Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Ahoj holky,
už asi čtvrtý den mám takové podivné a nepříjemné cukání v břiše. Nejsou to klasické pohyby, ale fakt cukání, hlavně v podbřišku, budí mě to i ze spaní. Mám strach, aby to nebylo něco špatného. Už jsem to měla asi před 14-ti dny, ale za dva dny to přešlo. Teď se mě to jaksi drží. Když jsem to říkala doktorce ( v té době, kdy jsem u ní byla mi v břiše necukalo, cítila jsem normálně pohyby ), tak ona prý, že neví, co to mohlo být. Tak jsem z toho jelen. Jsou to pohyby ( i když je za normálních okolností cítím jinak ) nebo něco jiného ? Nejnepříjemnější je, když mi cukne dole, jak je stydká kost a jde to až do podbřišku, to je fakt o nervy. Prosím, poraďte některá.
Jsem ve 25. týdnu těhotenství.
hahaha, to já mám normálně:), dítko škitá
, a nebo si hraje s pupeční šnůrou, jak se ukázala na jednom z mých ultrazvuků ![]()
No jo, ale já teď tyto dny vůbec necítím pohyby jak normálně, právě jen to cukání. To mimča furt škytají ? ( Čekám dvojčátka ).
Určitě to bude škytání. Naše 3 holčinka škytala dost často
Buď v klidu a neplaš se.
Ja bych taky rekla,ze je to skytavka,ale pokud necitis pohyby,tak bych upalovala k Dr..Nas malej skyta treba i 3× za den.
Anonymní píše:
No jo, ale já teď tyto dny vůbec necítím pohyby jak normálně, právě jen to cukání. To mimča furt škytají ? ( Čekám dvojčátka ).
nikdy nic nezkazíš tím, když kvůli svému klidu zajdeš pro jistotu k dr., u dvojčátek tím spíše. Mě dítko škytá často, taky pak většinou necítím chvíli pohyby( asi se tím škytáním vždycky unaví
).
Anonymní píše:
Taky bych řekla, že škytavka. Ale jestli necítíš pohyby miminek, tak bych k doktorce určitě zašla.
Může to být škytavka, jal píšou holky. Naše princezna škytala i 5krát denně. škytání dětičky hodně unaví. Třeba teď když začne škytat, tak potom hned usne.
Pokud se ti něco ale nezdá, tak jdi určitě k Dr. Nic tím nezkazíš a budeš i ty v klidu. Radši jdi 100krát zbytečně než jednou pozdě.
Taky jsem měla cca od 20-25tt cukání.Asi to byla škytavka.Teď jsem ve 27tt a je to najednou pryč
-aspoň jsem to tedy dlouho necítila.
Taky to vidim na skytavku
malej skytal porad, i nekolikrat denne… ![]()
už asi 5 ten má cukání v podbřišku nevím co to je a nikdy se mi nic takového nedělo… Brala jsem normálně antikoncepci ale používali jsme i kondom. Ale normálně to mam dostat 3den po dobrání antikonc. Ale teď jsem čekala další 3 dny.. Může to být těhotenství???
Ahoj holky,
mám podobný problém…cítím škubání v bříšku i chvění a přísahám že cítím i pohyby ale jsem jen v 10 týdnu těhotenství.. tak se chci zeptat, jestli se to někomu taky přihodilo takhle brzo??? všechny příspěvky co na netu čtu tak pohyby lze cítím až od 15 nebo 20 týdne..Jsem prvorodička takže s tímhle nemám zkušenosti..
Ahoj
mám stejný problém ![]()
Dnes jsem 13+3 tt a od včerejška cítím cukání v břiše, není přece možný mít tak brzy pohyby ![]()
Nemáte s tím někdo zkušenost? Poradte prosím.
Jana
Ahoj holky,
. Tak jsem z toho jelen. Jsou to pohyby ( i když je za normálních okolností cítím jinak ) nebo něco jiného ? Nejnepříjemnější je, když mi cukne dole, jak je stydká kost a jde to až do podbřišku, to je fakt o nervy. Prosím, poraďte některá.
už asi čtvrtý den mám takové podivné a nepříjemné cukání v břiše. Nejsou to klasické pohyby, ale fakt cukání, hlavně v podbřišku, budí mě to i ze spaní. Mám strach, aby to nebylo něco špatného. Už jsem to měla asi před 14-ti dny, ale za dva dny to přešlo. Teď se mě to jaksi drží. Když jsem to říkala doktorce ( v té době, kdy jsem u ní byla mi v břiše necukalo, cítila jsem normálně pohyby ), tak ona prý, že neví, co to mohlo být
Jsem ve 25. týdnu těhotenství.