Na jedný straně v bříšku?:-)

718
21.11.10 22:17

na jedný straně v bříšku?:-)

Všimla jsem si jedný zajímavosti,brouček má prý tělíčko na pravý straně bříška a zejména ráno když se probudím vypadá to zajímavé-jedna strana nafouklá a druhá splasklá:-DJe to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
21.11.10 22:20

Ahoj, ju, je to úplně normální, Simču jsem měla do 36.tt KP, byla narvaná pod pravými žebry s hlavičkou nahoře :wink: Vlevo se jí asi nelíbilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.11.10 22:44

Ahoj, taky jsem mela malou uplne nacpanou na prave strane, nevim teda, jestli to souvisi s polohou KP, ale mala byla KP az do konce…takhle se mi uvelebovala kdyz jsem lezela na zadech, vetsinou vecer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
21.11.10 23:02

to maly je vetsinou nalevo,nekdy to vypada srandovne jako bych mela brisko posunute pod pazi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.11.10 23:04

hojky

úplně normální :lol: Helenku jsem měla tak ten poslední trimestr až do porodu věčně nasáčkovanou nalevo (malá byla hlavičkou dolů) a vypadala jsem jak šišoun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.11.10 23:16

malej je pravičák :) teď to už vypadá lépe, ale jednu dobu jsem byla pěknej šišoun :D i teď se hrozně protahuje a dělá tvrdé boule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
21.11.10 23:54

je to normální,taky sem na jedné straně měla placku a na druhé bouli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.11.10 14:41

já mám malýho taky nastěhovanýho na pravé straně :lol: na pravé žebro se tlačil už od 4-5 měsíce-bylo to nepříjemný-jako kdyby mi někdo něco vrazil do žebra. No a líbí se mu tam doteď-33tt-boule dělá jen na pravé straně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.11.10 15:55

Misacku, nevím, všichni píšou, že je to normální, tak já jsem případ, kdy to „normální“ nebylo - ne že by to mělo na něco vliv. Všiml si toho můj gynekolog, jak začalo růst bříško, že je víc vpravo - a pořád. Že to vypadá, jako bych měla v děloze nějaké septum či co. No byla jsem v klidu, malá rostla, jak měla. Na UZ v 37. TT jsem byla jinde a jen proto, abychom zjistili, jestli se miminko otočilo - bylo koncem pánevním. Jednak se neotočilo a jednak mi dr. bez jakéhokoli dalšího slova napsala do papíru „VVV dělohy matky“ (rozuměj vrozená vývojová vada), tak to už jsem tak klidná nebyla, naštěstí do porodu moc nechybělo… A nakonec to opravdu tak bylo - byla jsem na císaři pro tu polohu KP a pak mi přišla dr. říct, že při té operaci zjistili, že mně chybí levý roh dělohy… Takže tak. Ale jak říkám, na nic to vliv nemělo, děloha je dooost pružná, takže klid. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.11.10 18:15

taky to tak občas mám, obzvlášť po ránu, že mám bříško šišaté, myslím, že je to normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí