Croozer a koloběžka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4132
24.5.12 16:35

Croozer a koloběžka

Ahoj holky, předčasem jsem se tady dočetla, že jedna z uživatelek jezdí na cest. koloběžce od Kostky a má za ni připevněného croozera, právě jsme si croozera pořídili a partner se teď marně snaží přidělat jej pravě za tuto koloběžku. Tak doufám, že si to dotyčná přečte a poradí. Kontaktovala bych ji přes SZ, ale já zapomněla kdo to byl a nemůžu to dohledat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
24.5.12 17:12

Já jsem vozík za koloběžkou ještě neviděla, ale nejde to přidělat tak jak za kolo?Vždyť za zadní kolečko na tu kostku by to nasadit šlo, ne?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
24.5.12 17:14

Jinak v jedné diskuzi psala tuším @radúna , že vozí ve vozíku za kolobrndou manžel.

• Citovat
  • Upravit
12154
24.5.12 17:23

Ahoj beckie, tutaj kukaj:
fotoalbum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.5.12 18:10
@radúna píše:
Ahoj beckie, tutaj kukaj:
fotoalbum

Super, děkuju, něják si to snad kutil vymyslí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.5.12 18:41

Beckie, není zač.
Ten držák s tou koulí je vlastně na závit - jednoduchá montáž s tím pak je. Odšroubuješ kouli, položíš do závěsného a zašroubuješ. Hotovo ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.5.12 18:51
@radúna píše:
Beckie, není zač.
Ten držák s tou koulí je vlastně na závit - jednoduchá montáž s tím pak je. Odšroubuješ kouli, položíš do závěsného a zašroubuješ. Hotovo ;) .

Nás ještě napadlo dát tam delší tu středovou „tyčku“ na kole delší, aby to šlo přidělat přímo na kolo. No nechám to na chlapovi, ale tohle je super inspirace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.5.12 19:14

Jo to je. Chlap má dobrou posilovnu když veze prcka ve vozíku :D . Na brndě je to daleko větší dřina než na kole - na kole je to veget.
A máš slyšet ty hlášky z vozíku: „Tatííí, rychlejic, rychlejic!!“ :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.5.12 19:20
@radúna píše:
Jo to je. Chlap má dobrou posilovnu když veze prcka ve vozíku :D . Na brndě je to daleko větší dřina než na kole - na kole je to veget.
A máš slyšet ty hlášky z vozíku: „Tatííí, rychlejic, rychlejic!!“ :lol: :lol: :lol: :lol:

No jsem na něj taky zvědavá. :mrgreen: :mrgreen: Hlavně tam ty děti bude mít dvě. No ale kdo chce kam. :mrgreen:
Ono ale u nás to tam chceme hlavně protože náš pes dělá mushing a kolobrndu tahá moc ráda, tak chceme trošku zvýšit level. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.5.12 19:28

Jéééééé, mushing chtěl chlap taky zkusit. Taky na brndě. :lol: :lol: :lol: . Koupili jsme postroj, ale pes nám na to s**e. :lol: :lol: :lol:
Nechce tahat.
Bek, ale dvě děti ve vozíku a za kolobku? 8o Čtu dobře? Uf, to si mákne teda… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.5.12 10:46
@radúna píše:
Jéééééé, mushing chtěl chlap taky zkusit. Taky na brndě. :lol: :lol: :lol: . Koupili jsme postroj, ale pes nám na to s**e. :lol: :lol: :lol:
Nechce tahat.
Bek, ale dvě děti ve vozíku a za kolobku? 8o Čtu dobře? Uf, to si mákne teda… :)

jjo, no čteš dobře dvě. Já myslím, že to brzo vzdá. Ale nechce o tom slyšet. A taky plánuje v zimě běžky. :lol: Nevím no, asi si na stará kolena se svými 70 kily připadá jako rambo. :mrgreen:
Jinak náš pes mě taky odmítá tahat. Ale s partnera vytáhne do jakéhokoliv kopce. Mě jenom po rovince a jakmile vidí, že se to zvedá, tak se jenom ohlídne, zastaví se, zívne a určitě si říká: " Tak na tohle Ti s.ru." :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
20.8.16 14:15

Jee, ženský… To je přesně diskuze pro mě :lol: Dělám mushing, mám croozer a dvojčata… jen nemám moc hlídání, abych mohla jezdit se psy :mrgreen: Že bych to spojila teda? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí