Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem v 35 tt a už 5 dní se mi malá v bríšku moc nehýbe, jen občas se něco pohne. Je to normální??
Být tebou raději bych zajela do porodnice nechat si natočit monitor.Miminko může mít nějakej problém.Lepší je jet několikrát zbytečně,než jednou pozdě.Držím palec,ať to nic není
Já bych řekla, že už tam holt nemá moc místa… Moje malá se nikdy moc nehýbala, jen se spíš převalovala
A je kliďas do dneška… Ale pokud máš pochybnosti, klidně zajeď do porodnice, oni ti hlavu neutrhnou! Jsou tam přeci od toho
![]()
jj to je pravda, jsou tam od toho
Malá je celkem hyperaktivní v bříšku, ale teď jak by prospala skoro už týden…tak mám strach.
Je blbý, že je neděle… U nás o víkendu funguje gynekologická ambulance, takže se o víkendu chodí rovnou tam, sestřička natočí monitor a pak jdeš na porodní sál hledat doktora, kterej by ti to zkontroloval
Už tě tvůj Dr. předal do porodnice?
Ahoj, ten muj se taky už moc nehýbe, navíc je velkej a i když mám velký břicho, tak tam toho místa už moc nemá a občas docela bolestivě kopne a nebo se mi tlačí na spodek a nebo když rotuje, tak je to nepříjemný pocit, protože mi tlačí hlavou na jizvu (jsem po sekci). Občas na mě nahoře vyleze zadek a nebo nožičky. A i docela často má škytavku, takže díky tomu vim, že je v pořádku. Jinak byl taky celkem hooooodně aktivní. Jsem 34tt.
Souhlas s holkama. Pokud to není normální stav, ale nějak miminko „zlenivělo“, tak za kontrolu nic nedáš a budeš mít jistotu, že je ok
Klidně si zajeď na gyn. ambulanci
Oni to v nemocnici přežijou,že je neděle nevadí.Jeď do porodnice,tam jsou určitě.U nás se s tímhle chodí o pohotovosti-což je i neděle na porodní sál.Taky jsem tam byla.Normálně mi natočili monitor a myslím,že udělali i ultrazvuk.Nic to nebylo,miminko se pak začalo normálně hýbat.Ale fak to tvoje může,ale samozřejmě nemusí mít problém.Raději tam dojeď
ne ještě mně nepředal do porodnice, teď jdu ve středu na kontrolu. Ale i když je neděle tak si tam raději zajdu…vždyt to mám kousek…rači teď než pozdě…děkuji moc holky ![]()
Na kontrolu mužeš jít i do porodnice a nechci strašit ale běž tám hned… ![]()
Ahojky, ja to mam uplne stejne a to skoro cele tehu mala se skoro nehybe holt je trosku linejsi
MA par dnu kdy je aktivni ale tech je celkem malo ![]()
meillaa píše:dobře dopadla…malá jen asi zlenivěla
to se mi ulevilo