Bolest – je to kyčel a proč bolí?

Anonymní
21.11.10 07:32

Bolest, kdo poradí

Ahoj, trápí mě bolest, ale nevím co by to mohlo být. Objevuje se prakticky pořád -při chůzi, v sedě, v leže na zádech. Už jsem zoufalá, protože mě značně omezuje a nevím, jak si pomoci. Jsem ve 29. týdnu těhotenství a bolest je asi v tomto místě. Nemůžu si dát nohu přes nohu nebo se uvolnit, protože pak mám pocit, že tou bolestí umřu nebo se musím zlomit, Připadám si jako zablokovaná. Je to kyčel a proč bolí? :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
21.11.10 07:47

Je. Tvoje tělo se připravuje na porod, uzpůsobuje se pánev. S tím nic neuděláš. Musíš vydržet. Takhle mi to vysvětlil doktor. To jsou radosti těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.11.10 07:55

Jé, já trubka to dala anonymně :roll: . Díky za radu, myslela jsem si to :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
21.11.10 07:57

To nevadí. Bohužel ti na to nic neporadím, protože léky na to nejsou, snad jen nějaké lehké cvičení :nevim: Mně doktor řekl, že bohužel s tím nic neudělám, že se to musí uvolnit. Tak vydrž, bude lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
21.11.10 08:11

Ahoj! Já to měla taky, když jsem ležela na zádech, tak mi manžel musel pomoct se zvednout, protože ta bolest kyčle byla šílená! :-? Ale po porodu to přestalo. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14535
21.11.10 09:09

Takže už jen necelých 11. týdnů počkat a jsem zase o.k. 8-o :-)
Zkusím najít nějaké cviky, jinak se zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.11.10 09:44

Ahoj jsem v 25 týdnu a mám to samé, doktorka mi poradila at se s tím smířím :-? Musíme to prostě nějak vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.11.10 10:04

ahoj,měla jsem to samé a n pohotovosti mi řekli že je to zánět zátěžového váčku v levé kyčli,chce to ledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
21.11.10 10:08

a co to zkusit nahřívat??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.11.10 10:24

nahřívat ne,jestli je to zánět tak má rádo teplo a to je špatný,zajdi radši k doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.11.10 11:55

Bolest kyčle znám osobně. Měla jsem pocit, že se zlomím, začalo mi to cca ve 27. týdnu. A když jsem v prodnici říkala PA, že mě víc bolí kyčel než kontrakce tak mi nevěřila. No když jsem pak na sále nemohla vylézt na porodní lůžko, už se tak nesmála :roll: Nakonec jsem dostala epidurál, ne kvůli bolestem porodním, ale právě kvůli kyčli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
21.11.10 23:47

Tak tohle jsem zažila taky,šílená bolest kyčle.Nejdřív to trochu pobolívalo a pak se to zhoršovalo tak,že to nešlo vydržet,šla jsem ke svému doktorovi,ten si semnou nevěděl rady a řekl,že v těhotenství to bývá a dal mi na bolest mast,která nezabírala,jeden večer mě to bralo tak,že semnou manža jel na pohotovost,bolestí jsem je tam prosila at mi dají aspon injekci na bolest a trochu to polevilo…úleva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.11.10 11:49

Ahoj, tak jsem se včera naložila do vany, protože jsem už byla celá zoufalá a pak jsem myslela, že snad nevylezu. Ale dneska jsem o 90% lepší. Jinak doktorka mě uklidnila, že to teď bude bolet a bude hůř až se to přesune i jinam, prý se prostě musím roztáhnout :zed: .
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8403.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8403.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.11.10 12:35

Ahoj, i mě moc bolí pravá kyčel a to jsem teprve 21tt. Taky mi řekli, že s tím nic nenadělají. Tak to si holky ještě užijeme :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.11.10 12:41
Hony píše:
Ahoj, i mě moc bolí pravá kyčel a to jsem teprve 21tt. Taky mi řekli, že s tím nic nenadělají. Tak to si holky ještě užijeme :roll: .

8-o 8-o 8-o Já si do nedávna pískala, jak jsem v pohodě. Žádný zvracení, bolesti, hodně energie a teď je ze mě kachna :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí