ČSAD a kočárek

729
25.9.12 21:46

čsad a kočárek

Prosím, kdo máte zkušenost s cestováním s kočárkem autobusem ČSAD? Tam není žádné místo na kočárek :nevim:. Mám v plánu malého dát do Manducy, věci do batohu a 8kg sporťák složit, vzít do ruky a nastoupit. Ale vůbec netuším, jestli to tak půjde, jestli mě řidič pustí takhle do autobusu?? Jedná se o max 20 min cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27265
25.9.12 21:51

Co zavolat do dopravního podniku se kterým pojedeš a poptat se? Já bych dala kočár do zavazadlovýho prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
25.9.12 21:53

Když nemají místo nakočárek, tak řidič vystoupí a dá ti ho do zavazadlovýho prostoru.
Nebo tě nechá hovzít složený do autobusu…ale pak se můžeš plést ostatním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.9.12 21:57

A nebo tě taky vůbec nevezme, což se mi několikrát stalo. Hodně, ale bez problému vzalo, nebo složili do zav. prostoru. Záleží jaký řidič pojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.9.12 21:57

Když není místo na kočárek, tak se skládá do zavazadlového prostoru. Ale asi bych si zavolala na nějakou infolinku dopravce a pro jistotu se zeptala, protože né všechny společnosti, respektive autobusy, přepravují kočárky. Pro klid duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
25.9.12 21:59

U místních linek je vzadu klasicky vždy místo i pro nerozložený kočár, ale u dálkařů je to horší. Tam jsem vždy dávala složený kočárek do zavazadlovýho prostoru. Blbý je, že někteří řidiči jsou neochotný a někdy mi například nechtěli kočárek vyložit nikde jinde až na autobusovém nádraží. Přitom předtím měli v daném městě ještě 2 zastávky předtím pro mne blíž k cíli. A navíc v těch dálkařích tou těsnou uličkou se složeným kočárkem rozhodně neprojdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
25.9.12 22:02

A muzu se zeptat, muzu vzit dite do autosedacky a do autobusu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
25.9.12 22:05

Proč ne. Já už tak viděla cestovat spousty maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.9.12 22:21

Určitě to jde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.9.12 22:32

Neni nutnéé, aby dítě které patří do kočárku miminko bylo v buse v kočárku?
My jeli jednou housakarem mám casualplay S6 ten má trošku širší kola a prostě se nedalo s ním nastoupit do busu, musel mi řidič pomoct se složeným, malá tehdy měla cca 6 měs. a řekl, že ale musí být připoutaná v kočárku a pak nám taky pomohl ven, když jsem pak jindy jela se jiným kočárkem sportovní golfáč, ten se vlezl i do uličky i prošel hezky dveřima a od té doby raději chodím pěšky, autem nebo vlakem :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.9.12 22:50

Ono velice záleží na typu autobusu. Třeba v částečně nízkopodlažním SOR 11 nebo v nízkopodlažním IRISBUSU se vejdou i tři kočárky za tu cenu, že zpřední části se pak musí vystupovat předníma dveřma. KAROSA řady 9 minimálně jeden normální kočárek uveze (výjimečně i dva). Fakt to chce se dopředu informovat, jaký autobus na spoji jezdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
26.9.12 08:25

Díky za rady, já to tedy zítra zkusím :mrgreen: autobus mi staví téměř u domu, což je super, proto ho chci využít. No a jesti nás řidič,,nevezme,, :) tak se vrátíme domů…Dám vědět, jak jsme dopadli :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí