Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Z mé a i jiných lidí jsou dlouholeté zkušenosti veškeré přípravky i této a jiných firem na houby…nestojíme o Vaši reklamu!!!!
![]()
ja jsem teda na inzulinu a otehotnela jsem si popravde jak jsem chtela
dlohodoby hemoblobin jsem mela kolem 6ti coz se doktorum moc nelibilo, ale podle me skvely cislo. Kluk se mi narodil zrdavy
sice byl vetsi ale muj pritel neni od prirody zadny tintitko. Neboj se, bez na konzultaci s diabetologem. To je tvuj nejlepsi radce. To bude dobry
![]()
Děkuji. Že jo taky si říkám, že by nemusel být žádný problém?..Má diabetološka říkala, že otěhotnět mohu v pohodě
A ještě ke všemu jsem dnes byla pro výsledky a jelikož dodržuji dietu a hubnu,tak se mi snížil i cukr a z toho mám teda velkou radost…
akorát jsem ještě slyšela, že prý ženy s cukrovkou rodí většinou císařem,..že prej je to miminko větší a normálně by třeba neprošlo?… ![]()
@Maybe14 píše:
Děkuji. Že jo taky si říkám, že by nemusel být žádný problém?..Má diabetološka říkala, že otěhotnět mohu v pohoděA ještě ke všemu jsem dnes byla pro výsledky a jelikož dodržuji dietu a hubnu,tak se mi snížil i cukr a z toho mám teda velkou radost…
akorát jsem ještě slyšela, že prý ženy s cukrovkou rodí většinou císařem,..že prej je to miminko větší a normálně by třeba neprošlo?…
Neni to vzdycky cisar, ale ano cukrovkarky maji vetsinou vetsi mimca. Muj syn byl KP do 37 tydne a mudra me chtela odrodit prirozene pokud by byl cca 3500gr. No nakonec se otocil a mel 4080gr a odvezli me na cisare pro nepostupujici porod. Ver mi chtela jsem to zvladnout prirozene, ale proste to neslo. A kdyby tak se cisare neboj, ja mela hruzu, ale nakonec to bylo v klidu. To bude v pohode, neboj budou si te hlidat. Me se hodne menily inzulinovy davky v prubehu tehu a po porodu to bylo tak ze jsem si pripadala ze cukrovku nemam
![]()
Tak to je fajn,..:)) Já bych chtěla přirozeně,pač se říká, že se potom zlepší i menstruační bolesti,který já mám teda velký
…ale když se nemám císaře bát,tak jsem trochu klidnější,..:))......