Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky prosím vás o radu. Jaké máte zkušenosti s eurofertilem v Ostravě? Příští rok na jaro chceme podstoupit IVF. Mám zjištěnou endometriozu a nedaří se nám počít přirozeně. Zajímalo by mě jak moc jste měli stimulaci, kolik jste tak asi platili (nechceme dát víc než 25K) a vyšlo to? Jak se k vám chovali, nutili vás do nejdražší varianty nebo jim nejde o peníze, ale aby pomohli? Spermio máme ok.
Děkuji pěkně
@Nika. Al Ahoj. Já docházím. Byla jsem na 3 inseminacích, z toho se 3. povedla, ale bohužel to odešlo brzo
. Teď se chystám na IVF. Chodím k dr. Lachčinovi. Eurofertil je fajn. Příjemné sestřičky, nikam nás nestačili. Dr. zvolil jednodušší variantu, tedy inseminaci. Mám zkušenost i s Repromedou. Tam to bylo hrozné. Vyhodili jsme desítky tisíc za předražené v genetické testy - zbytečně a tlačili nás hned do ivf bez pokusu o inseminaci. Takže Eurofertil za mě lepší.
Ahoj holky, chci obnovit diskuzi a zároveň se ptám, s jakou klinikou v Ostravě jste nejvíce spokojeny. Docházím momentálně do GynCentra a myslím že to nebyla zrovna dvakrát dobrá volba..děkuji!
Já byla v Repromedě a pak přešla na Eurofertil. Zatím si nestěžuji. Je to o přístupu a Eurofertil mi pořád vyhovuje. Na Repromedě mi vadilo, že mi udělali zbytečné drahé testy a až moc mne tlačili do IVF. Inseminaci hned zavrhli. Ale jak říkal můj gynekolog, ono je to jedno. Je to už takový bussines, že to umí jakákolic klinika. Tak dej na intuici a pokud se necítíš dobře, změn to. Tvoje tělo, Tvoje peníze a Tvoje poslední slovo ![]()
Dobry chtela jsem se zeptat na kolik vyjde v Ostrave IFV? Taky se tam s manzelem chystame ale az po novem roce.
Eurofertil z vlastní zkušenosti nedoporučuji, je to jen pračka na peníze, Dr. Jaroš Vás po vyšetření poplácá po stehně, jako kus krávy, která vzorně držela. Celé centrum je jedno velké zklamání…
@Vanilka18 tak to jsem velice „ráda“, že jsem v tom nebyla sama!
Sedet s roztazenyma nohama zatím co mě doktor hladí po stehnu, je fakt nechutné. Jednou jsem se i před návštěvou kliniky oholila, ale ne proto, že bych se těšila k nim, ale těšila jsem se pochopitelně domů na přítele. No mezitím pan doktor Jaroš nezaváhal, pohladil mi „venuscin pahorek“ a jen prohlásil :„hmmm, čerstvě oholená.“ ležela jsem tam dál úplně opařená a taky přesvědčena, že už tam nikdy nepůjdu! Protože chodit tam s nadějí, že budeme mít miminko a zatím co mě doktor hladí po stehynku a pak po pipi je fakt nechutné. A naprosto neprofesionální a nevhodné.
Za mne nedoporučuji tuto kliniku, nebo alespoň tohoto doktora.
@Elbeth1 Neboj, je nás víc…
Nově chodíme do Reprofitu, a to je nebe a dudy, přístup, chování, komfort, prostě všechno.
Hned náběry na hormonální profil, genetika, prostě všechno!!!
![]()
A hlavně, ti nikdo nehladí nohu (nebo jiné věci) ![]()
Taky nedoporučuji. Po roce, co jsme tam chodili jsem zjistila, ze nam udělali jen hormonalni profil a spermio. Jinak nic! A na základě těchto dvou vysetreni řekli, že je vše ok a hnali nas do IVF. Jsme ted v Gyncentru a jsme velmi spokojeni
Udělali hned na první návštěvě všechna vysetreni, co šlo, pak ještě nějaká dodatečně. No prostě úplně něco jiného. A jak tady čtu recenze na pana Jaroše…no fuj ![]()
@DaisyMe
Jsem ráda že přibývají další a další bývalé klientky…
Další kauza sama o sobě je, taky jsi si platila Ovitrelle na klinice, a pak ti jej ještě naúčtovali na pojišťovnu?
, stejně tak mám vyfakturované další a další léky které jsem platila na klinice, tak je mám ještě vyfakturované na pojišťovnu… ![]()
@Vanilka18 tak to jsem po pravdě nekontrolovala a asi to raději nebudu dělat, jinak by mi zase stoupl tlak. A to v těhotenství není ideální
A zkusili jste nakonec jiné centrum? Pokud se ještě nepovedlo, tak přeji, ať se brzy dočkáte ![]()
@DaisyMe My jsme hned v lednu šli do Reprofitu, a začali jsme 3. IVF…
No a dnes jsme začali 2. trimestr ![]()
@Vanilka18 Gratuluju!!
Taky jsem byla po Gyncentru v Reprofitu a nemohla jsem vybrat lépe.
Jsme už v 18 tt ![]()
@Vanilka18 prvně u Rákosové a pak u Daňkové. Spokojenost velká vesměs s celým personálem Reprofitu. Když si jen vzpomenu na Gyncentrum tak je mi do breku. Měli by to tam snad radši zavřít..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.