Nechci přenášet!!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.11.10 21:57

nechci přenášet!!!!

Prosim poradte mi jak nepřenášet???A co popřípadě doktorům v porodnici říct aby mi vyvovali porod v termínu (27.12)?Bojím se že přijdu o porodné(jsem budoucí samoživitelka která otěhotněla během studia-budu ho potřebovat)Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
21.11.10 22:00

Jo holka, tak to jedině najít nějakého kamaráda doktora, který ti po domluvě porod vyvolá.
Jinak pochybuju, že ti nějaký doktor, bez toho aniž bys měla komplikace, porod vyvolal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
21.11.10 22:02

Pokud jsi samoživitelka a otěhotněla jsi během studií, tak předpokládám, že tvoje příjmy nepřekročí 2,4 násobek životního minima, takže bys porodné dostala v každém případě, pokud je to 1. dítě. A z vlastní zkušenosti o vyvolávaný porod bych tedy rozhodně nestála, jeden mi bohatě stačil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.11.10 22:02

Vidím to jako Derida :palec: Ségra to tak měla,ale přes doktora.Jinak zkoušet babský rady na vyvolání porodu.u mě teda nezabraly.Rodila jsem 41+4 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.11.10 22:04
verenika píše:
Vidím to jako Derida :palec: Ségra to tak měla,ale přes doktora.Jinak zkoušet babský rady na vyvolání porodu.u mě teda nezabraly.Rodila jsem 41+4 :roll:

Se přiznám, já to taky tak měla, aby u toho mohl být manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.11.10 22:04

Mně doktor radil týden před termínem, abych „pomohla“ k porodu (Tom se rýsoval moc velký a já kvůli počtu dioptrií nesměla přenášet, aby ještě víc nenarostl a nemusela jsem na císaře), takže abych pomohla sexem, dlouhými, tak svižnými procházkami, jak jen to tělo dovolí, chozením do schodů, generálním úklidem včetně mytí podlah. Ale všeho s mírou, abys zas miminku spíš neublížila, třeba ohýbat se k mytí podlahy mi přijde rada úplně na prd.
Nakonec z toho byly dvě hodinové procházky, které jsem málem nerozdýchala a jeden příšerný debakl v posteli :-D
No a Tom se narodil přirozeně den před termínem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.11.10 22:08
MaryClementine píše:
Mně doktor radil týden před termínem, abych „pomohla“ k porodu (Tom se rýsoval moc velký a já kvůli počtu dioptrií nesměla přenášet, aby ještě víc nenarostl a nemusela jsem na císaře), takže abych pomohla sexem, dlouhými, tak svižnými procházkami, jak jen to tělo dovolí, chozením do schodů, generálním úklidem včetně mytí podlah. Ale všeho s mírou, abys zas miminku spíš neublížila, třeba ohýbat se k mytí podlahy mi přijde rada úplně na prd.
Nakonec z toho byly dvě hodinové procházky, které jsem málem nerozdýchala a jeden příšerný debakl v posteli :-D
No a Tom se narodil přirozeně den před termínem ;-)

Já zkoušela skoro všech, maliník, okna, běh do schodů, sex. Stejně nic nepomohlo. Pak byl ještě na netu recept na nějaké svinstvo, co se pije, ale to jsem teda nedala-brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
21.11.10 22:14

Taky delam co se da.. Zkousela jsem snad vsechny babsky rady co jsem se kde docetla, i ty lektvary piju.. A NIC z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.11.10 22:16
dasavr píše:
Pokud jsi samoživitelka a otěhotněla jsi během studií, tak předpokládám, že tvoje příjmy nepřekročí 2,4 násobek životního minima, takže bys porodné dostala v každém případě, pokud je to 1. dítě. A z vlastní zkušenosti o vyvolávaný porod bych tedy rozhodně nestála, jeden mi bohatě stačil…

Přesně tak - pokud je to tvé první dítě, tak se nemusíš bát, že o porodné přijdeš. Vůůůbec se tedy tím nestresuj a dopřej si čas, až to bude, tak to bude, vyvolávaný porod má dost velké riziko komplikací. Třeba se ti povede porodit první miminko ve městě nebo dokonce v republice a dostanete i nějaké prachy navíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.11.10 22:18
MaryClementine píše:
třeba ohýbat se k mytí podlahy mi přijde rada úplně na prd.
:lol: To musíš drhnout podlahu ručně, pěkně na všech čtyřech jako pejsek, to i věřím, že zabírá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.10 22:24

jenže ty zm*di ze sociálky jsou schopný všeho chápete i když bych se třeba vešla pod ten 2,4 násobek životního minima oni si třeba můžou vymyslet že se tam započítává i příjem rodiny se kterýma mám trvalý pobyt jen aby ušetřili-nejsem průbojnej typ.V tom prosinci to prostě budu mít jistější

• Citovat
  • Upravit
1155
21.11.10 22:26

Tady je jeden receptík z předporodních kurzů: Čaj proti přenášení: 2 celé skořice, 10 hřebíčků, 0,5 cm plátek zázvoru nakrájet (nestrouhat), 2 lžíce verbeny, 1 l tekutiny (voda, džus, …). 10 min. vařit, pak nechat ¼ hod. odstát pod pokličkou, přecedit do termosky. Pít po celý den po malých dávkách.

PS: já si ho udělala zkusmo jen jedenkrát (bez verbeny) a rodila jsem týden před termínem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
21.11.10 22:28
Anonymní píše:
Prosim poradte mi jak nepřenášet???A co popřípadě doktorům v porodnici říct aby mi vyvovali porod v termínu (27.12)?Bojím se že přijdu o porodné(jsem budoucí samoživitelka která otěhotněla během studia-budu ho potřebovat)Díky za rady.

ahoj, psala jsem to tu už mocx. já taky nechtela přenášet - ale ani donášet do termínu, který byl blbě. Já přesně věděla kdy bylo počato. Nechala jsem si 2krat udelat hamiltona a rodila asi 4 dny pred terminem - ale bylo to asi 2 dny po (mém) termínu..jinak jsem pila maliník atak..ale hamilot jsem požádala fakt drsný..(a taky že byl :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.11.10 22:32

No ten Hamilton je taky řešení,jestli máš chápavýho gynekologa tak by ti ho mohl udělat.je to teda něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
21.11.10 22:34

No, kdyz to male nebude pripravene se narodit, tak ani vyvolavani to nemusi uspisit :nevim:
A k te socialce - nebylo by lepsi si zjistit, za jakych podminek bys porodne dostala i po Novem roce?
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky