Cukrovka typu 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
2.5.12 23:21

Z mé a i jiných lidí jsou dlouholeté zkušenosti veškeré přípravky i této a jiných firem na houby…nestojíme o Vaši reklamu!!!! :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.5.12 23:37

ja jsem teda na inzulinu a otehotnela jsem si popravde jak jsem chtela ;) dlohodoby hemoblobin jsem mela kolem 6ti coz se doktorum moc nelibilo, ale podle me skvely cislo. Kluk se mi narodil zrdavy :! :! sice byl vetsi ale muj pritel neni od prirody zadny tintitko. Neboj se, bez na konzultaci s diabetologem. To je tvuj nejlepsi radce. To bude dobry :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.5.12 13:34

Děkuji. Že jo taky si říkám, že by nemusel být žádný problém?..Má diabetološka říkala, že otěhotnět mohu v pohodě :) A ještě ke všemu jsem dnes byla pro výsledky a jelikož dodržuji dietu a hubnu,tak se mi snížil i cukr a z toho mám teda velkou radost… :) akorát jsem ještě slyšela, že prý ženy s cukrovkou rodí většinou císařem,..že prej je to miminko větší a normálně by třeba neprošlo?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.5.12 14:28
@Maybe14 píše:
Děkuji. Že jo taky si říkám, že by nemusel být žádný problém?..Má diabetološka říkala, že otěhotnět mohu v pohodě :) A ještě ke všemu jsem dnes byla pro výsledky a jelikož dodržuji dietu a hubnu,tak se mi snížil i cukr a z toho mám teda velkou radost… :) akorát jsem ještě slyšela, že prý ženy s cukrovkou rodí většinou císařem,..že prej je to miminko větší a normálně by třeba neprošlo?… :think:

Neni to vzdycky cisar, ale ano cukrovkarky maji vetsinou vetsi mimca. Muj syn byl KP do 37 tydne a mudra me chtela odrodit prirozene pokud by byl cca 3500gr. No nakonec se otocil a mel 4080gr a odvezli me na cisare pro nepostupujici porod. Ver mi chtela jsem to zvladnout prirozene, ale proste to neslo. A kdyby tak se cisare neboj, ja mela hruzu, ale nakonec to bylo v klidu. To bude v pohode, neboj budou si te hlidat. Me se hodne menily inzulinovy davky v prubehu tehu a po porodu to bylo tak ze jsem si pripadala ze cukrovku nemam 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.5.12 14:38

Tak to je fajn,..:)) Já bych chtěla přirozeně,pač se říká, že se potom zlepší i menstruační bolesti,který já mám teda velký :,( …ale když se nemám císaře bát,tak jsem trochu klidnější,..:))......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí