Spálené cukroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
16.11.22 19:18

Stačí se podívat na MasterChef. Tam je šikovných chlapů, kteří se otáčí v kuchyni. A to je jen hrstka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.11.22 19:20

@Kelsey
To máš pravdu koukám na to taky  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79790
16.11.22 19:20

Kuchařů je spousta. Oni ti chlapi vaří s takovou větší fantazií. Nenechají se tak svázat receptem, víc zkoušejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.11.22 19:22

@inkakřivák
A o to máš pravdu ;)
Můj když uvaří tak mi to chutná víc jak odemne mají prostě ty chlapy jiný chutě a pak je to žratelný :mrgreen: :P
Ale jak píšu nechtěla jsem ani nikoho urazit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
16.11.22 19:25
@Ianka129 píše:
Manžel dneska pekl cukrovi a spálil něco pujdou stoho punčove koule? A recept prosím chtěl mě překvapit

At uz pouzijes spalene cukrovi do cehokoliv, vzdy to bude mit prichut spaleneho cukrovi. Zazraky se nedeji.

Příspěvek upraven 16.11.22 v 19:26

• Citovat
  • Upravit
79790
16.11.22 19:25

Však já to neberu jako urážku. Třeba já byla překvapená, když se brácha chlubil, co už má napecene. A jak mu to kradou pod rukama.
Můj táta byl senzační kuchař. Nepekl. Ale vařil ohromně. A recepty si dost vymyslel, prostě co dům dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
16.11.22 19:29

@inkakřivák to jsem ráda :)
Tak chlap se chce taky pochlubit že má napečné a za další možná třeba dobré než ženská ;)
To je přesně ten můj když nemám čas vaří on a to je pak jídlo i děcka se na to těší :mrgreen:
Ale jídla mám taky dobrý ale ne tak jak on no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
16.11.22 19:37
@Kelsey píše:
Stačí se podívat na MasterChef. Tam je šikovných chlapů, kteří se otáčí v kuchyni. A to je jen hrstka.

Ale většina z nich se dost hroutí, když dojde na sladké pečení :D

Já teda taky asi neznám chlapa, co peče :think: Vím, že švagr umí třenou bábovku. A pak náš kamarád, ten peče na Vánoce štoly. Udělá jich třeba dvacet a roznáší je po známých a sousedech, lepší jsem nikdy nejedla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79790
16.11.22 19:40

@Michelle_M Možná je to právě tím, že to cukroví se musí přesně, tam se fantazii meze kladou hodně. Tak je to tak nebaví? Kdoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76084
16.11.22 20:27
@Ianka129 píše:
Manžel dneska pekl cukrovi a spálil něco pujdou stoho punčove koule? A recept prosím chtěl mě překvapit

když je to spálené, bude to poznat i v rumových koulích a bude to nedobré, já bych to vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
16.11.22 20:34

Půjde to poznat, bude to hořké. Vyhodila bych to. Pokud je to jeden plech, jsou to odpočitatelné ztráty, žádná škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
16.11.22 21:16
@Ianka129 píše:

Pokud je to fakt spalene, tak vyhodit :? Pokud je to jen pripekle, tak snist a muze upect nove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
16.11.22 21:24

Spalene vyhodit, to bude cítit ve všem, akorát zničíš další suroviny a pak vyhodila do popelnice i to. Jako gesto pěkné, ale holt se nepovedlo, tak se to vyhodí a příště to bude líp hlídat no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
16.11.22 21:26

Můj muž taky pece, když se mu chce :D loni volal mámě a chtěl recept na kokosky, dělá takové kde je spodek linecké kolečko, pak nějaký krém, marmeláda, na tom ta kokoska a celé je to ještě máčené v čokoládě. Na mě to bylo složité a vůbec se mi nechtělo se s tím s*at :lol: tak si je udělal sám a pak se s tím chlubil každé návštěvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.11.22 21:30

Můj syn bude umět péct cukroví. Když se toho každý rok účastní aktivně. Jestli mu to zůstane i v dospělosti. To se uvidí. Dneska jsem kupovala dvě silikonové formy na cukroví a jednu formičku na preclíky.
Už ňůral, kdy bude péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný