Prodavač v lahůdkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.6.20 20:20

Prodavač v lahůdkách

Ahoj holky, přítel díky koronaviru ztratil práci, našel dnes nabídku prodavač v lahůdkách, jaký na to máte názor? Je to práce spíše pro ženy? Nebo se tam hodí i muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.6.20 20:23

Klidně i muž, furt lepší než chlap bez práce :wink: nemusíš tam být věčně přeci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
2.6.20 20:24

@BarboraaaAaaaa proč by se nehodil, muži bývají šikovní prodavači a jestli není nějaký kakabus, tak ho zákaznice budou mít rády a udělá majiteli větší tržby

• a kdyby se mu to nelíbilo, tak je zkušební doba

já ráda nakupuji u mužů, přijdou mi takoví veselejší, než ženské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
2.6.20 20:26

Ano, hodí se tam i chlap. Je to práce za pultem- maso, uzeniny, saláty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.20 20:27

Moc děkuji za reakce, většinou jsem tam za pultem viděla ženy, ale v dnešní době už se na to tak nekouká a říkali jsme si že lepší než žádná práce:) A je tu zkušebka tak není co řešit, za zkoušku nic nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.20 20:28

@stinga Souhlasím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.20 20:39
@BarboraaaAaaaa píše:
Ahoj holky, přítel díky koronaviru ztratil práci, našel dnes nabídku prodavač v lahůdkách, jaký na to máte názor? Je to práce spíše pro ženy? Nebo se tam hodí i muž?

Buď ráda, že našel praci, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.6.20 20:50

Co by ne.. U nás v konzumu dělá jeden starší romsky chlap a je super. Vždy má rukavice o proti babam, a dává mi maso na výběr, hezky mi ho ukazuje, kousek po kousku.. Ty babky většinou jen řvou co chci. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2.6.20 20:51
@martina.se píše:
Buď ráda, že našel praci, ne? :think:

To víš že jsem, ale jeho mamka říkala že je to práce víc pro ženy tak mě zajímal nestranný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
2.6.20 21:02

@BarboraaaAaaaa a kolik mu je? Patnáct? No tak je to práce pro ženy a co? Takže bude raději sedět doma protože to dělají spíš ženy? :nevim: Práce jako práce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.20 21:08
@Aletheia píše:
@BarboraaaAaaaa a kolik mu je? Patnáct? No tak je to práce pro ženy a co? Takže bude raději sedět doma protože to dělají spíš ženy? :nevim: Práce jako práce. ;)

20, souhlasím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
2.6.20 21:09
@BarboraaaAaaaa píše:
To víš že jsem, ale jeho mamka říkala že je to práce víc pro ženy tak mě zajímal nestranný názor

Nikde není psáno, že bude dělat jenom tam. Dnešní supermarkety jsou stavěny na flexibilních lidech. A tak může třeba i přebírat, nebo i doplňovat zboží. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.20 21:11

@mrav Je to pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
2.6.20 21:18
@BarboraaaAaaaa píše:
20, souhlasím :srdce:

A jejej, to bude milášek! Bacha, ať Ti jej ňáká neodloudí, a to myslím vážně. Většinou jsou chlapi na podobných pozicích oblíbení, pokud nejsou nějací mrzouti. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
2.6.20 21:19

Je to jedno, muze pritom hledat neco jineho. Ja bych ocenila, ze bere co je a nesedi doma :palec: navic chlapi jako prodavači jsou často příjemnější a ochotnejsi, tak treba zvedne tržby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat