Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Před lety jsem ho tam měla večer, on strašně vytejkal. Jo a vyšlo to s ním.
Měla jsem ho teď, dr. řekla ráno a neležet, ale naopak hned po aplikaci vstát. Za mě nesrovnatelně komfortnější užívání než Utrogestan.
Měla jsem, užívala ráno a KET klapnul. Taky jsem o tom hodně hledala, ale nic moc nenasla. Víc se dává utros, pac crinone je hodně drahý.
Crinone hrozne vytekal, radeji jsem mela Utrogestan (male globule). Brala jsem rano a vecer.
Mockrát Vám děkuji za Vaše zprávy.
Nakonec jsem začala dávkovat Crinone ráno dle Dr. a dnes jsem tedy po aplikaci ještě ležela přes 15 min., protože jsem byla hrozně unavená. Ráno dobíhala do práce
a bolí mě dnes od aplikace podbřišek
Tak uvidíme, něco šlo ven postupně, ale s tím se počítá.
Také už jsem četla od jednoho Dr., jak jsem zmiňovala v úvodní zprávě, že se po aplikaci nemá ležet a aspoň hodinu chodit, což ráno nelze.
Budu po aplikaci ležet aspoň 5 minut a pak vstanu. ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, což jsem v úvodní zprávě zapomněla.
Chodí někdo do Pronatalu? Zajímá mě léčba, zda nabízejí Agolutin, co která používáte atd.
![]()
Zeptám se blbě…nevíte jak to je, když pak po zavedení gelu potřebujete na velkou? Nemyslím hned, ale stává se mi to často 😐 Nenašla jsem o tom, že by se pak nesmělo na záchod. Čůrat chodím před zavedením.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, Ahoj,
hledala jsem v diskuzích, ale nenašla.
Prosím Vás je tu někdo, kdo užívá před KET Crinone gel?
Už jsem měla 2× Agolutin, ale bolí to a stresuje, tak jsem se rozhodla pro gel.
Jsem bezradná, protože od zítra musím užívat a nemůžu se rozhodnout co je správné.
Dr. mi napsal Crinone na každé ráno, ale podle mě je logické spíš večer, což říkal také, v lékárně mi řekla sestřička, že se bere večer, v příbalovém letáku je během dne u asistované reprodukce, pod tím je na jiný problém a pod tím hned napsané, že ráno.
Jiná paní doktorka, co pomáhá neplodným párům mi říkala, že píší gel na večerní užívání,
spousta z Vás že ráno, četla jsem tu diskuzi s nějakým Dr. a ten psal ráno a potom hned aspoň hodinu chodit. Přijde mi nelogické brát to ráno, mám sedavou práci a do práce hodinu také nejdu.
Je tu někdo kdo chodí do Pronatalu? Tam prý také předepisují tento gel na večer.
Prosím poraďte, stresuje mě toto rozhodnutí
Příspěvek upraven 05.11.20 v 10:15