Concord Neo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
12.2.12 09:43

CONCORD NEO

Dobrý den maminky, mám velkou prosbičku, kupuji svůj první kočárek a úplně jsem se zamilovala do Concord Neo, ale mám problém jsme z vesnice kde cesty nejsou moc dobře udržované. Nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Zajímalo by mě hlavně jestli by zvládl třeba polňačku. další kočárek mám vybraný Jané Slalom. Všem moc předem děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Neo?

Přidejte zkušenost s Concord Neo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2847
12.2.12 09:46

My máme Concord a jsme spokojení. Ale přikupovali jsme si nafukovací kola, ty větší, na naše cesty tady je to lepší. Švagrová měli jen normální kola, ty základní co byly ke koáčáru a po roce používání je měli hrozně sjezděné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.2.12 10:00

Super děkuji moc za radu, to mě vůbec nenapadlo, že jdou dokoupit i jiná kolečka. Je opravdu nádherný. Viděla jsem ho v jednom obchůdku a hned mi padl do oka. Zdál se mi i docela prostorný, tak do něj nejspíš opravdu půjdu. Moc, moc dík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.2.12 10:39

ahoj, tiez mam concord neo.
len bacha, neviem, ci madla nepise o concord fusion, ten ma klasicky 4 kolieska.

concord neo je podla mna vyslovene mestsky kocik, nie je odpruzeny, i ked vanicka sa trosku hupe, koliecka mi nehrkaju, takze nafukovacie som nekupovala- nechce sa mi ich fukat a riesit defekty.

polnu cestu zvladnes, ale s namahou a ten kocik znicis. na malych kamienkoch sa bude zasekavat.
sportak je celkom uzky.
mne na moje ucely vyhovuje na 100% ale do horsieho terenu mam este baby jogger city elite.
moj maly neznasa natriasanie, takze momentalne mi v concorde odmieta spat.

vanicka sa mi zda velka dost,alemodel 2012 uz ju ma mensiu. vajicko je perfektne. aj cely ten system zaklapania.

je lahuncky, takze v pohode sa s nim da chodit po schodoch, cez obrubniky. ale na polne cesty fakt nie. ani do snehu moc nie je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
12.2.12 11:58

No je jedno jestli Fusion nebo Neo, ty velké kola jdou dokoupit nafukovací. My máme fusion a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.2.12 16:45
madla21 píše:
No je jedno jestli Fusion nebo Neo, ty velké kola jdou dokoupit nafukovací. My máme fusion a spokojenost.

ja len ze Tvoj prispevok sa da pochopit, ze staci kupit nafukovacie kolesa a bude v pohode aj na polne cesty. ale o neo to neplati. a veru neviem, ci su nafukovacie kolieska aj na neo- tie male vpredu :think: aale myslim ze nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
12.2.12 19:25

Ty malé vpředu nejsou nafukovací ani na fusion. Já jsem nepsala, že to bude v poho, jen jsem napsala, že já jsem s ním spokojená, ale museli jsme dokoupit nafukovací kola. POZOR: ale jen ty dvě velké. U nás cesty taky nic moc, ne sice polňačky ale skoro a s kočárkem jsem spokojená. Nic nedoporučuji ani naopak, jen říkám svůj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.2.12 10:09

kamarádka si neo pořídila, tak jsem ho řídila. nemá sice nafukovací kola, ale ze zkušeností musím napsat, že na polňačku ani se zadními nafukovacími. ty přední jsou příliš malinké a kousaly by se o sebemenší nerovnost.. když vím, jak se kously na trávníku, co je kolem chodníků, kde byla menší díra..
jinak je kočár prostorný (myslím sedák), dobře se polohuje, ale opravdu, je to kočár do města..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.2.12 14:36

jo tak to mám takzvaného peška. :,( Ty přední kolečka fakt nafukovací nejsou. Takže asi objednám to jané. Jinak ještě jeden malej dotaz ohledně toho concord fusion tam se dá ta sportovní sedačka dát jen jedním směrem? Jinak Vám všem moc děkuji za rady, je to tady fakt fajn. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.2.12 14:50
PETOUCH píše:
jo tak to mám takzvaného peška. :,( Ty přední kolečka fakt nafukovací nejsou. Takže asi objednám to jané. Jinak ještě jeden malej dotaz ohledně toho concord fusion tam se dá ta sportovní sedačka dát jen jedním směrem? Jinak Vám všem moc děkuji za rady, je to tady fakt fajn. Děkuji

ano, len jednym smerom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.2.12 15:00

no tak to bude to jané, sportovní sedačka jde dát oběma směry a je fakt do terénu, už ho mám vyzkoušenej. Tak moc moc dík. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.2.12 15:22
PETOUCH píše:
no tak to bude to jané, sportovní sedačka jde dát oběma směry a je fakt do terénu, už ho mám vyzkoušenej. Tak moc moc dík. :mavam:

jané slalom reverse bude asi lepší, když potřebuješ do terénu. concord by to fakt nedal. a ano, fusion jde jen jedním směrem, ale ani celkově není moc povedený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rene85
17.5.12 11:45

Ahoj maminy. Reším ten samý „problém“ jako Petouch. Nejprve jsem si vybrala kočár od Camu-dinamico, ale co jsem ho viděla osobně na prodejně, tak musím říct, že mě nijak neuchvátil naproti tomu concord neo je úžasnej! Někde jsem tu četla, že není ale nic moc do terénu, což by mi ani tak nevadilo. Pohybuju se ve městě tak by to snad neměl být problém ale zazněl tady sníh. Cekáme mímo na listopad tak proto mě to zajímá. Má vyloženě někdo zkušenosti s tímto kočárem v zimě? Děkuju Renata

• Citovat
  • Upravit
Gama.V.
27.5.12 22:26

Concord

čtu si zde příspěvky a musím taky něco přidat…mi jsme si tento kočárek na doporučení pořídili.měla jsem zálusk na Cam Dinamico,ale pote co jsem viděla v obchodě nadčení opadlo…jelikož jsem malá už kvůli tomu mi Concord byl doporučen,kvůli ovladatelnosti,lehkosti atd…a hlavně přes tento kočárek krásně vidím :) a nejsem za ním schovaná,ale řeším problém, máme korbičku sleepr což je ta novější a příjde mi dost malá :,( bojím se že se mi do toho mimčo i s fusakem nevejde,takže řeším to, jestli vimněnit nebo ne…Jinak moje kamarádka tento kočárek má a v zimě neměla problém a velice si ho chválí.

• Citovat
  • Upravit
Rene85
28.5.12 07:52

Nakonec jsme se i my byli osobně na NEO podívat a jsme rozhodnutý. Jdem do něj. Někde tady padlo i to, že nelze sedačku otáčet po/proti směru jízdy a není to pravda. Ta možnost tu je. U mě teda jasná volba :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4