Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, předčasem jsem se tady dočetla, že jedna z uživatelek jezdí na cest. koloběžce od Kostky a má za ni připevněného croozera, právě jsme si croozera pořídili a partner se teď marně snaží přidělat jej pravě za tuto koloběžku. Tak doufám, že si to dotyčná přečte a poradí. Kontaktovala bych ji přes SZ, ale já zapomněla kdo to byl a nemůžu to dohledat. ![]()
Já jsem vozík za koloběžkou ještě neviděla, ale nejde to přidělat tak jak za kolo?Vždyť za zadní kolečko na tu kostku by to nasadit šlo, ne?
Jinak v jedné diskuzi psala tuším @radúna , že vozí ve vozíku za kolobrndou manžel.
Beckie, není zač.
Ten držák s tou koulí je vlastně na závit - jednoduchá montáž s tím pak je. Odšroubuješ kouli, položíš do závěsného a zašroubuješ. Hotovo
.
@radúna píše:
Beckie, není zač.
Ten držák s tou koulí je vlastně na závit - jednoduchá montáž s tím pak je. Odšroubuješ kouli, položíš do závěsného a zašroubuješ. Hotovo.
Nás ještě napadlo dát tam delší tu středovou „tyčku“ na kole delší, aby to šlo přidělat přímo na kolo. No nechám to na chlapovi, ale tohle je super inspirace.
Jo to je. Chlap má dobrou posilovnu když veze prcka ve vozíku
. Na brndě je to daleko větší dřina než na kole - na kole je to veget.
A máš slyšet ty hlášky z vozíku: „Tatííí, rychlejic, rychlejic!!“
![]()
@radúna píše:
Jo to je. Chlap má dobrou posilovnu když veze prcka ve vozíku. Na brndě je to daleko větší dřina než na kole - na kole je to veget.
A máš slyšet ty hlášky z vozíku: „Tatííí, rychlejic, rychlejic!!“![]()
![]()
![]()
No jsem na něj taky zvědavá.
Hlavně tam ty děti bude mít dvě. No ale kdo chce kam. ![]()
Ono ale u nás to tam chceme hlavně protože náš pes dělá mushing a kolobrndu tahá moc ráda, tak chceme trošku zvýšit level. ![]()
Jéééééé, mushing chtěl chlap taky zkusit. Taky na brndě.
. Koupili jsme postroj, ale pes nám na to s**e.
![]()
Nechce tahat.
Bek, ale dvě děti ve vozíku a za kolobku?
Čtu dobře? Uf, to si mákne teda… ![]()
@radúna píše:
Jéééééé, mushing chtěl chlap taky zkusit. Taky na brndě.![]()
![]()
. Koupili jsme postroj, ale pes nám na to s**e.
![]()
![]()
Nechce tahat.
Bek, ale dvě děti ve vozíku a za kolobku?Čtu dobře? Uf, to si mákne teda…
jjo, no čteš dobře dvě. Já myslím, že to brzo vzdá. Ale nechce o tom slyšet. A taky plánuje v zimě běžky.
Nevím no, asi si na stará kolena se svými 70 kily připadá jako rambo. ![]()
Jinak náš pes mě taky odmítá tahat. Ale s partnera vytáhne do jakéhokoliv kopce. Mě jenom po rovince a jakmile vidí, že se to zvedá, tak se jenom ohlídne, zastaví se, zívne a určitě si říká: " Tak na tohle Ti s.ru." ![]()
Jee, ženský… To je přesně diskuze pro mě
Dělám mushing, mám croozer a dvojčata… jen nemám moc hlídání, abych mohla jezdit se psy
Že bych to spojila teda? ![]()