Čtyřletý chodí často čůrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2507
7.3.14 07:17

Čtyřletý chodí často čůrat

Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti. Mám 4letého syna, který asi týden zpět začal chodit často na malou. Tím často myslím po 1/4 hodině. Nezávisle na tom, jestli pil hodně nebo málo. Moč má v pořádku, CRP taky v normě. Má tedy trochu rýmu, ale tu už má skoro měsíc. Nenapadá vás, čím to je nebo jak tomu předejít? Prý ho to nebolí, nebolí ho ani bříško, záda, nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5679
7.3.14 08:40

Nase dcera 4roky to same.. v noci vydrzi celou noc, takze zdravotni problem to neni..
Bohuzel to dela kdyz se ji něco nechce, kdyz se nudi…kdyz ma jisz a nechce, tak si vymysli curani..dela to bohužel i ve školce, kdyz nechce ven nebo kdyz tam nechce spat :( a uz si taky nevím s ni rady.snad to prejde..
U vas to ale nejspis nebude stejným problémem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.3.14 11:17

Tak to jsem ráda, že nejsme jediní. Měla jsem strach, jestli nebude mít třeba zánět močového měchýře, ale zas to by CRP a test moči odhalil. Možná to bude tím nastydnutím, má tu zadní rýmu a ne a ne se jí zbavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.7.18 20:06

@TerezkaW ahoj, syn taky casto moci,.na bolest si nestezuje. :think: chci jit k Dr, ale zajima me,zda jste na neco prisli a kdy to odeznelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
22.7.18 21:44

@Káťa19 Ahoj, jak to přišlo, tak to i odešlo. Nic synovi nebylo. Ale jakto dlouho to trvalo, to už si nepamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí