Conectart s. r. o. - práce v call centru Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Conectart s. r. o. - práce v call centru Brno
Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s tímto call centrem v Brně? Skutečně vyplacejí fixní složku, kterou uvádí. Někdy v inzerátu inzerují podle pozice fixní složku mzdy a to od 20 000Kč, jindy zase 18 600 Kč. Tak mne zajímá, zda ve skutečnosti není tato fixní složka mnohem nižší. Skrývá se v ní fix + osobního ohodnocení (na které vám mohou klidně sáhnout - když něplníte hodinové limity)?
Moc díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@veverka05 vůbec bych se neridila tím co píšou v inzerátu, delala jsem chvíli v jednom call centru a fix byl o dost niz než měli v inzerátu, a i když jsem plnila tak jsem na částku v inzerátu nikdy nedostala, tyhle call centra fungují vesměs všehny podobne, lepší si tam zavolat a zeptat se přímo zaměstnavatele.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
fakt skutečnost je jiná než v inzerátu. Byla jsem v květnu na schůzce v Brně a fix. složka 18 600 Kč v inzerátu, ve skutečností je 16 tis. hrubého a zbytek 2 500 Kč (je bonusová složka- tu nemusíš dostat - i když budeš plnit to, co požadují - není jisté, že tu částku dostaneš v plné výši. Dala bych ruce pryč od takových společností. Neférové jednání od začátku.
- Citovat
- Upravit