Exém v těhotenství

12134
21.11.10 12:31

exem v těhotenství

ahoj těhulky,

mam prosbu, jestli máte některá zkušenosti s vyrážkou v těhotenství? já trpím v menší formě na exem od malička, hlavně tedy v zimě, jenže stačilo vždy namazat kortikoidy a zajít párkrát do solárka a vše bylo ok, ted to ovšem nejde a udělal se mi strašný exem na prstech u rukou, ale takový, že se to loupe, praská, mam nateklý klouby a strašně to bolí… Zítra jdu na kožní, ale mam obavy, jestli se to dá nějak účinně léčit jinak než kortikoidy?Je to vážně utrpení a zkoušela jsem už všechno možný od zinkový mastičky, po různé krémy na ruce z lékárny, indulony… NIc vůbec nepomáhá, nemáte nějaké rady či zkušenosti co s tím? děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
21.11.10 12:52

Kamarádka měla strašnej exem na břiše ale fakt všude . Hrozně jí to šimralo a dost si asi vytrpěla. Nic jí na to nedali prý by to uškodilo miminku. Teprve u druhého zjistili alergii na těhotenství chudinka . Děti má zdraví jak rybky obě dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
21.11.10 14:47

MR asi te moc nepotesim jsem exematicka a co jsem tehotna se to zhorsila jen na rukach…popraskane do krve svedi to puchejre a taky natekle cele prsty…na koznim jsem byla a bohuzel nic ti neda jen promazavat je to utrpení :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
21.11.10 15:59

Já měla taky ekzém, trápil mě od dětství, teď mám už několik roků pokoj. Kamarádka mi poradila přípravek Skin-cap - používám sprej, krém mě hodně pálil, je to na bázi zinku a alkoholu a pomáhá mi maximálně, může se i v těhotenství a mohou ho používat i malé děti. Je to sice dražší, ale mně pomáhá. Kupuju ho buď v lékárné nebo na netu na www.komvet.cz (tam jsem ho našla nejlevnější).
Moc bych ti přála, aby ses ekzému brzy zbavila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.11.10 18:23

holk děkuju za reakci, zítra jdu na kožní, tak jsem zvědavá, co mi dá nebo aspon doufám, že něco vymyslí, je to peklo,jak se v těhu nic nesmí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí