Call centrum - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Teda nic proti, ale existuje společnost, která se jmenuje Cool centrum a je to call centrum, třeba slečna myslela konkrétně tuto společnost a né obecně callcentrum..!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelinka555 Hoď odkaz
Jestli taková společnost existuje, určitě bude registrovaná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nicméně jsem si skoro stopro jistá, že zakladatelka tuto společnost nemyslela.
A mimochodem, prezentace této firmy je fakt tristní. Už třeba pravopisné a stylistické chyby na jejich webu… Asi by mě to jako potenciálního klienta odradilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Ta kvalita služeb
Klientem je třeba TelefoniKa O2 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Nejde mi o to, ze pro ne delaji, ale ze ani neumi spravne napsat jejich nazev ![]()
Jen na uvodni strane jsem napocitala adi 10 hrubek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracuji v CC už přes tři roky, hned po vejšce jsem nastoupil do call centra, nebudu ti lhát, není to úplně lehká práce, teda pokud si chceš vydělat slušný peníze. První měsíc jsem to vůbec nedával… Bral jsem cca. 23 tisíc, byl jsem z toho špatnej, nešlo mi to ale časem se to začalo zlepšovat.
Časem jsem dělal cca. 6-10 prodejů denně. U nás je okolo 300-500 za jeden prodej. Hlavně je u nás perfektní že se naše výplata skládá z fixního platu, kterej je teda mizerný (10200 čistého) + provizní systém. Ale všechno je o lidech, můžeš trefit v call centru na úplného debila manažera co se bude povyšovat atd. vím že je to celkem běžné u nás to teda není. Já sám dnes pracuji v call centru na manažerské pozici a snažím se maximálně vycházet lidem vstříc. Mně se časem dařilo ale neříkám, že je to tak u všech. Ale platí pravidlo, že kdo neuteče do 4 měsíců, má šanci uspět.
Hezký den! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O2
Mate nekdo zkusenost s pozici operatora u O2? V inzeratu uvadeji, ze jde o pozici online komunikace pomoci chatu, emailu, telefonu a na pohovoru se dozvite, ze jde jen a pouze o telefonovani.. to na mne pusobi lehce neseriozne..
Pracujete, nebo pracovala jste na obdobne pozici nektera?
Jde o projekt jen na 3 mesice.. zajimalo by mne, jak to tam napriklad chodi s prirazovanim projektu, jestli si muze clovek zvolit pripadne..
Příspěvek upraven 16.06.17 v 21:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etsien pasivní linka - jsi na příchozích hovorech, řešíš požadavky zkz. Nic těžkého. Na jaké oddělení to je? Já bych se toho nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etsien Nepřijde mi na tom nic divného. Kamarádka pracovala v call centru pro operátora, se zákazníkem se na něčem domluvili a pak mu případně poslala informace nebo smlouvu do mailu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loudy píše:
@Etsien Nepřijde mi na tom nic divného. Kamarádka pracovala v call centru pro operátora, se zákazníkem se na něčem domluvili a pak mu případně poslala informace nebo smlouvu do mailu.
Tak pokud v projektu, na ktery nabiraji, se komunikuje v prvni rade pouze telefonicky, nebudu danou pozici v inzeratu prezentovat jako online komunikaci, to je snad jasne.. maji napsat, ze hledaji telefonickou operatorku, at clovek vi, na cem je. Nemam rada takove oblbovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etsien
Tak to přejdi a jdi dál.
On tohle nechce nikdo dělat, tak to musej obalovat. Vidím to u nás v inzerátech všude „Kecej a vydělávej“. Totéž inzeráty do fabrik, prostě tam nemůžou napsat. Jde o nudnou, jednotvárnou, těžkou a blbě placneou práci. Ale ona si na to dojde větěšina rychle sama a odejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo zkušenosti s call centrem v Brně? do kterého se vyplatí jít?
- Citovat
- Upravit