TFK Buggster vs. Quinny Zapp Xtra

13943
26.3.13 09:47

TFK Buggster vs. Quinny Zapp Xtra

Potřebuju hromadnou poradu, páč se nemůžu sama rozhodnout :mrgreen: :zed:
Mám doma staršího Zappíka, nepolohovacího. Jako velký kočár používám PP GT3 a i když jsem s ním strašně spokojená, kolikrát bych potřebovala něco, co mi nezabere půl kufru a co nebudu skládat a rvát to tam čtvrt hodiny. Jenže mám prcka ještě malého a tak nechci brát Zappiho. Kdyby mi usnul, tak by to do pohodlnosti mělo velice daleko. Navíc s nadcházejícím létem se ty golfky fakt hodit budou. Samozřejmě chci investovat co nejmíň peněz. Takže možnosti jsem si ujasnila dvě: Buď koupit jen polohovací lůžko Xtra (1900,– a bude zase červený, což jsem sice nechtěla, ale nehroutím se) anebo koupit jetého Buggstra, který nemá polohovací nohy, ale je prostornější (za 2500,–). Nemá náhodou někdo zkušenosti s oběma kočárky, že mi to srovnal, který je lepší? Malý má teď 10m a jezdil by v něm tak od těch 11-12m, až se oteplí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
26.3.13 10:07

Ahoj, ja mam zkusenost s TFK Buggsterem, Zapp jsme zkouseli jen v obchode. Ale treba pomuzou i zkusenosti s nim, kdyz Ty mas ten druhej ;)
Buggster je podle me hodne velkej kocarek (pohodlne se sveze 104cm vysoka dcera), jako prednost vidim velkej nakupni kos, spousta prostoru pro ditko a odpruzenost, je opravdu lehce terenni. Jako minusy vidim to, ze je podle me tak pro rocni a starsi deti, je takovej rozlehlej, ma stupatko na nohy, na ktere dite mensi nez cca 80cm nedosahne a urcite neni na pravidelne spani ditete - to polohovani je pomoci zipu a jde tak do 45 stupnu. My ho meli od 20 mesicu ditete, a druhatko do nej pujde taky nejdriv v roce a pul ;)
Kdyby Te jeste neco zajimalo, klidne se ptej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.3.13 10:16

Ahoj, děkuju ti moc za postřehy :) Určitě by nebyl na pravidelné spaní. Na takové ty delší trasy bych dál používala Pega. Potřebuju něco do města, do obchoďáku když pojedu autem, na procházku na zmrzku apod. Ale i na té cestě na zmzlinu se může stát, že mi usne, ale to by spal tak půl hodiny, ovšem nerada bych mu způsobila nějaké bolení zad z nepohodlného spánku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.3.13 10:42

Tak to si myslim, ze v pohode. My ho pouzivali od tech 20m jako jedinej kocarek - mala mi tedy spala v poledne doma, kdyz jsme byli vyjimecne na vylete, tak bud zdrimla v nem nebo vydrzela beze spanku. A projel s nami Jeseniky, jezdili jsme s nim po lesnich cestach na houby a prezil vsecko. V porovnani ve Zapem je to fakt terenni kocarek ;) Jo co me jeste napadlo za nevyhodu - spatne se tam uchytava fusak, nahore to jakoby nema ukoncenou zadovou operku (ta prechazi rovnou ve strisku) a fusak tam neni za co chytit. Tak prave na malou planuju jeste na pristi zimu sportak a pak od jara (to ji bude rok a pul) uz jen Buggstera a sportak prodam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13760
26.3.13 18:04

Já mám taky Buggster, jako jediný kočárek a jsem s ním spokojená, je lehký, skladný a dost prostorný, spát se v něm dá. Polohování nožiček lze u menšího dítěte trochu vyřešit protlačením nožičkové části nahoru, ono to vytvoří takový hrbol, který vyrovná ten sklon.

Jako terénní mi teda nepřipadá :lol:, ale rovnou lesní cestu zvládne. Fusak se uchytit taky dá, ta stříška tam je nacvaklá patentkama, já jsem měla na fusaku šňůrky, který jsem vázala ke konstrukci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí