Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebovala bych zjistit, s jakýma golfkama jezdíte vysoké maminky přes 180 cm? Hledám nejlehčí golfky, je jedno jakou mají rukojeť, nesmí mít vzadu tu spojovací tyč mezi kolečkama (kopu do ní). Líbí se mi Quinny Zapp jak jde složit do tašky, ale mají nízko rukojeť jak čtu. Už jsem bezradná z toho hledání. ![]()
Ahoj,
my myme peg perego pliko P3, ty jako jediny maji vysuvky obe rukojeti. Zvedne se to tak o 3cm, coz je safra znat. Lehky jsou taky, bych rekla. Manzel ma 197cm a spis kope co kolecek nez do ty tyce a na vysku si neztezuje, vybirali jsme kvuli nemu. Ale i ja nejsem prcek, mam skoro 180cm a pohoda. Kazdodenni pouziti a spokojenost. Jen ta cena je krapet jinde ![]()
Maclaren Techno XT - sice se ti budou zdát drahé, ale jsou tak skvělé, že se ta cena určitě vyoplatí a navíc je po použití jako kvalitní značku určitě dobře prodáš. Já se dívala také po jetých, ale okamžitě jsou pryč i za cenu jen o 2000 Kč nižší, než je cena nových.
Mají vysouvací madlo, které má vršek ve výšce 110 cm nad zemí. Váží 6,9 kg. Tedy jedny z nejlehčích a nejvyšších golfek na trhu. Navíc mají milion vychytávek, jako jdou do úplného lehu - moje dítě v nich spalo denně na balkóně v poledne až do svých skoro dvou let. Velké lůžko, dobré odpružení, multifunkční boudička s prodlužovacím dílem, která zastíní celé lůžko a navíc má protivětrový průhledný stítek atd. atd vidoe je zde
Peg perego Sí, my jsme byli 100% spokojený, nenašli jsme žádný mínus… ale do terénu není, nepotřebovali jsme to
Souhlas s @Mafina5 je na dceru jako jediny kocar a jsou bezvadne ![]()
Mclareny si chválí vysoké maminky, ale spojovací tyč mají..
Quinny zapp vadí i mně a to mám ubohých 175 cm ![]()
dobře se mi vozí cybex callisto, mám ráda hodně vysokou rukojeť, většinou tak o 5cm víc, než ostatní. ale taky mají spojovací tyč.. vysuvnou rukojeT mají taky..
co znám bez spojovací tyče jsou typu eurocart lira ale ty hrozně klesnou s dítětem a opět, vadí i mně. nebrat.
dobré mi přijdou i BJ city mini, mají tu rukojet kulatou a ta vrchní část je hodně vysoko. oipět, ale mají tu spojovací tyč.
opravdu asi nejlíp vyjdou mclareny. tam je potvrzené i vožení 190cm maminkami ![]()
Spojovací tyč mají, ale nezakopáváš o ni, protože kočárek má zadní těžiště. Myslím, že ani u Cybexů bys nezakopávala. POkud má kočárek zadnínosnou tyčku nakloněnou stejným směrem jako přední, tak nemáš šanci o tyč zakopávat.