35.tt a pohyby miminka?

1151
4.3.12 11:32

35tt pohyby miminka?

Jsem v 35 tt a už 5 dní se mi malá v bríšku moc nehýbe, jen občas se něco pohne. Je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
514
4.3.12 11:37

Být tebou raději bych zajela do porodnice nechat si natočit monitor.Miminko může mít nějakej problém.Lepší je jet několikrát zbytečně,než jednou pozdě.Držím palec,ať to nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.3.12 11:38

Já bych řekla, že už tam holt nemá moc místa… Moje malá se nikdy moc nehýbala, jen se spíš převalovala :mrgreen: A je kliďas do dneška… Ale pokud máš pochybnosti, klidně zajeď do porodnice, oni ti hlavu neutrhnou! Jsou tam přeci od toho :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
4.3.12 11:39

jj to je pravda, jsou tam od toho :) Malá je celkem hyperaktivní v bříšku, ale teď jak by prospala skoro už týden…tak mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.3.12 11:45

Je blbý, že je neděle… U nás o víkendu funguje gynekologická ambulance, takže se o víkendu chodí rovnou tam, sestřička natočí monitor a pak jdeš na porodní sál hledat doktora, kterej by ti to zkontroloval :mrgreen: Už tě tvůj Dr. předal do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.3.12 11:49

Ahoj, ten muj se taky už moc nehýbe, navíc je velkej a i když mám velký břicho, tak tam toho místa už moc nemá a občas docela bolestivě kopne a nebo se mi tlačí na spodek a nebo když rotuje, tak je to nepříjemný pocit, protože mi tlačí hlavou na jizvu (jsem po sekci). Občas na mě nahoře vyleze zadek a nebo nožičky. A i docela často má škytavku, takže díky tomu vim, že je v pořádku. Jinak byl taky celkem hooooodně aktivní. Jsem 34tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.3.12 11:50

Souhlas s holkama. Pokud to není normální stav, ale nějak miminko „zlenivělo“, tak za kontrolu nic nedáš a budeš mít jistotu, že je ok :palec: Klidně si zajeď na gyn. ambulanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
4.3.12 11:50

Oni to v nemocnici přežijou,že je neděle nevadí.Jeď do porodnice,tam jsou určitě.U nás se s tímhle chodí o pohotovosti-což je i neděle na porodní sál.Taky jsem tam byla.Normálně mi natočili monitor a myslím,že udělali i ultrazvuk.Nic to nebylo,miminko se pak začalo normálně hýbat.Ale fak to tvoje může,ale samozřejmě nemusí mít problém.Raději tam dojeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
4.3.12 11:54

ne ještě mně nepředal do porodnice, teď jdu ve středu na kontrolu. Ale i když je neděle tak si tam raději zajdu…vždyt to mám kousek…rači teď než pozdě…děkuji moc holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
4.3.12 12:14

Na kontrolu mužeš jít i do porodnice a nechci strašit ale běž tám hned… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.3.12 14:36

Ahojky, ja to mam uplne stejne a to skoro cele tehu mala se skoro nehybe holt je trosku linejsi :-) MA par dnu kdy je aktivni ale tech je celkem malo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.3.12 20:04

Tak co? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
5.3.12 11:06

No taky by mě zajímalo jak zakladatelka dopadla :nevim: