Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@negra píše:
@mroe asi s
Celkem logicky se naskýtá úvaha, že někdo něco podobného v mým okolí má.
A na co je ti takova studie? Tak bud te to zajima a pak si udela test, nebo ne… celkem logicky.
MMCH… v tehle dobe ma neco podobneho v okoli kazdou chvili nekdo ![]()
Kamarádka byla v Asii a přivezla si nějakej hodnej špatnej druh, 14dni ji bylo velmi zle.
Co máme za tip nevím, ale u nás ve škole a školce lehlo s covidem teď hodně lidí. Průběh horečky, bolesti v krku, silný dávivý kašel, dutiny, rýma. Dva týdny na hromadě.
Já mám covid teď přes Vánoce, jakou variantu nevím, předpokládám, že omikron, test byl jen 2× antigenem, z toho jeden provedl lékař. Už s tím marodím druhý týden a pořád nejsem OK. Příznaky ( jsem po 3 očkováních) - zpočátku otok nosní sliznice, tlak v hlavě, bolest očí, silná bolest hlavy. V dalších dnech bolest hlavy ustoupila, přidala se rýma a teď laryngitida. Dnes v noci jsem nemohla moc spát, protože se mi blbě dýchalo.
@Dana26 a můžu vědět jaký byl průběh užívání léků Paxlovid. Já ho dostala dnes a mám nějakou obavu závit užívat.
@Iveti11 píše:
@Dana26 a můžu vědět jaký byl průběh užívání léků Paxlovid. Já ho dostala dnes a mám nějakou obavu závit užívat.
Beres jeste nejake jine leky? Pokud ano, muze s nekterymi zpusobovat nebezpecne interakce. Zvysuje totiz jejich koncentraci v krvi.