporučen slunečnik,ale ten jsem zatím taky nekupovala.

• Citovat
  • Upravit
Rene85
28.5.12 11:26

Pokud čekáte miminko v říjnu, tak si myslím, že je i ten sleeper dobrá volba. Vzhledově jsou ty korbičky od concordu vesměs stejné, takže pokud budete klidnější s tím starším typem prostornější korbičky, tak bych asi neváhala a zeptala se na výměnu. Myslím si, že ale zas tak markantní rozdíl v tom nebude a že máme vážně ale v tomhle výhodu toho, že čekáme mimča takhle na zimu. Tenhle rok to půjde v pohodě s fusakem a další zimu je navlékneme do kombinézy a taky to zvládnem ;)
Jinak přeju at se volba vydaří k vaší spokojenosti :)

• Citovat
  • Upravit
Rene85
28.5.12 11:30
@Gama.V. píše:
jinak konkrétně máme Concord Fusion Travel set v té červené barvě(líbila se na první pohled)ale musim dokoupit tašku ta u toho nebyla a ještě mi byl doporučen slunečnik,ale ten jsem zatím taky nekupovala.

Vy jste k tomu vážně nedostali tašku??? Tak to je mazec. Taška je a měla by samozřejmě být součástí kočárku (bylo nám jen řečeno pokud se nám líbí taška jiného typu, tak že můžem dokoupit, ale to mi příjde zbytečné) Tak to se vážně divím. Mohu se zeptat na cenu za kterou jste kočárek pořídila?

• Citovat
  • Upravit
Gama.V.
28.5.12 16:01

opravdu jsme tašku nedostali a když jsem se koukala na cenu že si ji koupim pře net vyděsila mě stoji 1700kč.To mě příjde hodně kočárek jsme koupili tu trojkombinaci za 18400kč. ale nejdříve nám bylo řečeno 17000kč. no a pak u pokladny na nás vybafli že máme tu novější verzi korbičky takže doplatíme…no vzhleden k tomu že už byl pomalu kočárek naloženy tak jsme to neřešili…

• Citovat
  • Upravit
Gama.V.
28.5.12 16:06

máte pravdu že jsou vzhledově korbičky skoro stejné,dnes sem do toho skoušela dávat 6 mesíčni mimi(je to macek ):lol: na délku není až zase takoví problém,ale na šířku hodně kočírek zužili tim jak je ve tvaru skořápky tak je tam uplně na těsno chudák :,( a je fakt že zase vyší a boudička mě příjde že bude lépe krýt není tak otevřená oproti té straší…

• Citovat
  • Upravit
bety.g
21.10.12 22:30

Do sněhu vůbec! Z vlastní zkušenosti vím.

• Citovat
  • Upravit
573
7.1.13 12:15

Otvírám toto téma pro majitelky tohoto kočárku, především pro ty které mají sjeté gumové kolečka, přední i zadní, psala jsem mail na servis fa AGS o dotaz zda mají tyto kolečka viz foto skladem a mají je, tady jsou ceny, posílají na dobírku, hned jsem si je objednala oboje, nafukovací jsem nechtěla na přední stejně nedělají, ještě mail na ten servis
jana. basnarova@ags92.com
Cena je zadné 386,– Kč a predné 120,–Kč za ks
Poštovné a balné je 80,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
040
15
10.1.13 19:27
@madla21 píše:
My máme Concord a jsme spokojení. Ale přikupovali jsme si nafukovací kola, ty větší, na naše cesty tady je to lepší. Švagrová měli jen normální kola, ty základní co byly ke koáčáru a po roce používání je měli hrozně sjezděné…

Dobrý den, chci se zeptat jestli je to opravdu s těmi nafukovacimi koli znát jestli kočárek tolik neskáče, mi tento kočárek máme, jsme spokojeni, ale chtěla bych pořídít taky nafukovací kola, ale jestli to k něčemu je a kolik byla pořizovací cena kol??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.1.13 20:19

No já jsem teda nafukovací nechtěla protože přední se stejně nedělají, jen zadní a ty jsou dost drahé a taky mají jiný design http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…us-pumpicka/ já pořídila za 1092,– vč pošt. všechny 4 gumové, no možná, že to tolik nebude skákat, ale naši malou to právě hezky uspává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hana Běláčková
26.4.13 21:12

Dobrý večer, já mám taky Concord Neo 2010 a už 3 měsíce řeším novou stříšku na sporťák. Paní z toho servisu jak tady je odkaz na mejl mi jí slíbila že mi ji objedná, ted po dvou měsících se se mi neozvala mi nereaguje na mejl. Pak z obchodu kde byl kočárek koupený mi taky paní pořád říká když ji telefonuji že mi dá vědět jak to je s objednávkou, no strašné, jednu už jsem si nechala ušít. Ale chtěla jsem tu originál…nemáte s tím někdo zkušenost?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
413
16.8.13 19:56

concordmaniacky na facebooku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.4.14 07:22

Holky nevíte někdo, kde se dá koupit velký nákupní koš pod tenhle kočárek? Zahlédla jsem ho jenom na bazaru ale nemůžu jinak nikde najít. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí