Nešťastná z přejídání :-(

Anonymní
21.11.10 21:38

neštastná z přejídání:-(

Holky po celý těhotenství žeru jako nikdy(ted jsem v 35 tt)hlavně mi šmakuje sladký a tučný toho bych se přepapkala,ale zase lepší než abych místo toho kouřila jednu za druhou nebo ne?Jak to máte v těhu s jídlem vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
268
21.11.10 21:48

jez a užívej si, že můžeš:)já si to celý těhu náramně užívala…shodila jsem pak všechno ani nevim jak…kojení a lítání kolem prcka…no jak říkám,užívej si to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
21.11.10 21:55

Já se v těhu doslaova přežírala.Nabrala jsem 25 kg.Do 3 měsíců jsem vše schodila,bohužel mi přežírání,hlavně večer u PC zůstalo a kila jdou pomalinku zas nahoru.
Já bych to s tím přejídáním nepřeháněla,tělo si pak zvykne a kdo má slabší vůli,těžko odolá ( jako já) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21915
21.11.10 21:56

no, myslím si, že se nemá nic přehánět. někdo shodí krásně a někdo zase ne. a ono mít nahoře třeba 20 kg není nic moc pro klouby atd. neberu, když někdo natýká a nebo přibírá i když skoro nejí. jsou i takové případy… jdla bych podle chuti pestře, ale ne na tuny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.11.10 22:10

do 10tt jsem skoro nejedla,bylo mi špatně.Poslední 3 týdny si to vynahrazuju ve velkým… nejhorší je to večer,hlavně mi chutná sladký,jsem schopná sníst 5 lipánků a dvoje piškoty na posezení.je to hrozný,ale nemůžu si pomoct.
Na konci těhu budu určitě jako koule.Taky doufám, že to pak nějak zhubnu,přece se teď nebudu omezovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
22.11.10 07:14

Já se teda omezovala.. přece jen jsem nezačínala těhotenství s váhou modelky. A ani to není zdravé. Těhoteství přeci není synonymum k přežírání, ne? Já měla chutě jak blázen, ale zdravej rozum mi velil-vem si mrkev:-) Tak jsem dlabala mrkev.. a nabrala jsem jen 4 kila a z porodnice jsem šla lehčí o 10 kilo. Samozřejmě že jsem někdy ulítla, ale ne tak, že bych večer zdlábla x lipánků. V půl 8 večer jsem si vyčistila zuby a šlus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.11.10 11:49
eviska22 píše:
Já se teda omezovala.. přece jen jsem nezačínala těhotenství s váhou modelky. A ani to není zdravé. Těhoteství přeci není synonymum k přežírání, ne? Já měla chutě jak blázen, ale zdravej rozum mi velil-vem si mrkev:-) Tak jsem dlabala mrkev.. a nabrala jsem jen 4 kila a z porodnice jsem šla lehčí o 10 kilo. Samozřejmě že jsem někdy ulítla, ale ne tak, že bych večer zdlábla x lipánků. V půl 8 večer jsem si vyčistila zuby a šlus.
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
22.11.10 21:03
eviska22 píše:
Já se teda omezovala.. přece jen jsem nezačínala těhotenství s váhou modelky. A ani to není zdravé. Těhoteství přeci není synonymum k přežírání, ne? Já měla chutě jak blázen, ale zdravej rozum mi velil-vem si mrkev:-) Tak jsem dlabala mrkev.. a nabrala jsem jen 4 kila a z porodnice jsem šla lehčí o 10 kilo. Samozřejmě že jsem někdy ulítla, ale ne tak, že bych večer zdlábla x lipánků. V půl 8 večer jsem si vyčistila zuby a šlus.

Tak to Tě obdivuju,máš pevnou vůli.Pokud jde o ty chutě,tak to já jí bohužel nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
23.11.10 06:48
Daniella82 píše:
eviska22 píše:
Tak to Tě obdivuju,máš pevnou vůli.Pokud jde o ty chutě,tak to já jí bohužel nemám :nevim:

Jé, asi to vyznělo z mojí strany zle, co? To fakt nemělo:-( Pevnou vůlí opravdu nikterak neoplývám, ale při pohledu na moji váhu jsem si hodně rozmyslela, zda jíst to, či to. Prostě mi šlo o to, abych po těhotenství vůbec prošla dveřma:-)) Nekupovala jsem domů moc sladkostí, jen to, co zdlábla dcera a manžel. V prvním těhotenství jsem přibrala 25 kilo a dost mi z toho zůstalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.2.11 16:21

Ahoj, jsem teprve v 7.tydnu a nekdy se mi zda, ze se trochu vic najim, uz nekolik dni je mi ale zle, kdyz si dam jenom par veci jako jogurt, kiwi, nejake to susene ovoce a redkvicky a potom nemuzu jist nekolik hodin, je mi tezko. To asi taky neni dobry, ze? Jsem prvne tehotna, tak nevim jestli je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.6.12 18:22

Holky , tak já se přejídám snad denně :-( už su z toho vážně něštastná , sice mám za 2 měsíce konečně rodit a douvám že to bude i vysvobození s tím jídlem nebo fakt prasknu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
8.10.12 11:41

To já to měla naopak v těhu nic moc anapbrala jsem až ted má hrozný chutě na sladké mám pocit že se neživím ničím jiným 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leni26
8.10.12 15:36

Co máš z toho já jím sladký každý den :lol:

• Citovat
  • Upravit
511
8.10.12 17:24

Hm to znam :cert: ja mam kazde dve hodiny hlad a vecer se naperu sladkym :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.11.12 11:19

Ahoj holky, no já jsem v šoku, jak mám pořád hlad a pořád jím! jsem v 11tt a jím v podstatě nonstop. ale nemám pocit, že bych se přejídala, ale prostě pořád něco jim nebo si to připravuju :)) mám ale strach, aby na mě nepřišlo časem nějaký jako extrémní jezení, abych nepřibrala 30 kg!! mění se to pak s těmi přibývajícími měsíci to množství jídla nebo touha po něm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí