Euro-Cart Solo

11620
19.3.13 14:38

Euro Cart Solo

Máte někdo tohle ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
saminomimino
15.4.13 11:17

Já mám :D

• Citovat
  • Upravit
11620
15.4.13 12:28

@saminomimino Děkuju, už jsem koupila něco jiného, tak už jsou mi zkušenosti na nic, ale přesto děkuju za reakci :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
15.4.13 16:02

A co jste pořídila?

• Citovat
  • Upravit
11620
15.4.13 20:01

@saminomimino Espiro vayo, modré. A nelituju, jsou perfektní :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
15.4.13 20:22

Teď jsem je viděla a vypadá božky, ale pro mně byla rozhodující cena, takže jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
humry
5.5.13 20:25

Dobrý den,

nebyla byste tak hodná a nenapsala své zkušenosti s kočárkem Euro Cart Solo? Co je dobré, co je špatné. Zajímá mě, jestli nejsou kolečka moc hlučná, jestli jsou opravdu odpružená a zvládnou i lehčí terén (lesní cestu, travičku…) A jak dlouhá je zádová opěrka? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
6.5.13 09:08
@humry píše:
Dobrý den,nebyla byste tak hodná a nenapsala své zkušenosti s kočárkem Euro Cart Solo? Co je dobré, co je špatné. Zajímá mě, jestli nejsou kolečka moc hlučná, jestli jsou opravdu odpružená a zvládnou i lehčí terén (lesní cestu, travičku…) A jak dlouhá je zádová opěrka? Díky moc.

V podstatě mu není co vytknout, dobře se skládá, je malý, dobře se voládá, je prostorný, madlo před dítkem je odklápěcí, je to praktické, kolečka nejsou hlučná, úměrně ke golfkám, odpržená jsou, jezdím i horší terén a je to znát že to pruží, jediné co mně překvapilo je polohování zad má sice 4 polohy ale tak blízko sebe že používáme jen sed a leh, samořejmně jak je lehký a je prázdný tak pokud něco vysí na rukojeti, převrací se, ne vždy, tak jsem si dolů nad zadní kola dala tašku, takže je to bezpečnější ale vozím i na rukojeti, jen nepřetěžovat, zádová opěrka je poměrně vysoká, naše dvouleťanda tam má ještě místo,11 měsíční prcek tam má hooodně místa délku ale změřenou nemám

• Citovat
  • Upravit
humry
6.5.13 21:00

Děkuju moc za postřehy a zkušenosti, to se vždy hodí. Zkusím délku a šířku opěrky/sedátka někde pohledat.

• Citovat
  • Upravit
1755
19.6.14 09:40

Holky, ma nekdo tyto golfky? Chci neco do auta na nakupy, dekuji…holcici barvicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí