Nechci přenášet!!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
21.11.10 22:34

Ha, to mi možná taky udělal, na to jsem zapomněla… na té kontrole týden před. Udělal něco bolestivýho a řekl, že budu možná trochu krvácet, ale že to pomůže. Já pak přišla na to, že existuje Hamilton. Zas tak děsný to nebylo, spíš strašně nepříjemný a trochu bolestivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evamilena
21.11.10 22:49

před třiceti lety mi gynekoložka poradila nejíst…a skutečně,druhý den jsem rodila.

• Citovat
  • Upravit
3200
21.11.10 22:55

Zakladatelko,v tvém případě tě chápu,že chceš aby ti porod vyvolali,ale já kdybych si mohla vybrat,tak bych každopádně chtěla rodit normálně,vyvolávaný porod mi stačil jeden,ten druhý už nikdy :evil: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.11.10 22:55
evamilena píše:
před třiceti lety mi gynekoložka poradila nejíst…a skutečně,druhý den jsem rodila.

NO tak to nevím jestli funguje já jsem toho v těhotenství moc nesnědla… některé dny vůbec nic… a nic se nestalo…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
21.11.10 22:56

zakladatelko, jelikož si nikdy nepracovala a na miminko jsi sama tak na porodné budeš mít nárok :-) i když budeš bydlet v domácnosti s rodiči, tak se jejich příjem nebude počítat do toho tvého :-) Na porodné budeš mít nárok :-)

• Citovat
  • Upravit
7374
21.11.10 23:11

Zakladatelko, napred se poradne na urade informuj, at vis, co muzes ocekavat. Taky si ale myslim, ze bys na porodne mela mit narok :think:

Jinak babske rady funguji jen pokud je telo aspon nejak pripravene. Ja u obou tehotenstvi vyzkousela snad opravdu vse (u dcery jsem si dala i ten obavany ricinovy koktejl), ale nic nezabralo. Dceru mi nakonec stejne vyvolali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
21.11.10 23:47

A co zkusit homeopatika a taky akupunkturu, homeopatika se zacinaji jist 2 týdny před porodem a pokud najdeš experta na akupunkturu, tak jsou schopni Ti porod vyvolat a porodis v termínu, u mě se podařilo porod vyvolat a rodila jsem o 2 tydny drive, akorat ja jsem byla jiny typ. kdyz tak pisni sms, doporucim Ti nekoho pokud jsi z Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.11.10 09:10

Ja jsem také zkoušela všechny možné babské rady… :-D Nezabralo nic, miminko prislo az kdyz bylo pripravene… :lol: 40+3 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.11.10 11:46

Nooo, nevím, na mě byli na sociálce velice nepříjemní a v podstatě mě poslali do řiti (opravdu byli nepříjemní) s tím, že se o mě mají postarat rodiče (a to i přesto, že s nimi nežiji ve společné domácnosti)!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
22.11.10 11:58

Mě už dvakrát vyšel tento recept :-D : od 36.tý čaj z maliníku, homeopatika z lékarny (měli by ti poradit lékarníci), sex, teplejší koupele s kapkou eukalyptu, pohupování na balónu, ale jen lehké houpání. Rodila jsem v obou případech o 14dní dřív, ale jsou to jen babské rady a nepůsobí na každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
22.11.10 12:08

musis se na ty socialce trosku branit mas preci narok na to aby jsi porodne dostala taky cekam prvni dite a rodim v lednu a pocitam s tim ze porode dostanu nepracuji jsem v domacnosti,melo by staciti to ze jsi nazamestnana a mas v rodine prijem 13 tis kc mesicne ne vic pak mas narok na porodne a pridavky 7600 mesicne do urciteho veku ditete tak jsem to cetla a slysela me osobne na socialce rekli pridte az porodite dostanete 7600kc a 500kc prispevek o porodnem jsme se nebavili o tom jsem cetla :think: kazdopadne si tam treba jen zavolej at vis jak na tom jsi :wink: vyvolany porod ani hamiltona do toho bych teda osobne rozhodne nesla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí