Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj měla bych dotaz mám samce Bettu a 2 pancéřníčky malé černé a chtěla bych se zeptat jsou v kouli asi 3litrové a zajímá mě jestli si nemůžou navzájem něco udělat… A kdo by útočil nebo šikanoval… Určitě si do roka budu pořizovat nějaké to 55l akvárium ale zatím mi stačí tohle s Bettou děkuji moc ![]()
Šikanovala bych tebe. Velký akvárií kup hned, nacpat tři ryby do tří litrů vody, to je zvěrstvo. ![]()
Koule je pro jakoukoliv rybu nevhodna svym tvarem, ktery rybicka nechape a pluje dokola. Akvarium vetsich rozmeru jak pisete bych poridila hned, neni to zadna velka investice. Pancernicci jsou hejnove ryby, takze ty take dokoupit alespon aby jich dohromady bylo pet, sest. Betta je labyrintka, takze filtr nepotrebuje, ale voda bude hnit, u pancernicku je to nutnost a v tak malicke kouli stradaji vsichni tri.
@Desgreze Do konce roku si to pořídit chci ale jelikož teď rekontrujeme byt tak nemáme to kam dát proto musíme čekat do Vánoc aspoň ale aby se za ty 2 měsíce nepozabíjeli o to mi jde…
@Narcis22 píše:
@Desgreze Do konce roku si to pořídit chci ale jelikož teď rekontrujeme byt tak nemáme to kam dát proto musíme čekat do Vánoc aspoň ale aby se za ty 2 měsíce nepozabíjeli o to mi jde…
A že je týráš ti nevadí? Měla jsi počkat na větší akvárium. Ryby ti nejspíš chcípnou…
@Narcis22 píše:
Nejspíš je betta šikanovat bude.