Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, možná hloupý dotaz, ale jedeme s manželem a malým na wellnes pobyt do 4* hotelu a nevím, zda můžu s půlročním miminkem třeba do výřivky?? Jen cca na 10-15 min., nebo by jste to raději neriskovaly??? Podotýkám, že se mu začíná trošku dělat ekzém na obličejíku (flíček cca 1×1cm)… poradím se samozřejmě i s doktorkou, ale zajímá mě i váš názor. Asi bych ho před tím koupáním něčím pořádně promazala, ale čím?? Děkuji za názory ![]()
Ahoj, já bych ho do vířivky rozhodně nevzala, vířivka je to nejhnusnější, co může být. Podle mě vodu nemění moc často
.
No taky jsem si říkala, normál bazén zase není moc teplý
Tak na nás bude chuděra koukat, jako mají tam pak i takové ty páry, atd, ale to už je zase moc horko…tak nic no ![]()
Pokud vím, tak třeba v bazénu ve vířivce píšou, že můžou děti od 3 let, každopádně my brali malou od roka, zcela výjimečně a to když jí byla v bazénu zima, tak aby se na chvilku ohřála.. ![]()
Hm, tak malému je teprve půl roku.....no radši to nebudeme riskovat.
To už raději do normál bazénu. Do vířivky neberu ani roční dceru. Jen do jedné, co mám e po plavču, tu čistí před plaváním i po odchodu dětí.