Vložka a slunečník do Cam dinamico

287
23.5.14 20:38

vložka a slunečník do cam dinamico

Ahoj holky, rada bych se zeptala mamin, které mate kočárek cam dinamico. Potřebují koupit slunečník ke kočárku a nemůžu na netu najít original cam, tak bych rada věděla který destnicek ke kočárku pasuje? :think: a popřípadě jeste jaká vložka do kočárku dobře sedí? Děkuji za řadu, hezky večer vsem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4622
23.5.14 20:41

@kikibibi Ahoj jééé to je náhoda, já se ted vrátila s obchodu, protože bez dešníku to fakt nejde je to o nervi, na cam dinamico se originál nedělá, což teda nechápu :think: já šla do obchodu a řekla paní, že chci deštník co sedí na cam dinamico, mám ho za 300 stovky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.5.14 20:44

No právě, to sluníčko pere až moc :D nevi co je to přesně za typ, ze bych objednala z netu? Dekuji :hug: iii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.15 14:07

Jak vyprat boudu???

Maminky, prosím poraďte mi…koupila jsme na bazoši po jiné mamince Cam Dinamico - tuším, že rok 2012. Potřebuji u sportovní verze vyprat boudičku…jak se dá odepnout pouze potah??? Jsme z toho jelen a nikde to nemohu najít. Moc děkuji za info!!! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
2.2.15 15:58

@Rullyy nejde, musis celou boudu do vany (oproti hluboke korbe). To jsem se docetla tady na emiminu o tomhle kocarku. Vyzkouseno zatim osobne nemam, sportak ma cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí