Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, ahoj..
Má někdo zkušenost se svojí kočkou, která čůrá v uzavřeném WC neustále po stěnách? Mívala otevřený záchodek a tam si normálně přidřepla..ten ji zůstal, ale koupily se jí i kryté a již nějakou dobu čůrá po celém tom plastu a stává se, že se skrz to spojení víka a spodní části dostane moč po kapkách i na koberec…
Nevím proč to dělá? Čím by to mohlo být?
Záchod jí denně několikrát čistím..kočkolit měním..
Asi ji vadí změna? Nebo v tom neumi curat. Kočky jsou prostě čmajchnutý, máme doma britku, která chčije na gauč, kdyz odjedeme nebo když chce nebo když venku prší moc nebo moc málo. ![]()
Není jí záchod malý? Ano s tou boudou musí být i patřičně vysoký. Jedná z našich koček taky chodí na kraj, děláme jí tam bariéru že steliva, ale nechodí tak vysoko. Nemůžete dát záchod mimo koberec? Na koberci mi to přijde nepraktické, i kdyby se trefila.
@dahlia.1 píše:
Dobrý den, ahoj..
Má někdo zkušenost se svojí kočkou, která čůrá v uzavřeném WC neustále po stěnách? Mívala otevřený záchodek a tam si normálně přidřepla..ten ji zůstal, ale koupily se jí i kryté a již nějakou dobu čůrá po celém tom plastu a stává se, že se skrz to spojení víka a spodní části dostane moč po kapkách i na koberec…Nevím proč to dělá? Čím by to mohlo být?
Máme dva záchody. Jeden velký a kocourek taky čůrá na stěnu. ![]()
Moč ale nikam neteče.
Některé kočky to dělají.
@dahlia.1 píše:
Dobrý den, ahoj..
Má někdo zkušenost se svojí kočkou, která čůrá v uzavřeném WC neustále po stěnách? Mívala otevřený záchodek a tam si normálně přidřepla..ten ji zůstal, ale koupily se jí i kryté a již nějakou dobu čůrá po celém tom plastu a stává se, že se skrz to spojení víka a spodní části dostane moč po kapkách i na koberec…Nevím proč to dělá? Čím by to mohlo být?
no to je ono - píšeš, mívala otevřený záchodek - prostě ten se jí víc líbil, vyhovoval jí, já bych se neodvážila dospělým kočkám naráz dát zavřený záchod, když jsou zvyklé používat otevřený - nelíbí se jí, neumí v tom čurat - chce zpět ten otevřený, a na koberec bych wc také nedávala, není to praktické
Naši kocouři. Už máme i kočku (další přírůstek do party). Mají velký kočičí záchod otevřený i ten zavírací. Na ten zavírací vlezou, když je otevřený. Jinak by tam ani jeden pán kočičí nešel. A mimino se teprve učí, rozhlíží. Ta je doma teprve měsíc. Takže si názor tvoří.
Ale jsou to chytráci. Jeden záchod mají, kde cvrkají a druhý na jinou potřebu.
@Adaneli @topazio @stinga @Kelsey @GirlsNick Záchody má tři..dva zakryté a zůstal jeden odkrytý a tam chodí málokdy…Ty kryté má už od letošního února(chtěli jsme trochu eliminovat zápach když je na velké
)..jen co je viděla, očichala, vlezla, normálně se vyčůrala dolů do kočkolitu…a já si říkala, fajn.. šikovná
Až poslední dobou…nevím jak je to dlouho, tohle dělá. Záchod je dost velký..vybírala jsem právě co největší. A samozřejmě není přímo na koberci. Dávali jsme pod ně staré velké ručníky, které se pak vypraly, ale teď dávám velké podkladové pleny..Můžu je zkusit odklopit, ale trošku se bojím, aby pak nečůrala rovnou na koberec ![]()
@dahlia.1 píše:
@Adaneli @topazio @stinga @Kelsey @GirlsNick Záchody má tři..dva zakryté a zůstal jeden odkrytý a tam chodí málokdy…Ty kryté má už od letošního února(chtěli jsme trochu eliminovat zápach když je na velké)..jen co je viděla, očichala, vlezla, normálně se vyčůrala dolů do kočkolitu…a já si říkala, fajn.. šikovná
Až poslední dobou…nevím jak je to dlouho, tohle dělá. Záchod je dost velký..vybírala jsem právě co největší. A samozřejmě není přímo na koberci. Dávali jsme pod ně staré velké ručníky, které se pak vypraly, ale teď dávám velké podkladové pleny..Můžu je zkusit odklopit, ale trošku se bojím, aby pak nečůrala rovnou na koberec
Nase kocka taky cura na stenu, ale ten spoj je vysoko, takze dobry.
Ma ten vas dost vysokou tu spodni vanicku?
@dahlia.1 píše:
@Lucie_Sx
Vypadá takhle…je možný, že je to nízko..
Tezko rict, no.
Mame tenhle a dobry 
@Lucie_Sx
Já myslím, že ta zadní strana je vysoká až až a ona čůrá až tam
u ní by připadal snad v úvahu ten co se do něj leze zezhora asi ![]()