Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuju hromadnou poradu, páč se nemůžu sama rozhodnout
![]()
Mám doma staršího Zappíka, nepolohovacího. Jako velký kočár používám PP GT3 a i když jsem s ním strašně spokojená, kolikrát bych potřebovala něco, co mi nezabere půl kufru a co nebudu skládat a rvát to tam čtvrt hodiny. Jenže mám prcka ještě malého a tak nechci brát Zappiho. Kdyby mi usnul, tak by to do pohodlnosti mělo velice daleko. Navíc s nadcházejícím létem se ty golfky fakt hodit budou. Samozřejmě chci investovat co nejmíň peněz. Takže možnosti jsem si ujasnila dvě: Buď koupit jen polohovací lůžko Xtra (1900,– a bude zase červený, což jsem sice nechtěla, ale nehroutím se) anebo koupit jetého Buggstra, který nemá polohovací nohy, ale je prostornější (za 2500,–). Nemá náhodou někdo zkušenosti s oběma kočárky, že mi to srovnal, který je lepší? Malý má teď 10m a jezdil by v něm tak od těch 11-12m, až se oteplí..
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp XtraAhoj, ja mam zkusenost s TFK Buggsterem, Zapp jsme zkouseli jen v obchode. Ale treba pomuzou i zkusenosti s nim, kdyz Ty mas ten druhej ![]()
Buggster je podle me hodne velkej kocarek (pohodlne se sveze 104cm vysoka dcera), jako prednost vidim velkej nakupni kos, spousta prostoru pro ditko a odpruzenost, je opravdu lehce terenni. Jako minusy vidim to, ze je podle me tak pro rocni a starsi deti, je takovej rozlehlej, ma stupatko na nohy, na ktere dite mensi nez cca 80cm nedosahne a urcite neni na pravidelne spani ditete - to polohovani je pomoci zipu a jde tak do 45 stupnu. My ho meli od 20 mesicu ditete, a druhatko do nej pujde taky nejdriv v roce a pul ![]()
Kdyby Te jeste neco zajimalo, klidne se ptej ![]()
Ahoj, děkuju ti moc za postřehy
Určitě by nebyl na pravidelné spaní. Na takové ty delší trasy bych dál používala Pega. Potřebuju něco do města, do obchoďáku když pojedu autem, na procházku na zmrzku apod. Ale i na té cestě na zmzlinu se může stát, že mi usne, ale to by spal tak půl hodiny, ovšem nerada bych mu způsobila nějaké bolení zad z nepohodlného spánku ![]()
Tak to si myslim, ze v pohode. My ho pouzivali od tech 20m jako jedinej kocarek - mala mi tedy spala v poledne doma, kdyz jsme byli vyjimecne na vylete, tak bud zdrimla v nem nebo vydrzela beze spanku. A projel s nami Jeseniky, jezdili jsme s nim po lesnich cestach na houby a prezil vsecko. V porovnani ve Zapem je to fakt terenni kocarek
Jo co me jeste napadlo za nevyhodu - spatne se tam uchytava fusak, nahore to jakoby nema ukoncenou zadovou operku (ta prechazi rovnou ve strisku) a fusak tam neni za co chytit. Tak prave na malou planuju jeste na pristi zimu sportak a pak od jara (to ji bude rok a pul) uz jen Buggstera a sportak prodam ![]()
Já mám taky Buggster, jako jediný kočárek a jsem s ním spokojená, je lehký, skladný a dost prostorný, spát se v něm dá. Polohování nožiček lze u menšího dítěte trochu vyřešit protlačením nožičkové části nahoru, ono to vytvoří takový hrbol, který vyrovná ten sklon.
Jako terénní mi teda nepřipadá
, ale rovnou lesní cestu zvládne. Fusak se uchytit taky dá, ta stříška tam je nacvaklá patentkama, já jsem měla na fusaku šňůrky, který jsem vázala ke konstrukci ![]()