Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky.My jsme ještě malý,ale kdo může zapojte se a pomocte jiným dětem.
Škoda, že je to určeno jen pro děti. Já teprve očekávám dítko a než dorosteme do první třídy, tak to je dlouhá doba. Jinak bych se bývala ráda zapojila, zvlášť, když jde o prospěšnou věc.. ![]()
Zrovna před pár dny jsme se o tomhle dozvěděli a holky už se moc těší až něco přečtou a přispějí. Je to fakt super!! Jen škoda že tam není víc knížek na výběr.
Jé, to je bezva nápad!! Škoda, že se nemůžou zapojit i dospělí, ale toho našeho malého druháčka to určitě nadchne- zítra se zaregistrujeme. Opisuju si www stránku a posílám do školy. ![]()
Ahojte, obnovuji toto staré téma, protože teďko všude na billboardech jsou různé věty k zamyšlení a mě zajímá, jestli to chápu dobře. Čtu hodně a k loňským Vánocům jsem dostala čtečku. Teďko čtu pořád a všude, hlavně na trase do práce a zpět. Přesto si nejsem jistá, jestli tyto věty chápu tak, jak umím chápat, nebo je to úplně jinak.
Zajímalo by mě, jak chápete třeba větu: Maryša navařila armádě spásy.
@ufounicka
teď přemýšlím, jestli si děláš srandu, či ni.. tuto větu lze chápet pouze jedním způsobem - minimálně tedy pro mne ![]()
Tak mi, prosím, vysvětli. Vím, že Maryša je literární postava, která zabila Vávru kafí od Žida. Možná pro někoho je to tak banální, ale chci se ujistit, jestli je to, co si myslím. Možná mě budeš brát jako blba.
Pokud je to takhle banální-jednoduché, tak jsem zklamaná. Spíš jsem čekala, že to bude mít nějaký hlubší smysl. Škoda.
@ufounicka Já teda nad těma billboardama taky dumala, jestli to nemá hlubší smysl. Přišlo mi to takový jednoduchý moc, ani ne vtipný, no jak píšeš. ![]()
My už přispíváme. Škoda, že nemůžu na středoškolský (Lili je registrovaná na 4. ročník ZŠ)