Cukrovka typu 2

34
25.4.12 12:55

Cukrovka typu 2.

Zdravím, mám takový dotaz.
Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti?
Mám cukrovku typu 2. a beru prášky(siofor) a zajímalo by mě,jestli to má vliv na otěhotnění?.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
25.4.12 12:57

Omlouvám se, asi jsem to zadala do blbé kategorie, jsem tu nová tak nevím…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
25.4.12 13:10

Tak to nevim.ja jsem prvni typ.jsem na inzulinu.mel by ti to rict doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.4.12 16:02

Aha děkuji..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
25.4.12 16:50

Na otehotneni asi ne, ale mela bys byt dobre kompenzovana ( glykovany hemoglobin) kvuli mimcu a pak dukladne sledovana, bude to podobne jako u GDM a muze se ti stat, ze skoncis prechodne na inzulinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.4.12 17:48

Aha, děkuji za radu,..nejspíše si tedy zajdu k lékaři…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
25.4.12 21:01

Jakmile otěhotníš tak si musíš začít píchat inzulín…jak už psala Sarik12 měla bys mít kompenzovanej dlouhodobej hemoglobin…há jsem zjistila těhu ve 3 měsíci,brala jsme Glukopháge,Vasocardin a Dopegyt…a ještě vysokou cukrovku-mám jí hodně nervičkama!!Teda to byl ale fičák a jakej jsme měla strach aby mimi bylo ok!!! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.4.12 21:04

Jee to věřím,já se právě taky moc bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
25.4.12 21:09

neboj..pak mě doktoři moc hlídali..ty jo dostala jsem se nedávno na jeden portál jen pro doktory..kde byli vyfoceny fotky miminek co se narodili s neléčenou!!!cukrovkou!Hotovo,ale neboj lékaři tě fakt ohlídají já krom dětského a patologie byla snad všude!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.4.12 21:31

:lol: no já jsem hrozný strašpytel :,( ,ale snad to bude fajn…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
25.4.12 21:34

bude,neboj..víš jakej sem měla strach…už jsem o jedno mimi přišla…z důvodu špatné placenty,tak jsem tady byla furt u pc a hledala příznaky a brečela a byla na nervy…malá byla krásná,donošená…akorád mi ten hubenour(po mně to nemá já jsem xxl) nechce papat!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.4.12 21:54

Ježiš to věřím,zatím si ty nervíky nedokážu představit,… :nevim: Právě jsem si myslela, že už jsem v tom,ale dnes jsem to dostala akorát nechápu,..dostala jsem to nějak moc brzo,..a když jsem si dělala v průběhu měsíce test,měla jsem ducha,no, ale asi jsem naivní,v březnu jsem dobrala anti,tak to teď hned asi nepůjde,ještě když mám tu cukrovku,.....Nechce papat? :think: Snad se to zpraví,budu držet pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
25.4.12 21:57

Ja znam par maminek s cukrovkou 1 typu a deticky v pohode, alefakt je dulezite, abys byla dobre kompenzovana jeste pred otehotnenim. Zajdi si na diabetologii, nech si udelat testy s tim, ze planujete mimco a pokud ti to dr posveti, tak bych se nebala. A v tehu se hlidat, drzet dietku a poslouchat dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.4.12 22:00

jj to já jsem,…před měsícem jsem byla u diabetoložky,ta mi řekla co jíst o ne,..dietka celkem drsná :roll: ale jde,…už jsem i pár kilek zhubla no tak snad to bude dobré,… :| A s dítětem prej není problém mi říkala,no jenže každý zase říká něco jiného,tak se ptám raději zkušenějších… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.5.12 22:59

Děkuji za názor či radu…moc jste mě nepotěšil,ale co se dá dělat :,( asi je to tak,…Určitě se kouknu na webové stránky a budu se dále informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí