Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chci se zeptat, jsem ve 35tt a CS na kontrolejsem mela už na 5.U malého jsem mela celý tehu až do porodu CS 2. Co to vlastne přímo znamená??Mou předčasně porodit?Nebo tak NĚJAK?
čím vyšší cs, tím blíže k porodu… ale ne nutně, CS 5 nebo víc můžeš mít i několik měsíců a rodit až po termínu… takže asi tak ![]()
Áha no já od 20tt brala magnesolv na udržování chce se jí ven brzo ![]()
A UŽ MI odchází zátka tak nevím
Ahoj, já jsem měla CS 3 už ve 28.týdnu, CS 5 asi ve 32.týdnu a stejně jsem 10 dní přenášela, takže to nic moc neznamená, je to jen součet bodů, jak moc jsou porodní cesty připravené. A zátka máže odejít i tři týdny před porodem ![]()
Sice jsme každá jiná, ale neplašila bych. A i kdyby už to mělo přijít, tak už bude malinká připravená a nebude to žádný problém ![]()
Už to dávno není směrodatné já mám od začátku těhu CS 2 a to sjem teprve ve 14tt ![]()
misphulin píše:
Chci se zeptat, jsem ve 35tt a CS na kontrolejsem mela už na 5.U malého jsem mela celý tehu až do porodu CS 2. Co to vlastne přímo znamená??Mou předčasně porodit?Nebo tak NĚJAK?
ahoj CS5 je, ze uz to mas blizko
ja mam od 25tt CS1 a mam klidovy rezim ![]()
Ahoj holky. Tak ja jsem 37+1 a mam cs 7. Pritel by chtel sex. Samozdrejme kondom nesnasi. Myslite si ze bychom uz radeji meli prestat sexovat? Nechtela bych jeste rodit.
Me jde spis o to ze jsem slysela ze sperma muze vyvolat porod.
@synacek07 píše:
Me jde spis o to ze jsem slysela ze sperma muze vyvolat porod.
pokud nechceš riskovat možný porod tak nesexovat