Call centrum - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
6.12.13 12:38

Ono záleží na call centru. Někde je to naprd, někde to jde. Určitě bych to radši vzala, než byla bez práce. Práce náročná, ale je to škola života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
6.12.13 12:39
@IvaB píše:
A možná by ty operátory někdo rád praštil kůlem. Já teda určitě. Proto už hovory z neznámých čísel vůbec nezvedám.

No to se máš, ale já bohužel nepoznám, kdy je to otrava a kdy je to klient, takže to pokaždý zvednu a vzteknu se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
novo123
6.12.13 12:39

K tématu, sama nikdy, kamarádka to dělala asi dva týdny a strašně se divila, proč jsou ty lidi na ni nepříjemní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
82
6.12.13 12:42

No omlouvám se za špatné napsání, samozřejmě Call centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
6.12.13 12:51

Dělala jsem tam pár dní, hned jsem s tím sekla.. nejsem ten typ co je schopný hučet do lidí a přemlouvat je jak úžasný tarif jim nabízím.. musíš na to mít talent a umět s lidmi manipulovat jinak nic nevyděláš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
6.12.13 12:53

Já dělala 3 měsíce v call centru RWE. Pak jsem otěhotněla a šla na rizikovku.

Určitě hodně záleží do jakého call centra máš nastoupit. Náplň práce, psychická náročnosti a buzerace nadřízených bude všude stejná, ale jde o solidnost zaměstnavatele.

Já měla fixní celkem hezký plat s prémiovou složkou, kterou nebylo tak těžké získat. To je myslím na téhle práci potřeba. Jít pracovat do nějaké no-name firmy a být placená z toho, co prodám, do toho bych určitě nešla a tobě to taky neradím.

Taky mě ještě napadá - podstatný je i produkt. Někomu dneska prodávat sim-karty nebo tarify mi přijde na hlavu. Trh je dosti nasycený. Já prodávala elektřinu a poskytovala péči k plynu. Bylo to dosti technicky náročné, dlouuuuuhéééé školení a i tak jsem v tom trošku plavala.

Každopádně hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.12.13 12:57

Já jsem pracovala pro internetový obchod na help lince. Kdyby obchod sám fungoval, jak měl, tak by to byla docela pohodová práce. My jsme bohužel bojovali s tím, že porušoval zákony.
Plat byl kolem 21 hrubého, jen fix - byla to pasivní linka. Plus pololetní bonusy.

jak říkám, pokud by šlo o etablovanou firmu, produkt, který má smysl (jako prodejce tomu fakt musíš věřit, jinak nic neprodáš), případně help linku tam, kde to funguje a až na výjimky jen podáváš informace, tak je to docela pěkná práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.13 12:59

No aspoň to zkusím, měla bych nabízet internet a různé výhody. Chtěla bych normální práci, ale aspoň to, než se objeví něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
6.12.13 13:10

Ja delala, vydrzela jsem to cca 5 mesicu. Byla to brigada mezi letnim a zimnim semestrem.
Prodluzovala jsem smlouvy u tmobile, tak to slo, nebylo ani moc velky otravovani. Ale ze strany spolecnosti cekej velkej natlak na vysledky, jak nebudes mit nejaky minimum bude zle.
Na posledni mesic me prelozili na sjednavani schuzek pro obchodniky a to byl masakr. Minimalne uz nevim kolik, po kazde sjednane schuzce jit pred vsema na nastenku udelat si carku, takze vsichni meli prehled jak jsi nebo nejsi uspesna… Fuj
Byl to brnensky Amax
Uz bych se tam nevratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.12.13 13:25

Pracovala kámočka vnucovala lidem do hlavy že si mají pořídit Skylink nebo CS link(teď nevím co přesně) byla hrozně spokojená a peníze slušný-je ravda, že je ukecaná a hodně moc splachovací.
Já dělala z domu pro jedno Call centrum, sjednávala jsem schůzky, nabízela blbosti. Většina hovorů byla o tom, že jsem fakt měla pocit, že otravuju, nebavilo mne to, ale zas na druhou stranu, zaplaceno jsem dostala, vždy v termínu a peníze jsem potřebovala.
Jinak když jsem tu práci získala, tak jsem si myslela, jak sjem vyhrála, že budu jen telefonovat a nepředřu se, ale zdání klame, po provolaném dni mi zvonilo v hlavě i v noci :D Ale jo, kdybych nesehnala nic jinýho klidně bych prudit lidi zase šla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
6.12.13 13:50

Delala jsem v call centru, kde jsem nabizela pausaly…zpocatku vse v pohode byla jsem top operatorka tzn. ze jsem mela 2× vice smluv, nez ostatni, ale potom ot preslo do oblbovani a OKRADANI lidi…takze stylem jako doby den vase cislo BYLO VYLOSOVANO!! bla bla bla…a na to jsem uz zaludek nemela…ale penize se daji vydelat hodne slusne…zalezi, jak budes sikovna a hlavne to chce pevne nervy…ale osobne bych radeji sla na pasivni linku tj. ze ti budou lide volat, kdyz budou neco potrebovat a ne ty jim…

• Citovat
  • Upravit
2698
6.12.13 13:54

Nikdy více, navíc jsem to neměla ani zaplaceno. Odcházela jsem pravidelně se slzama v očích a navíc lhát lidem je taky pěkný humus. Na to musí mít člověk žalůdek a taky jsem byla věčně na černé listině, protože jsem málokdy něco prodala. Za mě určo ne. Tam by mě už nikdy nikdo nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
6.12.13 14:21

Ještě je jeden typ call center a to výzkum trhu. Je to stoprocentně lepší než prodávat různý produkty a lhát lidem. Sice je tim taky otravuješ, ale je to zas o něčem jinym :) Dělala jsem to 3 roky jako brigádu a nebylo to ze začátku vůbec špatný. Když se navíc objevil průzkum, který byl i trochu zajímavý, práce docela odsejpala a lidi byli i milí. Jasně, že tě někdo poslal do prd*le, ale s tim musíš počítat. Navíc jsme byli placení za hodinu, mohli si kdykoli dojít na wc, půlhodinová pauza na jídlo, směny, jak se komu hodily a bonusy za obzvlášť náročné výzkumy. Chytila jsem skvělou šéfovou a s tou se dalo i rozumně domluvit. Ke konci už jem tam ale byla jako"stálice" nasazovaná na tu nejotravnější a nejhorší práci.. tak jsem se jednou v půlce směny zvedla, řekla jim nashle a bylo :mrgreen: Už mě tam neviděli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.2.14 22:00

Cool centrum je název jednoho konkrétního call centra, na které se tazatelka pravděpodobně ptala… Takže ti co se jí vysmívají, by si měly zamést před vlastním prahem a naučit se používat Google. Protože ptát se na „call centra“ a jaké zkušenosti s nimi máte… No, existuje jich asi milion, dává trochu větší smysl zeptat se na konkrétné, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.5.14 20:34

Jedna se o callcentrum ale nazev je napr. Coolcentrum s. r.o., U duržstva ideál 3, Praha 4, 14000, nebo U obce 132, Praha 4, 14300 takze slecna nebo pani se nespletla;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat