Cosatto supa 2013 golfové hole

96
28.3.13 23:05

Cosatto supa (2013 Golfové hole)

Zienky, mate niekto skusenost s tymito kocarikmi? Strasne sa mi pacia a podla popisu vyzeraju dobre, ale osobna skusenost je najlepsia. Tiez by ma zaujimalo, ci su vhodne uz od narodenia, alebo nie. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IvetJas
28.3.13 23:14

@tetabaska Zkušenost konkrétně s těmito nemám, ale podle obrázku bych do toho novorozeně nedala. Začínám občas dávat do polohovacích golfek našeho skorodevítiměsíčního a i tak jsem si docela musela zvykat, že není tak krytý. Pro nejmenší bych volila fakt korbu nebo něco s vložnou taškou.

• Citovat
  • Upravit
5277
28.3.13 23:34

Zkušenost nemám, jen ti chci pochválit výběr :palec: Doteď jsem o tomhle kočárku nevěděla… Vypadá moc hezky, hlavně má neokoukaný design a výběr z parádních kombinací :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.3.13 23:36

@tetabaska Jen k tomu vožení novorozence…já osobně bych novorozence nedávala do golfek obecně, raději bych ho vozila v hlubokém kočárku a pak přešla na golfky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.3.13 23:44
@tetabaska píše:
Zienky, mate niekto skusenost s tymito kocarikmi? Strasne sa mi pacia a podla popisu vyzeraju dobre, ale osobna skusenost je najlepsia. Tiez by ma zaujimalo, ci su vhodne uz od narodenia, alebo nie. :kytka:

Jaaaa :mavam:. Meli jsme teda tyhle ( viz foto). Partner byl hodne spokojen, ja ze zacatku ano, pak mi prislo, ze vrzou a nejsou moc dobre manipulovatelnymi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.3.13 23:46

A malou jsme tam davala cca od 6 mesicu ( sem tam). Uplne novorozene bych tam taky nedala. Ty zada az tak pevna nejsou, jak u korbicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.3.13 09:39

:(

Vsak ja som si to aj myslela, ze to nebude bohvieco pre novorodenca. ale na stranke vyrobcu je uvedene, ze je (vdaka naklopeniu) vhodny od narodenia a tie krasne farby a vzory a ta hmotnost, ze 7 kilo… hmmm :lol: Uz to vidim, ze urcite si kupime nejaku 15kilovu kravu tazku a ja budem musiet hadzat psie oci po vsetkych chlapoch na zastavke, ked sa budem chciet nalodit do MHDcky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
29.3.13 09:54

@tetabaska To je na cestování s kočárkem na nic…já měla nejdřív Tako - ten je těžký jako blázen. Pak jsem pořídila Concord a spokojenost. Je lehounký :palec: Jako golfáč máme Nunu :srdce: Já teda MHD nejezdím, máme ale veliký auto, takže sportovní verzi 3kombinace nerozkládám a stavím ho do kufru tak jak je a i bez dítěte je to záhul ho tam zvednout…proto jsem pořídila lehčí kombinovaný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.3.13 11:46
@tetabaska píše:
Vsak ja som si to aj myslela, ze to nebude bohvieco pre novorodenca. ale na stranke vyrobcu je uvedene, ze je (vdaka naklopeniu) vhodny od narodenia a tie krasne farby a vzory a ta hmotnost, ze 7 kilo… hmmm :lol: Uz to vidim, ze urcite si kupime nejaku 15kilovu kravu tazku a ja budem musiet hadzat psie oci po vsetkych chlapoch na zastavke, ked sa budem chciet nalodit do MHDcky :P

Tak na cestovani je super :nevim:. Ale uplny prte bych si netroufla tam dat. I kdyz ma operky okolo hlavy atd.,ale ty zada by asi trpely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
15.5.13 23:17

Ahoj, prosim, maji ty golfky na fotce polohovaní nozicek? Uvazuju o nich, jsou krasne…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.5.13 23:43

@luca241 bohuzel nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.5.13 22:04

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte kočárek už prodanej? Popřípadě bych měla zájem :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.5.13 22:09
@bodlajs píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte kočárek už prodanej? Popřípadě bych měla zájem :palec: :)

Uz ho mame prodanej, prodal se hned. Byl jak novej a prodavali jsme za polovicni cenu, tak to bylo fuc do par dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.5.13 22:15

Děkuju za odpověd, to mě moc mrzí :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie