Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, tak jsem tady zase s dotazem…dnes ohledně stupátka za kočárek Nuna pepp. Existuje nějaké stupátko vhodné pro tento kočárek…tříleťák se rozhodl z ničeho nic nechodit, takže sháním řešení a jediné co mě napadá je pořídit stupátko za kočárek, ale bohužel netuším, zda seženu vhodné za naši Nunu. Všem díky za jakoukoliv radu a přeji krásné odpoledne ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppTy uz nemas phil and teds? ale mela jsi, ne?
ja si pockam, jestli taky nekdo odpovi, nunu mame a pocitam, ze ji taky budu hodne pouzivat i na druhe, tak jsem zvedava, jestli za ni existuje stupatko. Jinak budu resit za phila…moje princezna je taky lenoch.
@suik píše:..jj, mame ještě Phila, ale bohužel bydlíme v baráku z tak úzkými vchodovými dveřmi, že ho musím skládat a rozkládat při každém opuštění baráku, což je v případě, že jdu s dětma jen nakoupit nebo ze psem, absolutně ubíjející…takže u nás je jednička teď Nuna…samozřejmě pokud neseženu stupátko, budu se muset zase trápit s Philem a rozkládat a skládat jak blázen…
Ty uz nemas phil and teds? ale mela jsi, ne?ja si pockam, jestli taky nekdo odpovi, nunu mame a pocitam, ze ji taky budu hodne pouzivat i na druhe, tak jsem zvedava, jestli za ni existuje stupatko. Jinak budu resit za phila…moje princezna je taky lenoch.
@ALISHI tyjo, tak to je teda opruz. ja si teda rikam, kam by se jako pridelalo ![]()
@suik píše:..no to právě netuším
@ALISHI tyjo, tak to je teda opruz. ja si teda rikam, kam by se jako pridelalo
My máme buggy board a tam jsou takový stahovací řemínky a jak jsem se dívala na tu Nunu, taky by to tam asi šlo.
@Jůlinka T. píše:..jeee, fakt myslíš, že by to tam nějak šlo přidělat…to by bylo teda super…hned jdu kouknout na net, kde ho seženu
My máme buggy board a tam jsou takový stahovací řemínky a jak jsem se dívala na tu Nunu, taky by to tam asi šlo.
Koupila jsem ho přes MMB zánovní. Je to ten MAXI. Přijde mi, že jde přidělat snad všude
![]()
@Jůlinka T. píše:..díky, už jsem odepisovala na dva inzeráty, ale zatím se mi nikdo neozval
Koupila jsem ho přes MMB zánovní. Je to ten MAXI. Přijde mi, že jde přidělat snad všude![]()
No tak to je jasný
Součástí jsou i lepící těsnící gumičky, ale vzhledem k tomu, že je to z druhé ruky, tak tam nejsou.Ale my je tam nepotřebovali, neb to jde dobře utáhnout.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to dopadlo s tím stupátkem, zda jde za nunu připnout a jak se s tím jezdí?
@Drogheda píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to dopadlo s tím stupátkem, zda jde za nunu připnout a jak se s tím jezdí?
VŠEM MAMINKÁM s Nunou oznamuji, že skejtík Lascal buggy board jde na Nunu připevnit za ty boční svislé tyčky co vedou od sedátka ke spodní konstrukci
!!! Je to jediná možnost jak to přidělat, ale jde to a drží jako přikované!!! A to jsem kontaktovala přímo výrobce Nuny a stupátka Lascal a oba mi svorně řekli, že na Nunu nelze přidat žádné stupátko!!! A ejhle…Lascal to zvládnul a jezdí se s ním úžasně!!! Takže maminky s Nunama a staršíma dítkama, Lascal to jistí ![]()
Ahoj,
také uvažujeme, že si pořídíme na kočárek stupátko pro staršího.
Máme alpiron a nevíme, jestli existuje universální stupátko.
Našli jsme na stránkách Malvíku Lascal buggy board. Nemáte někdo zkušenosti, zda se too stupátko dá přidělat na více druhů kočárků?
Díky a mějte se.
Ahojky…tak co já vím tak se dá Lascal připevnit snad na všechny kočárky na světě
…a i přes upozornění výrobců Nuny, že Lascal na Nunu připevnit nejde tak nám se to podařilo a nebyl s tím nejmenší problém
…Lascal Buggy Board je prostě nej stupátko a já ho mohu jen doporučit!!! ![]()
Ahoj Alishi,
měla bych ještě jeden dotaz ke stupátku Lascala buggy board, který bych si ráda koupila za Nunu
) Kterou velikost toho stupatka máte? Protože v nabídce je mini, maxi…:o) díky moc za tvojí odpověď.