Call centrum - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Call centrum
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda tu někdo z vás nepracovat v call centrum, jako operátorka nabízející služby. Tuto práci možná budu dělat a teď jsem slyšela, že není dobrá a lidi se tam moc střídají.
Příspěvek upraven 06.12.13 v 12:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kate02 píše:
By mě zajímalo, co se v takovým cool centru dělá
Je to tam určitě děsně cool ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janmar80 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda tu někdo z vás nepracovat v cool centrum, jako operátorka nabízející služby. Tuto práci možná budu dělat a teď jsem slyšela, že není dobrá a lidi se tam moc střídají.
asi jsi myslela call centrum:-) Být tebou tak se na to rovnou vyprdnu! je to na nic. a nabídek je milion, protože to nikdo nechce dělat:-) člověk sedí a obtelefonovává (otravuje) lidi, a nabízí jim produkty, o který nemá nikdo zájem:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V CC bývá obecně velká fluktuace, ale pokud chceš @janmar80 do cool centra, tak tě zřejmě ani nevezmou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No taky nejsem angličtinářka a dělám velké, velké chyby když něco musím napsat, ale pokud tam budeš pracovat, měla bys vědět..
jinak já v call centru pracovala 9 měsíců a nebyl to super džob, ale práce v teple, u kafe a dalo se vydělat. za mne dobrý, i bych se jednou vrátila. jde o to, jak se k tomu postavíš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A možná by ty operátory někdo rád praštil kůlem. Já teda určitě. Proto už hovory z neznámých čísel vůbec nezvedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janmar80 Asi mysliš call centrum. Dělala jsem, z nouze, když jsem dlouho nemohla najít práci. Prošla jsem jich několik. Náročný je to hodně, hlavně na psychiku. Lidi jsou často nepříjemní, do toho buzerace od vedení, že neplníš, neprodáváš tolik, kolik bys měla, v jednom jsem zažila i stopování času, kolikrát a na jak dlouho jde člověk na WC. Je to pakárna, většinou to nikdo dlouho nevydrží. Ale když není práce, složenky se samy nezaplatěj, tak se nedá nic dělat. Na přechodnou dobu to určitě zvládneš, ale neočekávej, že je to stabilní práce až do důchodu. To se fakt vydržet nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
By mě zajímalo, co se v takovým cool centru dělá
Teď jsem chtěl napsat, že jsou tam všichni cool a tím pádem je cool i to cool centrum… ![]()
Příspěvek upraven 06.12.13 v 12:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak call centra se rozdělují podle způsobu odměňování na tři druhy. Někde máš fixní plat plus hodinovou sazbu za odpracované hodiny, případně jenom tu hodinovou sazbu. To je asi ten nejlepší případ.
Pak jsou centra, kde operátor bere nějakou fixní složku plus provizi za uzavřené smlouvy, případně prodané zboží/služby. No a utřetího typu, toho nejhoršího, žije člověk jenom z těch provizí. Když neprodáš, nemáš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No s cool centrem zkušenost nemám, ale s call centrem ano.
Dělala jsem v Simio a. s. - call centrum, asi 4 měsíce z toho jeden měsíc mi vůbec nezaplatili.
Potom jsem dělala v dalším call centru a sice mi zaplatili, ale jednání hrůza.
To, že někoho obvoláváš a několik lidí tě pošle do zadnice k tomu taky patří. Že je to občas nápor na psychiku taktéž.
A některá call centra platí od počtu prodaných produktů.
Jo a střídá se to tam jak neběžícím pásu taky.. asi jako v některých obchodech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Seděla jsem nějakou dobu na pasivní(příjem hovorů) business lince pro O2, tolikrát za den vynadáno jsem nikdy předtím ani potom nedostala
pak jsem na brigádu dělala aktiv - dotazníky a za mě už nikdy více
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 píše:
No tak call centra se rozdělují podle způsobu odměňování na tři druhy. Někde máš fixní plat plus hodinovou sazbu za odpracované hodiny, případně jenom tu hodinovou sazbu. To je asi ten nejlepší případ.
Pak jsou centra, kde operátor bere nějakou fixní složku plus provizi za uzavřené smlouvy, případně prodané zboží/služby. No a utřetího typu, toho nejhoršího, žije člověk jenom z těch provizí. Když neprodáš, nemáš nic.
plus to, že většinou neplatí celou pracovní dobu, ale jen tu čistě dobu, co telefonuješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit