Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem chtěla jsem se zeptat jestlijste někdo neměl podobný problém. Mám cortinu X3 a nasadila jsem sporťák používám ho asi týden a jak jsou na podvozku ty lišky, na které se nacvakne ten sporták tak mi upadl jeden ten šroub. tím pádem jedna strana lišky je uplně uvolněná a nedá se používat.. Jen nevím jestli reklamovat nebo jestli mi to má opravit manžel.. Nestalo se to Vám některé???děkuji
Ahoj mi také méme cortinu x3 evolution a sporťák používáme už docela dlouho a nic se nám nestalo
Dobrý den všem maminkám a tatínkům, máte někdo prosím zkušenosti s kočárkem Sojan X3 2012? Děkuji ![]()
Naprostá spokojenost se sojanem, ač polský, tak bezporuchový, vydrží vše i lesní terén, skvělá manipulace a navíc má veškeré možné vychytávky, vše je snímatelné, pratelné, takže máte vše stále čisťoučké. Za nic bych ho neměnila. Sedačka, sporťák vše je výborné. Jestli máte miminko na zimu, tak je to jeden jeden z mála kočárků, které mají korbičku z plastu - ostatní z tvrzeného kartónu, který snadno profoukne a promrazí se. Polohovatelná podlážka v kočárku umožní dítku koukat ven, už třeba od 4 měs. jako to mé, od 4 měsíců nechtělo ležet ale koukat ven:-)doporučuji