Covid trasování

8.1.22 20:35

covid trasování

Prosím ví někdo jestli je povinné vyplnovat sebetrasování a vzít telefon z KHS? Stačí jen jedno, když vyplním vyprdnout se na hovor a naopak? nebo je nějaký postih když se na to člověk uplně vykašle, když je mu fakt třeba zle a celý den jen spí? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
8.1.22 20:41
@Stoleček9 píše:
Prosím ví někdo jestli je povinné vyplnovat sebetrasování a vzít telefon z KHS? Stačí jen jedno, když vyplním vyprdnout se na hovor a naopak? nebo je nějaký postih když se na to člověk uplně vykašle, když je mu fakt třeba zle a celý den jen spí? Díky

vypln ten dotazník a oni se stejně už neozvou. Alespon u nás nevolají. Nemají čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
8.1.22 20:42
@Stoleček9 píše:
Prosím ví někdo jestli je povinné vyplnovat sebetrasování a vzít telefon z KHS? Stačí jen jedno, když vyplním vyprdnout se na hovor a naopak? nebo je nějaký postih když se na to člověk uplně vykašle, když je mu fakt třeba zle a celý den jen spí? Díky

Postih nevim, ale uvedom si, ze pokud ti volaji, tak to zkouseji nekolikrat, nez to zvednes. To by mohli mit vyrizenych nekolik dalsich telefonatu dalsim lidem, kteri na to cekaji. Misto toho se museji zdrzovat s tebou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.1.22 20:47

Já vyplnila sebetrasovani. A pak už se nikdo neozval, i když prý měl. Jak se nestíhá, tak se asi na telefonu snaží primárně dohnat ty nesebetrasovaný… Ale vím i o lidech, kteří dotazník nevyplnili a ani jim nikdo nevolal. :nevim: jo a manžel ho ale vyplnil a tomu i volali… Tak nevím, možná je to spíš náhoda, jak se to stihne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.22 20:49

@cecetka tak já třeba úplně ztratila hlas, takže nějaký hovor nepřichází v úvahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
8.1.22 21:03

Vyplnila jsem, volali mi asi po třech dnech, sdělili aktuální nařízení (zrovna se to měnilo i pro očkované - povinnost jít na test), vygenerovali mi žádanku pro test. Paní byla velice milá, ochotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
8.1.22 21:05

@PenelopaW mně vždycky zavolali 20 minut po vyplnění sebetrasování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68984
8.1.22 21:20

Loni jsem jednou vyplnila sebetrasování a už se mi nikdo neozval.
Podruhé jsem nevyplňovala nic (poziivní test byl po týdnu karantény, takže počet kontakrů rovná nula) a taky se nikdo neozval.
Letos (dokud ještě stíhali) jsem vyplnila sebetrasování, obtelefonovala doktory, získala žádanky, rezervovala testy… a když mi za pár dní volali, stejně si nechali všecko z toho sebetrasování zopakovat a ještě mi vyčetli, že si ty žádanky vyřizuju sama a mám čekat na ně. Hm, kdybych na ně čekala jako před rokem, tak tu žádanku nedostanu nikdy.
Takže příště, kdybych byla pozitivní, na formulář se vykašlu, zařídím si žádanky a sama obvolám kontakty, neb kdybych měla čekat, až mi hygiena zavolá, a až potom zavolá jim… tak maj dávno po karanténě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.1.22 21:21

Já jsem vyplnila dotazník a volala jsem jim sama, protože jsem napsala kamarádku se kterou byla dcera v kontaktu, den před testováním ve škole a následném pozitivním PCR testu a zapomněla jsem na sourozence a vyplnit nás s manželem. Měly dorazit žádanky na test pro nás, ale nic :) mají toho fakt hodně. Vyplnit dotazník je to nejmenší a stejně už každý ví co má dělat a jak se chovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
8.1.22 22:00
@cecetka píše:
Postih nevim, ale uvedom si, ze pokud ti volaji, tak to zkouseji nekolikrat, nez to zvednes. To by mohli mit vyrizenych nekolik dalsich telefonatu dalsim lidem, kteri na to cekaji. Misto toho se museji zdrzovat s tebou :zed:

Tak ja tedy nevim, ale když pracuju, tak fakt neprerusim poradu, s tim, ze mi nekdo vola, co kdyby to nahodou byla hygiena. Stejně tak když spim, tak spim a když se pohybuju po baraku, tak holt obcas telefon nekde leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.1.22 23:52

Postih netuším, ale výsledky dětí mi přišly ve 4 ráno, samozřejmě jsem spala. V 8 mě vzbudil telefonát, naštvaná paní z hygieny, že jsem nevyplnila trasování. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
9.1.22 07:35
@Tamtama píše:
Postih netuším, ale výsledky dětí mi přišly ve 4 ráno, samozřejmě jsem spala. V 8 mě vzbudil telefonát, naštvaná paní z hygieny, že jsem nevyplnila trasování. :lol:

Tak to bych paní pěkně nahlas poslala tam kam slunce nesvítí. Jako lidi přece nemají povinnost mít telefon a i když mají, nemají povinnost zvednout každý hovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
9.1.22 07:41
@karkarka píše:
Tak to bych paní pěkně nahlas poslala tam kam slunce nesvítí. Jako lidi přece nemají povinnost mít telefon a i když mají, nemají povinnost zvednout každý hovor.

No, ja bych ji to nejspis tipla, neb na telefonu mam budik, takže pokud me vzbudi rvouci telefon, tak se akorát natahnu a umlcim ho. Ze to byl telefonat bych v lepším případě zjistila tak za hodinu, v horsim vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
9.1.22 07:47
@j.a.n.i1 píše:
No, ja bych ji to nejspis tipla, neb na telefonu mam budik, takže pokud me vzbudi rvouci telefon, tak se akorát natahnu a umlcim ho. Ze to byl telefonat bych v lepším případě zjistila tak za hodinu, v horsim vůbec.

Ja mam vypnuté zvonění přes noc, zapínám až po zazvoneni budíku. Takze u mě by taky nepochodila. Nejsem otrok mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
9.1.22 08:20

Já před 14 dny vyplnila sebetrasovani večer kolem osmé a další den ráno volali. Takže za mě stihaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí