Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den všem. Koupili jsme starší vozík za kolo a máme takový problém. Jak byly teď ty bouřky a lijáky, tak jsem po jedné z takovýchto projížděk zjistila, že můžu všechny plyšové hračky poházené po podlaze ždímat. Přes vršek jsem měla přídavnou pláštěnku ještě přes madlo a malý byl naprosto suchý, takže vrchem tam určitě neteče - proto myslím na podlahu, na které fakt skoro stála voda. Myslíte, že by na to pomohla impregnace a popř. můžete poradit jaká?
Děkuji všem za příspěvky a pomoc v nouzi…
Nam se to nikdy nestalo, ale meli jsme nove Croozy. Ale na kocarek jsem impregnaci pouzivala misto plastenky a fungovalo to skvele. Tak za zkousku nic nedas a strikla bych to urco 2× a zevnitr i zvenku.
No já totiž projela pár fakt velkejma kalužema, páč už mi to bylo stejně jedno, tak si myslím, že to bylo nejspíš i tím. Zepředu jsem taky koukala, že jsou tam „větrací otvory“ a zespoda v podlaze jsou taky asi 2, ale to by stejně nemělo takhle nasáknout.
No to me nenapadlo, taky nabirame do vozicku spodem (treba kdyz prejedem potucek ze, ale i pri desti. dost to pricitam tem otvorum, co tam jsou, ale mozna to prochazi i pres tu latku, ve vetsim desti urcite, uz jsme meli i mokry dite shora. myslim se k tomu prodava z toho duvodu ta plastenka, ze ta slida je jen prvni pomoc..nebo tam dat neco, co ma dole nepropustnou vrstvu treba
no hodne stesti
To mě taky napadlo, ale chtěla bych zkusit cestu menšího zla - nejdřív tu impregnaci. Pláštěnka je super věc - fakt to hodně uchrání - až jsem koukala, jakej bordel tam byl všude nacákanej. Když to nepůjde, tak koupím asi nějaký pevný igelit nebo nepropustnou látku a nějak bych to zespoda nainstalovala. Vevnitř si neumím představit, jak bych to tam vůbec dala tak, aby to fungovalo.
Dobrý den všem, po zkušenostech s mokrými hračkami a botami v Croozeru jsme koupili velkou gumovou rohožku co se dává před dveře a dali ji podélně na podlahu vozíku. Po dešti se vyndala, aby to vyschlo. Hračka do přírody byla ve vozíku zásadně omyvatelná, předcházeli jsme závislostem na jednotlivé hračky pravidelnou obměnou hraček, po čase děti byly šťastné, že tu či onu zase vidí. Pokud někdo potřebuje opravu potahu, jsem na e-mailu