Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Dobrý den, mám dneska 20. den po pozitivním testu. Do prace už chodím, stále mě ale trápí velká únava, bolest hlavy, pískání v usich a občasné zaskuby svalů (hlavně v noci). Chci se zeptat, jestli tento příznak taky někdo měl. Začnou mi cukat svaly na pažích nebo na stehnech. Jsem po 3. dávkách očkování a asi naivně jsem očekávala bezpříznakový průběh. A místo toho je mi pořád tak nějak stejně -nic moc.
No jo, když si dáte píchnout takovou šmakuládu…jenom si hezky zodpovídejte za své činy.
A tělo začíná reagovat.
Asi bych se snazila „predavkovat“ dulezitymi vitaminy a mineraly, aby se telo mohlo vzpamatovat.
Plus verim cinske medicine (ale chce to nekoho dobreho), ktera ma na rekonvalescenci po covidu svoje pripravky.
A jinak se asi dat na modleni, protoze covid i 3 davky ockovani jsou samy o sobe nevyzpytatelnej hnus.
Tak díky za fundované rady. Já díky očkování aspoň neměla teplotu, jen teď stále nejsem úplně fit. A po mých zkušenostech v rodině, kdy v dubnu 2021 mi zemřela jak tchýně, tak strýc po nákaze covidem, kdy se ani jeden ještě nestihli naočkovat, by očkování odmítl jen blázen. Covid opravdu není rytmicka a např. svým téměř osmdesatiletym rodičům bych to fakt nepřála.
No buď ráda - bez očkování by si taky mohla skončit mnohem hůře… A ne, opravdu to není důsledek očkování, ale důsledek té nemoci, která fakt není rýmička.
Primárně bych zašla pro nějaký hořčík - v organické vazbě, nějaký citrát, nebo tak něco, poptej se lékárníka/ce a užívej 500 mg ráno a 500 mg večer - v případě že by si z toho měla průjem, tak to sníž 250 mg.
A vezmi taky nějaký B-komplex kde je i B12 a užívej taky dvakrát denně.
No a teda rybí olej - ideálně v láhvi a chceš lžíci ráno a večer.
@Tinapsina @Ou
Damy, chtela bych mit vasi kristalovou kouli
. Nebo fakt nevim, kde jinde ty ockojistoty berete.
@Tinapsina píše:
Dobrý den, mám dneska 20. den po pozitivním testu. Do prace už chodím, stále mě ale trápí velká únava, bolest hlavy, pískání v usich a občasné zaskuby svalů (hlavně v noci). Chci se zeptat, jestli tento příznak taky někdo měl. Začnou mi cukat svaly na pažích nebo na stehnech. Jsem po 3. dávkách očkování a asi naivně jsem očekávala bezpříznakový průběh. A místo toho je mi pořád tak nějak stejně -nic moc.
Ano. Písni mi sz klidně.
@Tinapsina píše:
PS. Očkovaná nejsem. Na tyto proboemy očkování nemá absolutně vliv. Znám x lidí z obou táborů. Víc kdyžtak do zprávy jak budí mít čas
@Tinapsina nic si z těch řeči nedělej
zdejší ekobioastráloezo…😁 😁 Já jsem trombofil, taky se třema dávkama, nedostala jsem po covidu žádnou trombopříhodu (a věřím, že za to vděčím očkování). Průběh covidu byl rychlý. Ale takovej cca měsíc po mi taky nebylo hej. Závratě, svalová slabost… Odpočívej, zkus Céčko, hořčík
hlavně no stress
@Tinapsina píše:
Mam to same. Dopuju horcik a modlim se. V noci nastesti dobry, takze spim, ale kdyz prijdu napriklad domu a sednu si, tak mi brni ruce a nohy a obcas se prida zaskuby svalu. Fakt chutovka.
Prichazi to ve vlnach, chvili dobry a pak zase spatny:( nastesti jsem ted do konce roku doma a do prace jdu az od ledna ![]()
Dobry je opravdu ten hořčik taky jsem to tal měla drzim palce