Kde hledáte zaměstnaní ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Na jakých stránkách hledáte zaměstnaní, krom práce. cz a úřad práce. Doufám že v tomto směru nevadí že se tady bude dělat reklama.
Ale upřímně nevím na kterých stránkách hledat aby tam neměli staré nabídky příp. aby tam nebyla jen sama uklízečka…
Díky
Indeed, jobs.cz, volná místa na Seznamu, práce za rohem
Příspěvek upraven 02.06.20 v 16:05
- Citovat
- Upravit
Záleží, kde hledáš. Já hledala na malém městě. Dívala jsem se na stránky jobs.cz a úřadu práce. Nakonec jsem našla práci přes inzerát v místních novinách. A ještě přes stránky té konkrétní firmy. Záleží, co hledáš za práci. Městský úřad má nabídku práce jen na svých stránkách. Hledala jsem práci po 20 letech a je to jiné. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pokud online, tak prace.cz a nebo přímo web pracáku, jinak na seznamu spíš jentak na podívání. Ale stejně sem si vytiskla CV a osobně si aktivně hledala ![]()
- Citovat
- Upravit
Rozeslala jsem zivotopis vsem reditelum v okrese. Je to 5r. zpet. Nejspis si kontakt ulozili, protoze se mi prubezne stava, ze mi nekdo vola nebo pise e-mail a nabizi praci. Jestli jsem volna.
Mam zkusenost, ze nektere nabidky vubec nejdou na inzertni portaly, ale oslovuji konkretni lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda na tehle stránkách nenasla nikdy nic
vzdycky sem musela hledat sama, ptat se treba kamaradek, jestli neberou u nich a apod. Hned 3 mista sem si nasla, jenom co sem otevrela pusu, nikde v inzeratech nebylo ze by brali lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Ja teda na tehle stránkách nenasla nikdy nicvzdycky sem musela hledat sama, ptat se treba kamaradek, jestli neberou u nich a apod. Hned 3 mista sem si nasla, jenom co sem otevrela pusu, nikde v inzeratech nebylo ze by brali lidi.
Tak takhle jsem se ptala zbytečně. Mám špatné známé.
V bývalé práci se bralo hodně přes známosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi zalezi, do jakeho oboru. Osobne jsem se na pracovni nabidky divala na jobs.cz, startupjobs.cz a LinkedInu. Jednalo se o marketing a IT. Nakonec me pretahla firma, ktera si me nasla a oslovila pres LinkedIn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vam holky neva, umistovat o sobe info a foto na Linkedinu? Ja se pres to potrebuju prenest, budu hledat praci, ale nejak mi to fakt vadi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@negra píše: Více
Nevadí, čas od času přijde zajímavá nabídka i jen tak. Občas nějakej balast typu:”nabízíme služby, jazykové kurzy, koučing, teambuildingy”
A sem tam nesmysl typu, ať jdu dělat BOZP koordinátora na dopravní stavby. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jakých stránkách hledáte zaměstnaní, krom práce. cz a úřad práce. Doufám že v tomto směru nevadí že se tady bude dělat reklama.
Ale upřímně nevím na kterých stránkách hledat aby tam neměli staré nabídky příp. aby tam nebyla jen sama uklízečka…
Díky