Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Stačí se podívat na MasterChef. Tam je šikovných chlapů, kteří se otáčí v kuchyni. A to je jen hrstka.
Kuchařů je spousta. Oni ti chlapi vaří s takovou větší fantazií. Nenechají se tak svázat receptem, víc zkoušejí.
@inkakřivák
A o to máš pravdu ![]()
Můj když uvaří tak mi to chutná víc jak odemne mají prostě ty chlapy jiný chutě a pak je to žratelný
![]()
Ale jak píšu nechtěla jsem ani nikoho urazit ![]()
@Ianka129 píše:
Manžel dneska pekl cukrovi a spálil něco pujdou stoho punčove koule? A recept prosím chtěl mě překvapit
At uz pouzijes spalene cukrovi do cehokoliv, vzdy to bude mit prichut spaleneho cukrovi. Zazraky se nedeji.
Příspěvek upraven 16.11.22 v 19:26
Však já to neberu jako urážku. Třeba já byla překvapená, když se brácha chlubil, co už má napecene. A jak mu to kradou pod rukama.
Můj táta byl senzační kuchař. Nepekl. Ale vařil ohromně. A recepty si dost vymyslel, prostě co dům dal.
@inkakřivák to jsem ráda ![]()
Tak chlap se chce taky pochlubit že má napečné a za další možná třeba dobré než ženská ![]()
To je přesně ten můj když nemám čas vaří on a to je pak jídlo i děcka se na to těší ![]()
Ale jídla mám taky dobrý ale ne tak jak on no ![]()
@Kelsey píše:
Stačí se podívat na MasterChef. Tam je šikovných chlapů, kteří se otáčí v kuchyni. A to je jen hrstka.
Ale většina z nich se dost hroutí, když dojde na sladké pečení ![]()
Já teda taky asi neznám chlapa, co peče
Vím, že švagr umí třenou bábovku. A pak náš kamarád, ten peče na Vánoce štoly. Udělá jich třeba dvacet a roznáší je po známých a sousedech, lepší jsem nikdy nejedla ![]()
@Michelle_M Možná je to právě tím, že to cukroví se musí přesně, tam se fantazii meze kladou hodně. Tak je to tak nebaví? Kdoví.
@Ianka129 píše:
Manžel dneska pekl cukrovi a spálil něco pujdou stoho punčove koule? A recept prosím chtěl mě překvapit
když je to spálené, bude to poznat i v rumových koulích a bude to nedobré, já bych to vyhodila
Půjde to poznat, bude to hořké. Vyhodila bych to. Pokud je to jeden plech, jsou to odpočitatelné ztráty, žádná škoda.
@Ianka129 píše:
Pokud je to fakt spalene, tak vyhodit
Pokud je to jen pripekle, tak snist a muze upect nove ![]()
Spalene vyhodit, to bude cítit ve všem, akorát zničíš další suroviny a pak vyhodila do popelnice i to. Jako gesto pěkné, ale holt se nepovedlo, tak se to vyhodí a příště to bude líp hlídat no ![]()
Můj muž taky pece, když se mu chce
loni volal mámě a chtěl recept na kokosky, dělá takové kde je spodek linecké kolečko, pak nějaký krém, marmeláda, na tom ta kokoska a celé je to ještě máčené v čokoládě. Na mě to bylo složité a vůbec se mi nechtělo se s tím s*at
tak si je udělal sám a pak se s tím chlubil každé návštěvě ![]()
Můj syn bude umět péct cukroví. Když se toho každý rok účastní aktivně. Jestli mu to zůstane i v dospělosti. To se uvidí. Dneska jsem kupovala dvě silikonové formy na cukroví a jednu formičku na preclíky.
Už ňůral, kdy bude péct.