Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Do 14 dnů po termínu nejpozději. Ale hodně záleží na aktuálním posouzení podle UTZ…podle průtoku v pupečníku, podle CTG, …
dr říkal že maximálně 14 dní pokud je vše naprosto v pořádku
Je to podle porodnic. Někde tě nechají přenášet déle, někde méně. Já přenášela 5 dní a říkali, že nejpozdějí 8 den vyvolávají porod.
Anonymní píše:
Ahoj mám termín 6.12 a podle UTZ 11.12.Nevíte kdy nejdýl by porod vyvolávali?Díky
mě vyvolávali 6den, ale pravda je, že už od 3dne jsem je přemlouvala ![]()
přenášení je až 15.den po termínu a to myslím že tě tak dlouho nenechají, není to pro mimi dobré, me vyvolali porod 41+0tt, takze vlastne v terminu
Je to dost individuální…záleží jak se miminku daří. Upřímně, já bych dala miminku šanci max. týden a pak bych už žebrala o vyvolání
. Déle bych se prostě bála ![]()
Když je tady ta diskute tak nevítě někdo jak to chodí v Podolí? jak dlouho nechavají přenášet ? ![]()
Já jsem přenášela 16 dnů(v úterý) a za týden jsem měla jít na vyvolávačku,ale malej se začal ještě ten den drápat ven.Nj jízda autobusem ![]()
žirafííí píše:
Když je tady ta diskute tak nevítě někdo jak to chodí v Podolí? jak dlouho nechavají přenášet ?
V Podoli mi vyvolavali porod 10 (dle UTZ) (8 dle PM) dni po terminu a to jen proto, ze jsem mela obden migreny… jinak by mne nechali jeste tak 4 dny.
žirafííí píše:
Když je tady ta diskute tak nevítě někdo jak to chodí v Podolí? jak dlouho nechavají přenášet ?
Mě nechali v Podolí přenášet 14 dní.Porodila jsem až další večer,takže 42+1
babababa píše:žirafííí píše:Mě nechali v Podolí přenášet 14 dní.Porodila jsem až další večer,takže 42+1
jejej tak to bude určitě i můj případ .. chjoo já už tak chci ![]()
Ježíši snad né tak dlouho
, snad mě v Podolí taky nenechají tak dlouho, první dítě jsem taky přenášela 15 dní, pak to byla malá obřice a dala pěkně zabrat
, druhá holka byla před termínem, ale jen díky vzteklé tchýni, tak to abych si svou zlou tchýni v únoru raději pozvala s předstihem, aby to bylo na termín
rozdíl nám totiž taky vychází mezi PM a UTZ 10 dnů. UTZ mám jako pozdější termín, to přenášení je pak o strach, alespoň po první zkušenosti
Ahoj mám termín 6.12 a podle UTZ 11.12.Nevíte kdy nejdýl by porod vyvolávali?Díky