Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky, máme kočárek Firkon Verano Long malá má skoro 5.měsíců a začíná se mi v kočárku zvedat, takže když jsme v obchodě tak je kravál protože jí nebaví ležet a nic nevidí ![]()
Kamarádce jde vyvýšit korbička hluboké verze, takže jí malá krásně kouká.. Nevíte někdo jestli to jde i u Firkonu? Nějak jsem to zkoumala, hledala na netu a na nic nepřišla… ![]()
Děkuju ![]()
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long@wej_a to nevím, já teda měla Tako, když zvedneš tu výplň (matraci, nevím jak to napsat) tak to uvidíš, pokud je tam polohování, bude tam přidaná nějaká deska, tak se nazvedne a „zasekne“
Jinak tohle je úplně normální, malá mi to dělala od 4 měsíců - chytla se korby a vytahovala se ven, fialovo rudá tou námahou.. Proto nechápu tu mánii velkých korbiček, pokud je sporťák polohovací - a to většina je, je tam podle mě dítěti lépe, prostě už chce vidět, tak ho přizvedneš.. Nebo vozit na bříšku, záleží na dítěti, některý tak jezděj rádi - pak je zase dobrý mít rozepínací boudičku, aby to neměli moc vysoký a nekoukali do kočárku ale ven..
Nemam verzi Long, ale klasicky stary Firkon Verano a hluboka korbicka je polohovaci
taks e do svého kocaru podivej, není třeba zadneho navodu ![]()
@wej_a mam firkon retro swing a jestli je to co myslim tak je to jak rika gabriela82 takova deska a da se podeprit do ruznych poloh
Verano long je také polohovací, Matrace leží na plastovém deklu, ten jde zvednout u hlavy a má tam držák, který zakleš do vinglů, tak budeš potřebovat.
@wej_a urcite to jde..je to pod matraci, ale tobe uz mala sedi? ze ji chces prizdvihavat? lepsi je hodit na brisko a vytahnout kryti na sitku v korbicce..
Máme doma, pod molitanem se zvedne plastová podložka pod hlavičkou. zarazí se za kovové držáky. Asi tak jak fungují držáky na knížky ve škole ![]()
Jsem slepá jak patrona
dycky jsem to zkoumala v kočárkovně po tmě a ten držák je černý tak mi nějak splynul
ještě když jsem měla malou na rukách ![]()
@handulinda no už se snaží a přitahuje se o co jde, a v obchodě se většinou probudí a je kravál protože musí ležet a nevidí… Dneska odzkoušeno, trošku jsem ji přizvedla ( ani ne do polosedu ) a byla spokojená a já mohla v klidu nakoupit…
Každopádně moc děkuju
![]()