Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je. Tvoje tělo se připravuje na porod, uzpůsobuje se pánev. S tím nic neuděláš. Musíš vydržet. Takhle mi to vysvětlil doktor. To jsou radosti těhotenství ![]()
Jé, já trubka to dala anonymně
. Díky za radu, myslela jsem si to
.
To nevadí. Bohužel ti na to nic neporadím, protože léky na to nejsou, snad jen nějaké lehké cvičení
Mně doktor řekl, že bohužel s tím nic neudělám, že se to musí uvolnit. Tak vydrž, bude lépe ![]()
Ahoj! Já to měla taky, když jsem ležela na zádech, tak mi manžel musel pomoct se zvednout, protože ta bolest kyčle byla šílená!
Ale po porodu to přestalo. ![]()
Takže už jen necelých 11. týdnů počkat a jsem zase o.k.
![]()
Zkusím najít nějaké cviky, jinak se zblázním.
Ahoj jsem v 25 týdnu a mám to samé, doktorka mi poradila at se s tím smířím
Musíme to prostě nějak vydržet ![]()
ahoj,měla jsem to samé a n pohotovosti mi řekli že je to zánět zátěžového váčku v levé kyčli,chce to ledovat
nahřívat ne,jestli je to zánět tak má rádo teplo a to je špatný,zajdi radši k doktoru
Bolest kyčle znám osobně. Měla jsem pocit, že se zlomím, začalo mi to cca ve 27. týdnu. A když jsem v prodnici říkala PA, že mě víc bolí kyčel než kontrakce tak mi nevěřila. No když jsem pak na sále nemohla vylézt na porodní lůžko, už se tak nesmála
Nakonec jsem dostala epidurál, ne kvůli bolestem porodním, ale právě kvůli kyčli.
Tak tohle jsem zažila taky,šílená bolest kyčle.Nejdřív to trochu pobolívalo a pak se to zhoršovalo tak,že to nešlo vydržet,šla jsem ke svému doktorovi,ten si semnou nevěděl rady a řekl,že v těhotenství to bývá a dal mi na bolest mast,která nezabírala,jeden večer mě to bralo tak,že semnou manža jel na pohotovost,bolestí jsem je tam prosila at mi dají aspon injekci na bolest a trochu to polevilo…úleva ![]()
Ahoj, tak jsem se včera naložila do vany, protože jsem už byla celá zoufalá a pak jsem myslela, že snad nevylezu. Ale dneska jsem o 90% lepší. Jinak doktorka mě uklidnila, že to teď bude bolet a bude hůř až se to přesune i jinam, prý se prostě musím roztáhnout
.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8403.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8403.gif
Ahoj, i mě moc bolí pravá kyčel a to jsem teprve 21tt. Taky mi řekli, že s tím nic nenadělají. Tak to si holky ještě užijeme
.
Hony píše:
Ahoj, i mě moc bolí pravá kyčel a to jsem teprve 21tt. Taky mi řekli, že s tím nic nenadělají. Tak to si holky ještě užijeme.
Já si do nedávna pískala, jak jsem v pohodě. Žádný zvracení, bolesti, hodně energie a teď je ze mě kachna
.
Ahoj, trápí mě bolest, ale nevím co by to mohlo být. Objevuje se prakticky pořád -při chůzi, v sedě, v leže na zádech. Už jsem zoufalá, protože mě značně omezuje a nevím, jak si pomoci. Jsem ve 29. týdnu těhotenství a bolest je asi v tomto místě. Nemůžu si dát nohu přes nohu nebo se uvolnit, protože pak mám pocit, že tou bolestí umřu nebo se musím zlomit, Připadám si jako zablokovaná. Je to kyčel a proč bolí?