Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kriss Tina Ty mám ráda. Ale moc práce. Ten bílek šlehat nad párou, to si raději občas jednu koupím. Když už to musí být.
@Kelsey píše:
Můj syn bude umět péct cukroví. Když se toho každý rok účastní aktivně. Jestli mu to zůstane i v dospělosti. To se uvidí. Dneska jsem kupovala dvě silikonové formy na cukroví a jednu formičku na preclíky.
Už ňůral, kdy bude péct.
jeden můj bývalý přítel moc rád griloval a vařil, a nejraději smažil koblihy - do cukroví se teda nepouštěl,
a jeden kamarád kamioňák si také vaří a peče makovníky
je to hezké, když tvůj syn bude umět i cukroví, je určitě moc šikovný ![]()
@stinga píše:
jeden můj bývalý přítel moc rád griloval a vařil, a nejraději smažil koblihy - do cukroví se teda nepouštěl,
a jeden kamarád kamioňák si také vaří a peče makovníky
je to hezké, když tvůj syn bude umět i cukroví, je určitě moc šikovný
Mužský taky rád griluje. To jsem teď dva obědy po sobě měla v poledne připravené grilované kuřecí prsa. Grilování mi přijde, že je většinou koníček chlapů. Cukroví by nedělal. Ale zas jde a zbaví kuchyň špinavého nádobí
. To se taky hodí.
U nas pecou chlapci z testa pripraveneho mnou, spalene vyhazujeme
@Kelsey píše:
Mužský taky rád griluje. To jsem teď dva obědy po sobě měla v poledne připravené grilované kuřecí prsa. Grilování mi přijde, že je většinou koníček chlapů. Cukroví by nedělal. Ale zas jde a zbaví kuchyň špinavého nádobí. To se taky hodí.
no to je fakt, neznám ženskou, která by nějak s nadšením grilovala,
můj taťka také občas myje nádobí, které se nedá dát do myčky, ale naopak kdysi mamce zakázal péct cukroví, že je z toho hrozný bor.del v kuchyni ![]()
Ne.. spálené cukrový respektive spálené cokoliv bude nahorkle… Nevím no… Já bych to dala slepickam
@Ianka129 píše:
Manžel dneska pekl cukrovi a spálil něco pujdou stoho punčove koule? A recept prosím chtěl mě překvapit
Pokud je to spálené, vyhodila bych to. Pokud je to jen tmavší, rozdrtila bych to na kousky a smichala s něčím do kuliček ( já to dávám většinou s krémem z cukroví).
@Kristýnka526 píše:
@vokishka
Ty jo tak to teda promiň
Ale opravdu jsem ještě chlapa cukroví péct neviděla.
A neříkám na to nic ale jako koukám teda
U nás vloni pekl manžel s dětmi cukroví. Já měla zakázáno pect (od lékaře). Sice to bylo z donuceni, ale pekl. ![]()
Mě to taky vadilo že manžel péče cukrovi
když měla řidičák tak jen pomahal ale teď když jsme oba v práci já 12nočni tak prostě si navzájem pomáháme já peču nějaké dny s dětmi a nějaké dny manžel, nepeče jen manžel to by se mi nelíbilo trochu sem zpravidla to na začátku aby to nevypadalo že nedělám nic protože tak to není manžel říkal mám tak dobre cukrovi že musí pomoct
@elen-ka píše:
Pokud je to spálené, vyhodila bych to. Pokud je to jen tmavší, rozdrtila bych to na kousky a smichala s něčím do kuliček ( já to dávám většinou s krémem z cukroví).
Mrknu ještě sem to neviděla volal mi to do prace
Mně to hlavně přijde strašně brzo.. Mám ráda „čerstvé“ cukroví, ne takové to „rozložené“ z podzimu, chutná mi to jako vytažené z mražáku.
Spálené vyhodit.
Manžel přeháněl není spalene jen na hnědle udělám punčove koule a bude to super, brzo je ale když má člověk 12 noční v pekárně tak je rád že vůbec něco stihne