Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jez a užívej si, že můžeš:)já si to celý těhu náramně užívala…shodila jsem pak všechno ani nevim jak…kojení a lítání kolem prcka…no jak říkám,užívej si to:)
Já se v těhu doslaova přežírala.Nabrala jsem 25 kg.Do 3 měsíců jsem vše schodila,bohužel mi přežírání,hlavně večer u PC zůstalo a kila jdou pomalinku zas nahoru.
Já bych to s tím přejídáním nepřeháněla,tělo si pak zvykne a kdo má slabší vůli,těžko odolá ( jako já) ![]()
no, myslím si, že se nemá nic přehánět. někdo shodí krásně a někdo zase ne. a ono mít nahoře třeba 20 kg není nic moc pro klouby atd. neberu, když někdo natýká a nebo přibírá i když skoro nejí. jsou i takové případy… jdla bych podle chuti pestře, ale ne na tuny…
do 10tt jsem skoro nejedla,bylo mi špatně.Poslední 3 týdny si to vynahrazuju ve velkým… nejhorší je to večer,hlavně mi chutná sladký,jsem schopná sníst 5 lipánků a dvoje piškoty na posezení.je to hrozný,ale nemůžu si pomoct.
Na konci těhu budu určitě jako koule.Taky doufám, že to pak nějak zhubnu,přece se teď nebudu omezovat ![]()
Já se teda omezovala.. přece jen jsem nezačínala těhotenství s váhou modelky. A ani to není zdravé. Těhoteství přeci není synonymum k přežírání, ne? Já měla chutě jak blázen, ale zdravej rozum mi velil-vem si mrkev:-) Tak jsem dlabala mrkev.. a nabrala jsem jen 4 kila a z porodnice jsem šla lehčí o 10 kilo. Samozřejmě že jsem někdy ulítla, ale ne tak, že bych večer zdlábla x lipánků. V půl 8 večer jsem si vyčistila zuby a šlus.
eviska22 píše:
Já se teda omezovala.. přece jen jsem nezačínala těhotenství s váhou modelky. A ani to není zdravé. Těhoteství přeci není synonymum k přežírání, ne? Já měla chutě jak blázen, ale zdravej rozum mi velil-vem si mrkev:-) Tak jsem dlabala mrkev.. a nabrala jsem jen 4 kila a z porodnice jsem šla lehčí o 10 kilo. Samozřejmě že jsem někdy ulítla, ale ne tak, že bych večer zdlábla x lipánků. V půl 8 večer jsem si vyčistila zuby a šlus.
eviska22 píše:
Tak to Tě obdivuju,máš pevnou vůli.Pokud jde o ty chutě,tak to já jí bohužel nemám ![]()
Daniella82 píše:eviska22 píše:Tak to Tě obdivuju,máš pevnou vůli.Pokud jde o ty chutě,tak to já jí bohužel nemám
Jé, asi to vyznělo z mojí strany zle, co? To fakt nemělo:-( Pevnou vůlí opravdu nikterak neoplývám, ale při pohledu na moji váhu jsem si hodně rozmyslela, zda jíst to, či to. Prostě mi šlo o to, abych po těhotenství vůbec prošla dveřma:-)) Nekupovala jsem domů moc sladkostí, jen to, co zdlábla dcera a manžel. V prvním těhotenství jsem přibrala 25 kilo a dost mi z toho zůstalo..
Ahoj, jsem teprve v 7.tydnu a nekdy se mi zda, ze se trochu vic najim, uz nekolik dni je mi ale zle, kdyz si dam jenom par veci jako jogurt, kiwi, nejake to susene ovoce a redkvicky a potom nemuzu jist nekolik hodin, je mi tezko. To asi taky neni dobry, ze? Jsem prvne tehotna, tak nevim jestli je to normalni.
Holky , tak já se přejídám snad denně
už su z toho vážně něštastná , sice mám za 2 měsíce konečně rodit a douvám že to bude i vysvobození s tím jídlem nebo fakt prasknu ![]()
To já to měla naopak v těhu nic moc anapbrala jsem až ted má hrozný chutě na sladké mám pocit že se neživím ničím jiným ![]()
Hm to znam
ja mam kazde dve hodiny hlad a vecer se naperu sladkym ![]()
Ahoj holky, no já jsem v šoku, jak mám pořád hlad a pořád jím! jsem v 11tt a jím v podstatě nonstop. ale nemám pocit, že bych se přejídala, ale prostě pořád něco jim nebo si to připravuju
mám ale strach, aby na mě nepřišlo časem nějaký jako extrémní jezení, abych nepřibrala 30 kg!! mění se to pak s těmi přibývajícími měsíci to množství jídla nebo touha po něm??
Holky po celý těhotenství žeru jako nikdy(ted jsem v 35 tt)hlavně mi šmakuje sladký a tučný toho bych se přepapkala,ale zase lepší než abych místo toho kouřila jednu za druhou nebo ne?Jak to máte v těhu s jídlem vy?