Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky a kde přesně je ta kůže do fialova? já mám teda pierc vyndaný už dlouho těd jsem 39 tt a taky to nevypadá pěkně ..
Ahojky uklidním tě..je to zcela normální.Když ti bříško roste tak se kůže napíná.Neboj po porudu to bude v normě a naušnici si tam klidně můžeš vrátit.Co bych akorát doporučila si dírku pěkně pročistit převařenou vodou a tyčinkou do uší.Nic víc. ![]()
Je to tím, že i si ho vyndala pozdě a nemazalo ho… Jak se ti kůže na bříšku rozthovala roztahovala se ti i dirka, která začala rudnout a hnisat? Doporučuju si to mazat framikoinem a nechat být, hlavně neloupat stroupky!!! To by si tam potom měla velkou jizvu!! TAKŽE MAZAT MAZAT A NECHAT V KLIDU NEPROTAHOVAT, POKUD TAM NECHCEŠ MÍT JIZVU, PO PORODU BY SE TO MĚLO DO 2 TÝDNŮ DOSTAT DO NORMÁLU…
ahojky ja mam vymdany piercing uz dlouho, ted jsme 29+4tt. a jizva je docela oskliva a myslim ze to zarostlo a nepujde tam vratit…jak to u vas bylo po prorodu kdo uz porodil? NEvite jestli se to da pak nejak odstranit treba laserem? Diky
Ahoj,prosim poradte,vyndala jsem si piercing asi před týdnem (ted jsem v 35 týdnu) a stále je ta kůže na něm červená až taková do fialova,mám z toho docela mindrák,nevypadá to vůbec pěkně:-(co s tím aby to nebylo takový zarudlý?Dík