Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ha, to mi možná taky udělal, na to jsem zapomněla… na té kontrole týden před. Udělal něco bolestivýho a řekl, že budu možná trochu krvácet, ale že to pomůže. Já pak přišla na to, že existuje Hamilton. Zas tak děsný to nebylo, spíš strašně nepříjemný a trochu bolestivý.
před třiceti lety mi gynekoložka poradila nejíst…a skutečně,druhý den jsem rodila.
Zakladatelko,v tvém případě tě chápu,že chceš aby ti porod vyvolali,ale já kdybych si mohla vybrat,tak bych každopádně chtěla rodit normálně,vyvolávaný porod mi stačil jeden,ten druhý už nikdy
!!!
evamilena píše:
před třiceti lety mi gynekoložka poradila nejíst…a skutečně,druhý den jsem rodila.
NO tak to nevím jestli funguje já jsem toho v těhotenství moc nesnědla… některé dny vůbec nic… a nic se nestalo…
zakladatelko, jelikož si nikdy nepracovala a na miminko jsi sama tak na porodné budeš mít nárok
i když budeš bydlet v domácnosti s rodiči, tak se jejich příjem nebude počítat do toho tvého
Na porodné budeš mít nárok ![]()
Zakladatelko, napred se poradne na urade informuj, at vis, co muzes ocekavat. Taky si ale myslim, ze bys na porodne mela mit narok ![]()
Jinak babske rady funguji jen pokud je telo aspon nejak pripravene. Ja u obou tehotenstvi vyzkousela snad opravdu vse (u dcery jsem si dala i ten obavany ricinovy koktejl), ale nic nezabralo. Dceru mi nakonec stejne vyvolali.
A co zkusit homeopatika a taky akupunkturu, homeopatika se zacinaji jist 2 týdny před porodem a pokud najdeš experta na akupunkturu, tak jsou schopni Ti porod vyvolat a porodis v termínu, u mě se podařilo porod vyvolat a rodila jsem o 2 tydny drive, akorat ja jsem byla jiny typ. kdyz tak pisni sms, doporucim Ti nekoho pokud jsi z Prahy…
Ja jsem také zkoušela všechny možné babské rady…
Nezabralo nic, miminko prislo az kdyz bylo pripravene…
40+3 ![]()
Nooo, nevím, na mě byli na sociálce velice nepříjemní a v podstatě mě poslali do řiti (opravdu byli nepříjemní) s tím, že se o mě mají postarat rodiče (a to i přesto, že s nimi nežiji ve společné domácnosti)!!! ![]()
Mě už dvakrát vyšel tento recept
: od 36.tý čaj z maliníku, homeopatika z lékarny (měli by ti poradit lékarníci), sex, teplejší koupele s kapkou eukalyptu, pohupování na balónu, ale jen lehké houpání. Rodila jsem v obou případech o 14dní dřív, ale jsou to jen babské rady a nepůsobí na každého.
musis se na ty socialce trosku branit mas preci narok na to aby jsi porodne dostala taky cekam prvni dite a rodim v lednu a pocitam s tim ze porode dostanu nepracuji jsem v domacnosti,melo by staciti to ze jsi nazamestnana a mas v rodine prijem 13 tis kc mesicne ne vic pak mas narok na porodne a pridavky 7600 mesicne do urciteho veku ditete tak jsem to cetla a slysela me osobne na socialce rekli pridte az porodite dostanete 7600kc a 500kc prispevek o porodnem jsme se nebavili o tom jsem cetla
kazdopadne si tam treba jen zavolej at vis jak na tom jsi
vyvolany porod ani hamiltona do toho bych teda osobne rozhodne nesla ![]()