Omikron - inkubacni doba?

1380
13.9.22 18:49

omikron - inkubacni doba?

Ahoj muzu se zeptat mate nekdo info o tom jak dlouha je inkub. doba u omikronu? Pisou, ze cca 3 dny, sedi to? O vikendu jsme byli s partou na chate, par lidi tam odpadlo s covidem. Ted se ceka co bude a zatim nikdo nic a je uz teda utery.. Jak jste to meli v rodinach? Je mozny, ze to nikdo dalsi nemusi chytnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65243
13.9.22 18:54
@klenott píše:
Ahoj muzu se zeptat mate nekdo info o tom jak dlouha je inkub. doba u omikronu? Pisou, ze cca 3 dny, sedi to? O vikendu jsme byli s partou na chate, par lidi tam odpadlo s covidem. Ted se ceka co bude a zatim nikdo nic a je uz teda utery.. Jak jste to meli v rodinach? Je mozny, ze to nikdo dalsi nemusi chytnout?

chytit to můžou a nemusí. Jestli se někdo nakazil v neděli, může se to klidně projevit zítra, případně tak ještě čtvrtek, pátek. Nebo to může probíhat bezpříznakově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
13.9.22 19:09

Ja mela prvni priznaky a pozitivni test presne 48 hodin po kontaktu s nakazenym, dite den a pul po mych prvnich priznacich, pritel 4 dny po mych prvnich priznacich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
13.9.22 19:13

Ahoj, já ho měla minulý týden, manželovi bylo blbě v pátek večer, mně začalo být v neděli večer, takže 48 hodin. Pozitivní samotest jsem měla v neděli odpoledne, když mi ještě nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
13.9.22 19:14

Měla jsem první příznaky do 2 dnů.

• Citovat
  • Upravit
1567
13.9.22 19:39

V neděli jsme měli rodinnou akci, já tam covid zatáhla (byla jsem infekční, ale ještě bez příznaků, ty se mi objevily až za 2 dny po oslavě), sestra a mamka to chytily a obě první příznaky ve čtvrtek, tzn.4.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
13.9.22 19:41

Já měla první příznaky už za 2 dny :mrgreen: byl to fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
13.9.22 19:53

Manžel měl první příznak v sobotu, v neděli se mu to rozjelo, pozitivní antigen. Já první příznak ve středu, rozjelo se mi to ve čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
2.11.22 02:17

Aktuálně covidujem celá rodina. Dcera byla na leteckém výletě za krásami přírody, nicméně stačilo to na to, aby domů přinesla covid. Horečku neměla, jen jeden den zvýšenou teplotu, jinak kašel a maličko rýma, plus velká únava a závratě.
O 3 dny později - nachlup od jejích prvních symptomů, jsem to chytla já. Včera poprvé pozitivní test, večer už kašel a pálení nosohltanu, dnes bolesti těla, horečka kolem 39C, únava, bolest hlavy, závratě.
Dnes ráno pozitivní syn (9.5r). Zatím mírně pokašlává, uvidíme, co se u něj vyvrbí. ¨

Jaký jste měli průběh vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75760
2.11.22 02:33

U nás to začal před třemi týdny muž: únava, ucpaný dutiny, teplota málo přes 37, bolest hlavy, zad a celého těla.
Postupně
Děda rýma, teplota 37,4, únava, zahlenění, doteď ráno chrchlá, plícní sanatorium hadr.
Syn dva dny horečka, neměřeno, bolest všeho, únava, pak se rozhodl, že je zdravej a virus rozchodil.
Snacha únava, stupňující se bolest v krku, zánět močáku, bolest svalů, kloubů, horečka.
Nevlastní syn aktuálně zalehlý dutiny, chrapot, únava.
Já se průběžně motala mezi nimi všemi a nic, takže to nejspíš budu muset chytit od cizejch. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
2.11.22 07:41

@Sunlight515 Manžel v pátek teplota přes 38, do neděle mu stoupla k 39 a k tomu se přidal kašel a rýma. Domácí testy negativní, pozitivní až test v nemocnici v neděli odpoledne. Já jsem si hned potom udělala domácí test, nic mi nebylo, ale byl pozitivní, nicméně večer přisla teplota do 38 a trvala 24 hodin, k tomu se přidal kašel, který jsem měla ještě 14 dní a rýma. Necítila jsem taky 14 dní. Manžel měl teplotu dýl, asi 5 dní, ale necítil den. Bylo to teď v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí