Conisor na kvasinky a alkohol

Anonymní
18.12.21 11:19

Conisor na kvasinky a alkohol

Ahoj holky. Od doktora jsem dostala tablety conisor na kvasinky. 4 tablety, brala jsem je 2× denně, takže dohromady 2 dny. Včera ráno jsem si dala poslední tabletu. Večer přišla kamarádka a já úplně zapomněla, že sem ráno měla poslední tabletu a dala si s ní 2 sklenky vína :roll: prášky většinou žádné neberu tak sem si to vůbec neuvědomila. Můžu z toho mít nějaký problém? Vim že na léky by se alkohol pít neměl… Uvědomila sem si to až dnes ráno… Fakt sem blbá… V pondělí samozřejmě zavolám dr. Díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
18.12.21 11:28

Ne nic se ti nestane. doktora bych s tim vubec neobtezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 11:30

@Alyss1 děkuji za odpověď… Normálně mívám proti kvasinkam nějaké tablety na zavádění, ale teď sem dostala silnější a ty sem právě měla jist… A v přívalovem letáku sem četla, že tyto léky právě zatěžují játra… Tak z toho mám obavu

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
18.12.21 11:36

Ne - dvě skleničky vína nic moc nenadělají, jen bych prostě minimálně do štědrého dne žádný alkohol nepila a jedla co nejméně tuku, cukru a bílé mouky a naopak co nejvíce ovoce a zeleniny. A žádná alkohol.

Hlavním zádrhelem je zátěž na játra a tak je dobré jim odlehčit, lék se z organismu vstřebává docela pomalu - což pomáhá jeho účinku. Chce to týden po poslední tablece holt fungovat odlehčeně. tka to ber jako předvánoční půst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 11:38

@Ou děkuji za reakci… Samozřejmě si určitě žádný alkohol už nedám… Do teď si ty 2 sklenky vína vyčítám

• Citovat
  • Upravit
15820
18.12.21 11:46

Alkohol by se neměl pít nejen kvůli lékům, ale i kvůli samotným kvasinkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.12.21 11:47
@Anonymní píše:
@Ou děkuji za reakci… Samozřejmě si určitě žádný alkohol už nedám… Do teď si ty 2 sklenky vína vyčítám

to je ve skutečnosti celkem zbytečná činnost.

Játra regenerujou. V reálu si o trošku prodloužila to jak dlouho bude ten lék v tvém těle a holt budou muset regenerovat trošku víc. Navíc si toho alkoholi fakt nevypila moc.

Jestli ti to pomůže psychicky, tak si kup ostropestřecové tabletky a někdy příští týden je začni užívat - ať teda zregenerujou rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí