Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pošli mi vzorek krve… Nebo si zajdi k Dr, ať ti udělá vyšetření ![]()
A kolik vazis meris a priklad treba tveho dietniho jidelnicku?
A kdy se to objevuje?
Může to být náhlý pokles cukru a tím se to vyrovná, tou sladkostí. Ale může to být i nízký tlak. To ti tu nikdo neřekne. Spíš si zajdi za doktorkou, ať ti vezme ráno krev na lačno a udělá i glykemii atd.
Měřím 165cm, vážím 85kg ![]()
Např. Snídaně: ovocný čaj (bez cukru, nikdy nesladím) a celozrný chleba,2 krajíce,2 plátky šunky
Svačina: banán
Oběd: kuřecí plátek, rýže, obloha
Svačina: zelenina, chroupu syrovou a nějaký ořechy
Večeře: většinou dojídáme z oběda, ale dojídám bez přílohy se zeleninou
Piju jedině vodu, cca 1,5 litru za den, někdy si k snídani vymačkám pomeranč. šťávu.
Kouřím cca 10/den, nepiju
Hypoglycemia?
Ale nemusi to byt nic. Co jeste jis, krome zeleniny a ovoce? Jis tmavy chleba a jine slozite saccharidy?
@Anonymní píše:
Měřím 165cm, vážím 85kg![]()
Např. Snídaně: ovocný čaj (bez cukru, nikdy nesladím) a celozrný chleba,2 krajíce,2 plátky šunky
Svačina: banán
Kouřím cca 10/den, nepiju
Oběd: kuřecí plátek, rýže, obloha
Svačina: zelenina, chroupu syrovou a nějaký ořechy
Večeře: většinou dojídáme z oběda, ale dojídám bez přílohy se zeleninou
Piju jedině vodu, cca 1,5 litru za den, někdy si k snídani vymačkám pomeranč. šťávu.
Hm…
Tak to je docela zdrava dieta.
Kdy se ti ta hlava zacne tocit? V kolik?
@Anonymní píše:
Objevuje se to od odpoledne do večera
Zkus snist na svacinu ovoce misto zeleniny.
Chtělo by to obrátit se na doktora. Podle mě ti v jídelníčku chybí cukr, proto ti není dobře. Pociťuješ i hlad? Taky bych se snažila vypít více vody…
Zkus nahradit snidani sladkou, treba ovesnou kasi. Ke svacine bych pridala aspom jogurt. K veceri mas jako nove kureci prso, nebo dojidas to z obeda?
Zkus si nekde orientacne spociatt pomery bilkoviny/tuky/sacharidy, chute vetsinou byvaji z nedostatku sacharidu.
Ahoj,
Kdykoliv se rozhodnu se sebou něco dělat, jako držet dietu (žádnou hladovku, prostě zdravě a pravidelně)a cvičit, tak mám vždycky trochu závratě, točení hlavy, slabost…většinou mi pomůže sladkost…a je mi zase normálně…nejlíp mi je když normálně jim a necvičim…ale kdykoliv jím zdravě tak mám tohle…
…chci něco zhubnout a asi to nedělám dobře, ale ještě připomínám, že ta dieta je zdravé jídlo, ovoce, zelenina a 5×denně…opravdu žádná hladovka…Je to asi 3 roky, co jsem byla na cukrovce a nic…