Wellness pobyt a koupání miminka

2451
23.9.12 17:05

wellnes pobyt a koupání miminka

Ahoj holky, možná hloupý dotaz, ale jedeme s manželem a malým na wellnes pobyt do 4* hotelu a nevím, zda můžu s půlročním miminkem třeba do výřivky?? Jen cca na 10-15 min., nebo by jste to raději neriskovaly??? Podotýkám, že se mu začíná trošku dělat ekzém na obličejíku (flíček cca 1×1cm)… poradím se samozřejmě i s doktorkou, ale zajímá mě i váš názor. Asi bych ho před tím koupáním něčím pořádně promazala, ale čím?? Děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.9.12 17:21

Ahoj, já bych ho do vířivky rozhodně nevzala, vířivka je to nejhnusnější, co může být. Podle mě vodu nemění moc často :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.9.12 17:23

No taky jsem si říkala, normál bazén zase není moc teplý :( Tak na nás bude chuděra koukat, jako mají tam pak i takové ty páry, atd, ale to už je zase moc horko…tak nic no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
23.9.12 17:24

Pokud vím, tak třeba v bazénu ve vířivce píšou, že můžou děti od 3 let, každopádně my brali malou od roka, zcela výjimečně a to když jí byla v bazénu zima, tak aby se na chvilku ohřála.. :think:

• Citovat
  • Upravit
2451
23.9.12 17:25

Hm, tak malému je teprve půl roku.....no radši to nebudeme riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
23.9.12 19:34

To už raději do normál bazénu. Do vířivky neberu ani roční dceru. Jen do jedné, co mám e po plavču, tu čistí před plaváním i po odchodu dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí